Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#223101 Ryju dvi po 150, manau jau didziausia doze.....
Vartotojo avataras
Parašė Gabe
#225821 Sveiki, as geriu Alventa (venlafaxinum) mėnesį. Kai gėriau tabletę 75 mg, tai buvo labai sustiprėjęs nerimas, žmonių baimė kažkokia, o kai dabar padidino man ir geriu 150 mg tai atvirksčiai norisi kažką labai veikti, su visais bendrauti, ir šeip gal net per gera nuotaika.Gal kam taip yra buvę?
Vartotojo avataras
Parašė Mona
Gabe rašė:Sveiki, as geriu Alventa (venlafaxinum) mėnesį. Kai gėriau tabletę 75 mg, tai buvo labai sustiprėjęs nerimas, žmonių baimė kažkokia, o kai dabar padidino man ir geriu 150 mg tai atvirksčiai norisi kažką labai veikti, su visais bendrauti, ir šeip gal net per gera nuotaika.Gal kam taip yra buvę?

O kas pasikeis nuo to yra buvę taip kam, ar ne? Svarbu, kad ta dozė tau tinka. Mėnuo nedidelis laiko tarpas, galbūt dar nebuvo pradėję veikt kaip reikiant.
Vartotojo avataras
Parašė Gabe
#225871 klausiu del to, ar tai normalu cia nes kazkaip gaunasi kad dvigubai didesne doze mane padaro laimingesne ir uzslopina blogas mintis, nerima ir baimes, tai gal man tada antidepresantas netinka jei nuo vienos tabletes 75mg menesi didziulis nerimas buvo, ir seip vis atrode kad gatvej visi piktai ziuri..
ParašėKatinas
#225872 Tokiais klausimais patartina kreiptis į gydytoją, o ne į kitus depresikus. Vienam vaistai vienaip veikia, kitam - kitaip.
Vartotojo avataras
Parašė Mona
Gabe rašė:klausiu del to, ar tai normalu cia nes kazkaip gaunasi kad dvigubai didesne doze mane padaro laimingesne ir uzslopina blogas mintis, nerima ir baimes, tai gal man tada antidepresantas netinka jei nuo vienos tabletes 75mg menesi didziulis nerimas buvo, ir seip vis atrode kad gatvej visi piktai ziuri..

Aš vis tiek nesuprantu, kam ieškot problemų, kur jų nėra? Svarbiausia gi, kad padėjo.
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
Gabe rašė:Sveiki, as geriu Alventa (venlafaxinum) mėnesį. Kai gėriau tabletę 75 mg, tai buvo labai sustiprėjęs nerimas, žmonių baimė kažkokia, o kai dabar padidino man ir geriu 150 mg tai atvirksčiai norisi kažką labai veikti, su visais bendrauti, ir šeip gal net per gera nuotaika.Gal kam taip yra buvę?

Man ir 75mg nepadejo, geriu 150 mg - dabar gerai.
Vartotojo avataras
Parašė maumuo
dangaus uztemimas rašė:

Man ir 75mg nepadejo, geriu 150 mg - dabar gerai.

Venlafaxinas labai skirtingai veikia 75 ir 150 mg. Kai mažesnė dozė po keleto dienų gali pasireikšti serotonino sindromas (nerimas, ažitacija, baimė... man taip buvo) padidinus dozę praeina.
Vartotojo avataras
Parašė Gabe
#226221 joa man tas pats buvo..o pagal pozymius grynai serotonino sindromas, o db tai viskas gerai, tikiuosi pades sitie vaistai, nes seip gan neblogi jie man.
Vartotojo avataras
Parašė sapnabernis
#228722 Kai nulipau nuo paroksetino, buvo užėję visokie elektro šokai smegenyse, verkimo-juoko priepuoliai, visiška depresija, tai paprašiau, kad paskirtų kokius nors vėl, bet nekenkiančius sekso kokybei, tai šitų išrašė ir visos depresijos dingo ir liuks dabar gyvenimas.
150mg dozę geriu, kai nereik sekso, o 75mg, kai reik, čia jei kam problemų yra, patariu.
Parašėnemoku
sapnabernis rašė:Kai nulipau nuo paroksetino, buvo užėję visokie elektro šokai smegenyse, verkimo-juoko priepuoliai, visiška depresija, tai paprašiau, kad paskirtų kokius nors vėl, bet nekenkiančius sekso kokybei, tai šitų išrašė ir visos depresijos dingo ir liuks dabar gyvenimas.
150mg dozę geriu, kai nereik sekso, o 75mg, kai reik, čia jei kam problemų yra, patariu.

Tau gydytojas taip rekomendavo gerti?
Vartotojo avataras
Parašė maumuo
#228729 Na sex'as ne kakoti, galima ir susivaldyti :D
O jeigu sexas svarbiau nei sveikimas, tai gal ir depresijos nėr...
Vartotojo avataras
Parašė Mona
#228753 Kai žinai, kad vaistus gali tekt gana ilgai gert, tai svarbu pasidaro.
Vartotojo avataras
Parašė sapnabernis
#228775 Man paskirtas gydymas yra keturiems metams, taigi, gyvenimas be sekso įvarytų dar baisesnę depresiją ir nepilnavertiškumo jausmą.
Vartotojo avataras
Parašė maumuo
sapnabernis rašė:Man paskirtas gydymas yra keturiems metams, taigi, gyvenimas be sekso įvarytų dar baisesnę depresiją ir nepilnavertiškumo jausmą.

Dėl to nebijok, pirma tai neįvarys depresijos ar nepinavertiškumo komplekso, nes sumažės ne lytinis pajėgumas, o lytins potraukis; antra jei neturėjai problemų su erekcija, viskas liks kaip buvę, ir pojūčiai liks tokie pat (kartais net įdomesni =) ), tik su ekuliacija reikalai pasikeis, jei anksčiau baigdavai per 10min dabar tam reikės valandos ir daugiau, arba iš kelių "užėjimų" per naktį iki pasieksi orgazmą (tavo sexo partneriai tai gali patikti net labai, jei tinkamai susigrosite :DD )
Na, bent man taip yra :kazokas Skirtumas tik toks, kad anksčiau aš buvau nekantrus sex'o inciatorius, o dabar ji =) Žodžiu, žiūrėk pozityviai ir sexe tau atsivers nauji horizontai :da O jei sexas bus "neprieinamas" kuriam laikui, taves tai "netrumpins" (dėka venlafaxino).
p.s.
ir dar, pastovus sexo troškimas (vaikymasis geresnio "pažadėto orgazmo" ar kuo "pilnesnis" ar imantresnis merginos patenkinimas, kad paglostyt savo vyrišką savimeilę) jau yra nepinavertiškumo simptomas ir neurotiškas elgesys.