Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė the ending
#209219 toks labai nejaukus jausmas,maniau,kad per atostogas tai pamirsiu ir man nerupes,kad tai buvo tik keliu dienu minciu nukrypimas..ne velnio! :bloga
iki siol,o ypac siandien del to sunku...echh...kai to nebuvo,buvo nesmagu,kad nera aplamai,bet ir nereikejo,kai nebuvo,o dabar stogas važiuoja,nes tai yra ne taip kaip turetų būt...o su tuo sutikt nenoriu!!! :bloga
ParašėKatastrofa
#209227 Sia akimirka nerimauju ar pagydys mane ligonineje...
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#209404 Dėl savaitgalio :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#218114 ar dukra islaikys egza....
ParašėKatastrofa
#218123 Del savo mamos..
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#218128 o kas mamai?...
Vartotojo avataras
Parašė Stewie
#218170 Lyg iš niekur išdygo darbo pokalbis..Ar kažkas panašaus...Per mažai laiko nerimauti...Bet uhh..
Vartotojo avataras
Parašė insomnia
#221363 nežinau dėl ko nerimauju, bet nerimas siuabingas
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#221790 Nes prabudus nuo 7 ryto ,bet is dar jauciuos mieguista,nenoriu lipt is lovos...ir ausi nuo vakar skauda..
Vartotojo avataras
Parašė adata
#223665 Nepastebiu savo elgesio įpatumų. Neturiu su kuo pasikalbėti,visi užsiėmę savo reikalais. Ir nekenčiu kai kasdien reikia įrodinėti sau ,kad viskas gerai,kad aš išsikapstysiu.
Vartotojo avataras
Parašė Lollypop
#225059 magistrinio, keliones su mama ir teta i Vilniu, buto remonto ir apskritai nerimauju del to, kad viskas gali vel juodai nesekti ir buti negerai :x
Vartotojo avataras
Parašė wall
#225584 geriausios draugės..
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#225949 dėl šios nakties ir savo galimų veiksmų.
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#226249 Bijau,kad dukryte persalo..nes kelios dienos koseja jau...o ir sloga atsirado.. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Lollypop
#227561 nerimauju del to, kad privalau vaziuoti pas mama i namus ir ten buti, bijau maisto ir to, kad storeju :bloga :bloga :bloga f*** nekenciu saves!!!