Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

ParašėKatastrofa
#221811 UZPISOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ParašėKatastrofa
#221812 UZPISOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ParašėKatastrofa
#221813 UZPISOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!! Viskas.
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#221860 Nežinau ar keeiktis ar žliumt... iiiiiiiiiiiiii :bloga Eina! EINa!! dėjau!... Gaidys! pypt pyptpytp!!
Parašė Arka
#221887 Ojjj padla.... kelia balsą ji prieš mane, tuoj man kantrybė trūks , reik grynai prieš ją fizinius veiksmus panaudot, kad nusileistų ožka ant žemės. Savas taisyklės ji man čia bando įvest, dar pažiūrėsim.. :ubju
ParašėKūnas
#222253 Pavasaris - tai toks metas, kai tirpsta sniegas ir pasirodo nuo žiemos užsigulėję lavonai. Ko čia juom džiaugtis, nesuprantu.
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
Kūnas rašė:Pavasaris - tai toks metas, kai tirpsta sniegas ir pasirodo nuo žiemos užsigulėję lavonai. Ko čia juom džiaugtis, nesuprantu.

Kokie dar lavonai.. kiek prisimenu tevyne pavasari pasirodo sunu sudai :D tokie isblyske.. suvarge.. bet vistiek neprarade formos :D
Vartotojo avataras
Parašė Būsena
Morpheus rašė:
Kūnas rašė:Pavasaris - tai toks metas, kai tirpsta sniegas ir pasirodo nuo žiemos užsigulėję lavonai. Ko čia juom džiaugtis, nesuprantu.

Kokie dar lavonai.. kiek prisimenu tevyne pavasari pasirodo sunu sudai :D tokie isblyske.. suvarge.. bet vistiek neprarade formos :D

Morpheus skaitai mano mintis :D Dabar kaip tik šitas laikotarpis.
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#222471 Žiaurūs žmonės, psichiškai išvargę žmonės, pavydūs, apkalbinėti linkusios žmuonies, jautrūs, egoistiški žmonės, labai sunkiai su savim sutariantys, labai sergantys žmonės, blogų įpročių, klaidingų įsitikinimų ir plain nesąžiningi žmonės (+pora tikrų debilų..).
ParašėŠiršė
#222473 Jautrumas - nuodėmė?
Vartotojo avataras
Parašė smekla
Širšė rašė:Jautrumas - nuodėmė?

Mano nuomone- tinkamai naudojamas-privalumas!
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
Širšė rašė:Jautrumas - nuodėmė?

o su kuo čia susiję?
jei dėl vakar-posto... hm... kaip čia paaiškint tau.
aš tik apie savo šeimą išsikeikiau, kol gyvenu 1-as...
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#222537 Po to aš labai labai noriu trinti tokio pobūdžio postus, nes ne tas kad bijau, bet jaučiuos kaltas, kai kalbu blogus žodžius apie šiaip iš esmės gerus dalykus, žmones. Bet forume aš negaliu panaikinti savo postų, o tuo labiau purvynėlyj, kur šiaip nieks skaityt neužeina, daugiau tai išsikeikt ar nupiešt kokius emotikonus.
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
#222538 as uzeinu paskaityti :P :achtung
Vartotojo avataras
Parašė insomnia
#222547 Bl lopiškas tas mano gyvenimas