Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#227392 kodel nebuciau dk jai haliucinogenu gauciau ? Knygoj skaiciau , tai priskiriama prie haliucinogenu , bet internete kazkur skaiciau kad tai nera tikras haliucinogenas , o is praktikos nelaikau jos tikru haliucinogenu , ji tik islaisvina fantazija , matau daug vaizdu uzmerktom ir atmerktom akim , puiki savianalize ir pan , bet as haliucinacijas isivaizduoju nevaldomas ir neatskiriamas nuo realybes , kaip tikrojo haliucinogeno aisku ir pavojingo , durnaropes . Dabar aisku jusu akyse tapsiu visisku narkomanu :achtung

saikingai vartojami haliucinogenai , padeda kurtis labai idomia pasauleziura
ParašėCikadelė
#227394 Saikingas narkotikų vartojimas :D
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#227397 as manau kad narkotikai yra tik psichostimuliatoriai , haliucinogenai mano ziniom negali sukelt stipresnes priklausomybes nei tabakas ar alkoholis ,kanape tikrai ,sprendziu is praktikos , taip teigia ir teorija . Aisku propaganda kanapei suformavo baisu ivaizdi .
Parašė C'est la folie
#227399 Kanapės greičiau yra depresantas. Kanapių poveikis visiškai ne 'haliuciogeninis'. Žinoma protingai, profilaktiškai vartojant galimas nuotaikos ir bendros savijautos pagerėjimas, bet dažnas vartojimas neretai sukelia depresiją, yra hipotezių, kad dažnas kanapių vartojimas išprovokuoja rimtas psichines ligas, kiti tyrimai teigia, kad išprovokuoja tik tuo atvėju jei yra paveldimumo faktorius.
Lyginti haliuciogenus su kanapėmis tas pats kas Pablo Pikaso šedevrus su mažų vaikų keverzonėmis. Negalima teigti, kad kanapės nekeičia žmogaus, keičia, kartais į gerą, kartais į blogą. Haliuciogenai žmogų keičia radikaliai, net viena stipri "kelionė" gali išjudinti visą nusitovėjusią pasaulėjautą. Tik tiek, kad tos "kelionės" gali būti geros ir blogos, bet čia priklauso nuo to kaip žmogus tvarkosi su mintimis, nuo aplinkos. Blogos "kelionės" atveju bus patiriamas absoliutus siaubas, gyvas košmaras, išsikreips visos juslės, užklups siaubinga panika, pasimetimas, laikas, garsas, spalvos ir visa kita tampa nebesuvokiami. Geros kelionės atveju visiškai priešingai - galima patirti maloniausius potyrius gyvenime. Ir tai ne šiaip sau ekstazė, tai tikrų tikriausia meditacija, visuotinio vientisumo, meilės, empatijos įsigalėjimas visoje individo esybėje. Galėčiau teigti, kad tiesiog žmogų užvaldo meilė gyvenimui. Imi mąstyti iš kur tu kilęs, kas tave supa, kiek daug negerovių pasaulyje. Supranti tikrąji džiaugsmą, kad tavo namai žemė, kad esi nuostabus žemės ir saulės vaikas, gyveni tarp savo brolių, kurie ne tik žmonės, bet ir gyvūnai, augalai, jūros, kalnai, o tavo mama - žemė, kurią tu trypi, kurią tu plauni nuo rankų po darbo sode. Ir minčių pėdsakai išlieka. Haliuciogenai ne šiaip kokie primityvūs svaigalai. Nuo jų nesisuka galva, nesutrinka motorika. Jie atpalaiduoja ir išlieja tai kas slypi tavo galvoje, sielą sujungia su pasauliu, atsiskiria ego nuo tikrojo tavęs. Tiesiog gilūs dvasiniai išgyvenimai, labai gilūs, labai pozityvūs, labai tikri. Žinoma, geros "kelionės" atveju.
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#227406 Taip tai yra depresantas kaip ir alkoholis ,aisku alkoholis pavojingesnis ,kalbant apie kanapes ir ju saikinga vartojima , nesaikingai vartojant tikrai galima stoga nusiraut . Man dar neteko patirt blogu pojuciu su kanape
Parašė C'est la folie
#227417 Alkoholis, žinoma saikingai, iš ties labai smagus dalykas, dėja šalutiniai poveikiai neatperka malonumo. Kanapės - konkrečiai psichologinis dalykas. Iš esmės pats poveikis nėra grynai malonus, priklausomai kaip pats jautiesi, kaip nusiteiki, gali buti labai malonu, bet gali jausti didžiulį diskomfortą. Čia nuo kiekvieno asmeniškai priklauso.
Vartotojo avataras
Parašė bauhausas
#227420 kas cia narkomanu kampelis
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#227424 Del alkoholio tai nesutikciau , nera ten nieko nuostabaus , suteikia drasos ,pasitikejimo ir pan . Kanape man suteikia mistika , kas man teikia didziuli pasitenkinima , bet tai tik mano subjektyvi nuomone
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
bauhausas rašė:kas cia narkomanu kampelis

vartoji alkoholi , rukai ?
Parašė C'est la folie
#227432 Alkoholis leidžia lengviau socializuotis, kanapė tikrai suteikia mistikos prieskonį. Tik reikia atminti, nesvarbu ar tai alkoholis, kanapė, kitos medžiagos ar kokie nors vaistukai - viskam turi būti savas laikas ir sava vieta. Atsakingo vartojimo linkiu jums.

P.S. Kam kam, tačiau nemažai daliai šiame forume besireiškiančių žmonių tikrai nederėtų moralizuoti narkotikų tematika, pažiūrėkit į savo vaistinėlę - ką patys vartojat?
No offence.
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#227443 Kaip suprantu tu cia tik teoriskai destai ?:)
Parašė C'est la folie
#227445 Teorija galima kažkiek remtis, bet tikros žinios ateina iš gyvenimo. Ir beje, kas tau pasirodė konkrečiai teoriška? Man pačiam smalsu, mat ganėtinai glaustai pilu, galėčiau plačiau su gyvenimiškais pavyzdžiais :)
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#227447 Visos kalbos apie haliucinogenus ,sprendziant is pirmo posto . Pasakok :)
Parašė C'est la folie
#227451 Jie labai pakelia nuotaika. Tau patinka sapnuoti? Jei taip, įsivaizduok gyvesni, realesnį sapną, su labai labai stipriais jausmais ir daugybe minčių. Ir kas svarbiausia, kad tokio sapno nepamiršti.
Man yra tekę keletą kartų susidurti. Kartą buvo taip, kad keletą savaičių kamavo labai prasta nuotaika, manau, kad buvo beprasidedanti depresijos bangelė. Kilo suicidinės mintys, pamaniau, kad kai ko turiu po ranka, galbūt pasitaikys 'bad tripas' ir iššoksiu iš ketvirto aukšto ir viskas pasibaigs. Dėja klydau. Per ketvirtį valandos nuo suvalgymo visiškai dingo depresijos simptomai, absoliučiai, buvo naktis, prasidėjo kelionė. Mano kambario sienos buvo išpuoštos švytinčiai žalios spalvos Centrinės Amerikos čiabuvių ornamentais, gulėdamas maniau, kad guliu kur nors Meksikoj dykumoje, lauke siautėjo audra, klausiau medžių ošimo. Buvo nuostabu. Nuolat atrodė, kad mane yra aplankęs kažkoks draugas, kažkokia lyg dvasia, lyg būčiau apsėstas ar atlikęs kokį ritualą, priėmęs kokį sakramentą. Daug mąsčiau apie gyvenima, žmones, savo motiną, artimuosius, apskritai pasaulį ir savo vaidmenį jame. Buvo apėmęs stiprus pilnatvės, pilnavertiškumo jausmas, ne tai, kad jausmas, bet visiškas įsitikinimas, kompleksai, baimė, kuklumas pasidarė nebesuvokiami, jie tik trukdžiai mėgautis gyvenimu. Prieš pasibaigiant "kelionei" kaliau sau į galvą, kad tik nepamirščiau kaip jaučiaus, kad vadovaučiaus gyvenime tuom ką išmokau "kelionėje". Kažkiek vadovavaus, kažkiek vadovaujuos iki šiol. Ta kelionė depresiją nugynė maždaug pusmečiui, tas pusmetis buvo kone nuostabiausias per pastaruosius keletą metų. Patenkinau tavo žingeidumą?

Beje potyriai, vaizdai individualiai skiriasi, bet iš esmės pagrindinė mintis visiems lieka vienoda. Svarbu, kad tik ne bad tripas...