Moderatorius: signs

Parašė busgerudienu
#216044 Man jis nepadejo geriau ryte 20 mg sunku uzmigti su juo buvo .
Parašė Debesiukas
#216415 Nu va, Debesiukas atejo pas prozac'a. Na, tas debesiukas, kuris i uzsienius nusbeldes :)

Pries kelerius menesius pagaliau nulekiau pas psichiatra normalu (pirmas juokavo ir mobiliaku vis kalbejo). Diagnoze- Major depressive disorder ir dysthemia ar kazkas panasaus. Dave prozaco menesiui- nulis, nieko absoliuciai nejauciau.

Persikeliau i kita miesta. Nuvariau pas seimos gydytoja, pakalbejau, sako eik pas psichiatra, bet israse effexor, na noradrenalino berods inhibitorius. Pageriau dabar desimt dienu, galva siaubingai pradejo skaudeti ir nee, sakau, nebegersiu. ketcirtadieni vel varau pas daktara, ziuresim, reiks ir apointmenta su psichiatru darytis.

Be to, panikos priepuoliai siaubingi dabar, turbut tai baisiau negu pati depresija. Del to ir del kitu priezasciu jau gerokas laikas uzsikabinau uz tramadol, na jis laikomas lengvu opiatu, Lietuvoj jis klasifikuojamas narkotine medziaga, pas mane- ne. Tad is interneto i mano burna nesunkiai. Zinau, kad negerai, bet man duoda nemazai zmogiskumo, duoda isgyventi diena. Tol kol veikia. Dozes dideja, o dabar jau baigiasi. Baisu, nes nelabai norisi vaikscioti po nama ir dairytis i lubas, kur koks vamzdis stipresnis...

Tad meginsiu, kad panikai koki benzo israsytu ir lauksim kol koks antidepresantas prades tikrai veikti. Gal koki dopamino inhibitoriu, o gal vel prie ssri grizti, kad ir paties Prozaco didesnem dozem, jo juk half life ilgas, tad ilgiau reiketu laukti kol suveiks.

Tai va, palaikytkite mane... dekoju uz demesiuka
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#216424 sukurk temuke man truksta demesio ir sulauksi gausaus palaikymo =)

laikykis vertikaliai :da
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#216446 na reikia kantrybes tau, ad nepradeda veikti per diena...o pasalainiai poveikiai gi praeina...tik tu nepakenti ..vis keiti juos..daktarus ..del to sudas ir gaunas...
Vartotojo avataras
Parašė būsiu_Liepa
#227024 Sveiki. Jau beveik 4 mėn. geriu Cipralex 20mg. Pusantro mėn. gėriau mažesnę dozę, vėliau padidino. Deja, šis vaistas manęs absoliučiai neveikia, nepaisant nuolatinio noro miegoti. Taigi, gydytoja išrašė "Flux 20mg" (kiek žinau, kitaip jis vadinamas prozaku). Prisiklausiau visokių nuomonių, kurių dauguma buvo tokia, kad tai absoliutus mėšlas ir jo neverta vartoti, nes tai tik visiškai užmuša žmogų tavyje. Deja, nežinau ką daryti ir nuo ketvirtadienio ruošiuos pradėti juos gerti. Mano depresija tęsiasi jau kokie 6-ti metai, bet tik prieš keturis mėnesius prisiverčiau nueiti pas psichologę, kuri ir nutempė mane pas psihiatrę. Taigi, kokia Jūsų, gerbiamieji, nuomonė apie "Flux 20mg"? Gal kas galit papasakoti apie veikimą (ne apie tai kas dedasi smegenyse, o apie tai, kokia būna savijauta, kaip pasireiškia poveikis ir pan.). Visgi man svarbu tai, kuo aš kemšu savo organizmą.

Laukiu Jūsų nuomonės.
Ačiū,

būsiu_Liepa.
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#227046 As esu gerus flux`a ilga laika.Man jis buvo super vaistas =) Pasaliniai is pradziu kamavo,bet ilgainiui praejo.Geriau juos po kokius 2metus,pagerejo.Po tik kai vel geriau kita kart po pertaukos,jie jau nebeveike,keitem kitais =) Bet siaip kol veike,tai buvo liux,nes apetito nedidino man jie :super ir nuotaika tvarke =)
Vartotojo avataras
Parašė būsiu_Liepa
#227053 Na, tikiuosi, jog jie ir man padės. :)
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#227057 Aš dabar geriu Flux'ą. Gal kokius porą mėn. Man jį skyrė dar ir kad aktyvintų, kad nemiegočiau puse dienos. Man jokių šalutinių nebuvo, geriu po 20mg ryte. Iš pradžių nuotaika pagerėjo, bet po to vėl subjuro, bet čia daugiau dėl manęs pačios tas blogumas. Atsirado visokios sociofobijos dėl kurių pasijutau, žinoma, blogai...
Vartotojo avataras
Parašė būsiu_Liepa
#227058 Ką galiu pasakyti .. Laikykis .. warm
Vartotojo avataras
Parašė achu
#227088 as ir pradejau gerti fluxa, tai salutiniai biski kamuoja, skauda galva, pila karstis, sunku susikoncentruoti. Bet dar tik savaite geriu, tai tikiuos, kad dings tie salutiniai. :bloga
Parašė asttutte
#228407 sveiki visi, o man labai idomu, kodel antra karta pradedant gerti flouxetinum jis taip gerai nebeveikia?
As geriau puse metu, po to meciau... man pablogejo, pradejau vel, bet rezultatas kol kas beveik nulinis.... gydytojas man vos galvos uz tokius bajerius nenusuko...
as taip suprantu, organizmas priptanta, ar kaip?
Parašėnemoku
#228411 Kiek laiko geri?
Parašė asttutte
#228417 jau menuo po 40 mg.... ir manes jis visai neaktyvina, jei galeciau is viso is lovos nelipciau.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#228633 Gal ne tas vaistas..? Aš jaučiu tik tai, kad man geriau su juo, nei be jo, o kad labai padėtų ir nuotaiką pakeltų tai taip nėra. Taip ir neturėtų būt turbūt. :bloga
Parašėkakadu23
#230600 Man irgi geriau su juo, manau