Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

Parašė Arka
#222554 Ot šlykštu prie stalo sedėt, visi šypsos, oj oj visa šeimyna susirinko. FU. O dar vyno pilnos stiklinės nepila, jos žodžiais aš ir taip nuo proto nušokus, guodžia mane tokia motina. :heart :heart :heart :luv:
ParašėKūnas
Serhij Žadan rašė: − Nesuprantu, – sakau per miegus, – kodėl vis dėlto permanentinis pohujizmas?
− Todėl, – sako Čiapajus, linksmai šypsodamasis man pro tarpgalaktinius spindulius, – kad viskas pohuj: babkės − pohuj, planavimo sistema − pohuj, investuotojai − pohuj, ministerija − pohuj, – jis, atrodo, užsivedė, – valstybė − pohuj, transnacionalinės korporacijos − pohuj, kapitalo susiliejimas − pohuj, įtakos sferos − pohuj, rinkos plėtimasis į Rytus − pohuj.
− Taikus kosmosas – pohuj, – priduria Vasia.
− Neabejotinai, – kuo rimčiausiai atsako Čiapajus, ir visi nutyla.
ParašėKatastrofa
#223226 Jobana mokesčių ministerija..
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
#223259 gal ir jobana, taciau karta per metus ji man duoda nemazai pinigeliu :achtung
Jei sakytum - jobana sistema - tau pritarciau
Parašė Arka
#223279 Veeeelnias, kokia as beviltiska ir druna :death negi buvo butina taip prisidirbt, tevams neisdrysiu pasakyt, nes is vis ka jie apie mane galvos, sules nelanko , cia prisidirbo, bla bla bla DURNE DURNE DURNE
Vartotojo avataras
Parašė DDarijus
#224633 Sudas sudas sudas..toks nuostabus oras....bet nuotaika sudinaaa
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#225241 kurk SAVO gyvenimą,
žiūrėk į SAVO kelią :(
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
Ramu5 rašė:kurk SAVO gyvenimą,
žiūrėk į SAVO kelią

ta prasme, įsitempusiai nežiūrėk kas kur kaip tenais gyvena. ir su kuo gyvena. ir kada.
nes nežinai, kaip kažkam viskas prasidėjo ir neturi įtakos padaryti, kaip jam ar jai kas baigsis.
tegali kartais kontroliuot SAVO gyvenimą, žiūrėt, kas TAVO kelio priešakyje, nei kur kitur dairinėtis.
lb švelnus romanttiškas... fuck-off'as
Vartotojo avataras
Parašė wall
#225668 errrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr(čia turėtų būti šuns urzgimas) dauokit atomine bomba aš ją prarysiu... :ubju
Vartotojo avataras
Parašė wall
#225910 dėjau!!!! nekenčiu tavęs.... nors...
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#226233 Mano dantis - nuopisa... bo skauda.
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#226243 supista depresike!!!!! :death
ParašėKūnas
#226244 I hate myself and i want to die.
Vartotojo avataras
Parašė bauhausas
the ending rašė:supista depresike!!!!! :death

:flo :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#226539 wtf? :D :D :D