Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Agni
#2187 Merginos (ir vaikinai :wink: ) kaip mums sekasi šioje srityje? aš prisipažinsiu, kad man nelabai kaip. pasidalinkite patirtimi, kaip sekasi kovoti su šią žiauria priklausomybe.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#2190 o ką darai, kai užeina noras? man sunkiausia vakarais, kai griztu namo po darbo. tada buna nerimo priepuoliai ir noriu prisigerti bei nusirukyti.
Vartotojo avataras
Parašė Lireta
#2213 kazkada kai buvo krize su antidepresantais geriau alkoholi. na zinojau, kad su raminanciais mirtinas kokteilis, bet ju tada negeriau. o su antidepresantais gal ir nieko jei jie naujos kartos. bet as geriau cipramil ir doxepin (senos kartos). na zinokit miegas imdavo, nes slopino CNS. gydytoja taip nieko ir nesuzinojo. :lol: na nieko man neatsitiko tfu, tfu. :lol: alkoholike nebuvau, tai buvo kazkur poros menesiu laikotarpis, o iki to ir po to negeriau ir negeriu.
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#2236 kai pavėmiau gerai nuo alkoholio kelis kartus tai ir noras praėjo :)
Vartotojo avataras
Parašė Vario_Troja
#2534 alkoholis... hmmm. geriu as su antidepresantais ji, su raminanciais su cigaretim, su draugais ir be ju.... bet kol kas siuo metu stengiuosi apsiriboti (brangiai iseina). be to nuo to negeriau, o blogiau, nes alkoholis yra depresantas, o euforija trumpalaike, be to moralines pagirios...
kazkaip pastebejau, kad kaifo nuo jo nebejauciu, kai su vaistais - tiesiog bunu apsiblausus, ir tiek.
vietoje alkoholio pradejau gert sultis ir anksciau eit miegot. db turiu priklausomybe- miega ir valgyma :?
Parašė Aqua
#2537 Progai pasitaikius,vartoju alkoholį kartu su clonazepamu. Dabar nebejaučiu kažkokio ypatingo poveikio. Kažkada, kai vartojau daug vaistų ir gerai pavartojau alkoholio, teko gaivinti iš komos :oops: .
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#2540 pasirodo ne aš viena tokia nenormali :roll:
Vartotojo avataras
Parašė lynkute
Aqua rašė:Progai pasitaikius,vartoju alkoholį kartu su clonazepamu. Dabar nebejaučiu kažkokio ypatingo poveikio. Kažkada, kai vartojau daug vaistų ir gerai pavartojau alkoholio, teko gaivinti iš komos :oops: .

ir as viena kart buvau ciut ne komoj nuo alhogolio ir vaistu nors isgerta buvo labai nedauk :(
Parašė nike0104
#4774 Na as klausiau gydytojos,ar galima vartoti alkoholi vartojant antidepresantus.Sake,kad galima(zinoma zmoniskais kiekiais),tik man tas alkoholis dvigubai trenks per makaule,nei tam,kuris antidepresantu nevartoja.
ParašėTomash
#10588 antidepresantai ir maza taure sompano= girtas kaip tapke (buvo netyciukas)
Vartotojo avataras
Parašė Mints
#10639 As aplamai nevatoju alkoholio jau labai seniai, nei lasho.

Sensi, postai ne i tema siaip trinami pas mus (tema buvo apie alkoholi), bet man taip ir knieti paklaust - zinau pavyzdziui kad latvijoje tautinis patiekalas yra kanapiu sviestas, panasus i chalva, ji valgo su duona o gamina is seklu. Stogas nevaziuoja nuo jo, visiskai legalu ir... absoliuciai neskanu. Bet klausimas apie musmires. Jas irgi gamta sukure. Nevartoji?
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
#10640 Na taip.Kanapes grudus grusdavo ir kastini darydavo zemaiciai.Is stiebu virves vydavo.Kaip tai susije su krikscionisku tikejimu asmeniskai as niekaip nesuprantu. Kanapes naudojimas 5 metus vietoje alkoholio akyvaizdu jog tai prieraisa.Tokiu atveju persasi isvada , jog serganciuju forume reklamuojamas narkotiniu savybiu turintis augals, kur ir taip jau zmones turi ideti neeiliniu pastangu islikti savimi ir susitvarkyti su prieraisomis. Man tai kelia susirupinima
Vartotojo avataras
Parašė driezhas
#10811 O as pastaruoju metu kuo daugiau...penktadieniai ir sestadieniai man tik isgerimj...
zinau 17 metu...bet esu sau tiek ipirsusi kad tik tj gali man padeti isslipti, isigebeti is depresijos....
Vartotojo avataras
Parašė AUmba
driezhas rašė:O as pastaruoju metu kuo daugiau...penktadieniai ir sestadieniai man tik isgerimj...
zinau 17 metu...bet esu sau tiek ipirsusi kad tik tj gali man padeti isslipti, isigebeti is depresijos....

ir labai klaidingą nuomonę sau įpiršai. nes alkoholis gali tik sustiprinti depresiją.
Vartotojo avataras
Parašė judiciukas
#10916 kol geriau antidepresantus alkoholio nevartojau, nors psichologe sake jog ne daug galima! Praeitus naujuosius isgeriau puse taures sampano ir nutirpo visas kunas, net liezuvis! Daugiau nebeeksperimentavau :) Ir labai nuostabiai jauciausi! T.y. nebuna pagiriu, ir organizmas issivale, fizine busena gera :)