Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė bauhausas
#221060 sapnavau koshmara, pabudes bijojau pajudet maniau mirsiu..
Vartotojo avataras
Parašė jura
#222813 Sapnavau,kad grybauju,radau labai labai daug mažyčių raudonviršių,ir visi vienoj vietoj.
Vartotojo avataras
Parašė Blondinė
#222909 Sapnavau kad skridau į marsą ir radau ten marsiečių, na taip įdomiai pabendravome... :D ;duchai
Vartotojo avataras
Parašė jura
#223492 Šią naktį sapne,save mačiau su labai gražia mėlyna vakarine suknele,atrodžiau nuostabiai,o rankose laikiau keturias baltas dideles dideles gėles,dalyvavau draugės vestuvėse.Ryte pabudusi pagalvojau,o kodėl keturios gėlės?
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#223656 Kaip ir visada...: sedziu ant kalno virsunes ir mastau.. ..niekas nesiskiria nuo daily life, realiam gyvenime ieskau atsakymu..dabar jau ir sapnuose..
Vartotojo avataras
Parašė jura
#223659 Sapnavau,kad sėdžiu banke ir sužinau,kad mano sąskaitoj,septyniolika tūkstančių yra,kiek džiaugsmo buvo...deja,tik sapne.
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#223772 mirusius artimus žmones ir gyvus artimus žmones.
Vartotojo avataras
Parašė neko-chan
#223785 as sapnavau, kad man teko gelbet sese, kuria paeme dirbt prostitute (!), pati turejau ten vaziuot it reikejo apsimetinet, kad as irgi "tokia", pamenu, kad buvo labai geda, buvo naktis, vaziavau su taxi, kai islipau, pamaciau daug pazistamu,kurie irgi tuo vertesi. itt itt, bet pabudau.

bet mano sapnai visada kosminiai... :snow
Vartotojo avataras
Parašė jura
#224191 Jau kelios naktys sapnuoju rūbus,tai perku,tai parduodu,tai matuojuos ar vilkiu jais.
Vartotojo avataras
Parašė Brunhilda
#224202 ...kad isprotejau......
Vartotojo avataras
Parašė insomnia
#224595 Dinozaurus
Vartotojo avataras
Parašė Lollypop
#225058 Magistrini darba ir, kad vis negerai su juo, spnuoju, kad neapsiginu...
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#225172 Sapnavau, kad kažkokius pusžalius peliukus valgiau, jie buvo rožiniai ir tokie šlykštūs, kad po to variau vemt.
ParašėKūnas
#225938 Sapnavau labai ryšku, fantastinį sapną. Kad aš susipažinau su mergina ir mes labai greit radom bendrą kalbą. Bendravome betarpiškai, visur keliavome ir ji tapo mano drauge. Žodžiu, visiškas absurdas ir nesąmonės. Dėl aprašymo reikšmingumo reikia dar kokį žodį pabraukti, arba ne... geriau padėsiu spalvotą daugtaškį...
Vartotojo avataras
Parašė jura
#227493 Šią naktį vėl sapnavau tiltus,jau kelis kartus sapnuose jie stovi prieš akis arba einu.