Moderatorius: signs
- 2011 06 12, 22:34
Raudonas ar baltas?
- 2011 06 12, 22:43
Tai dar nieko. O kaip tau su vyno tolerancija? Toleruoja organizmas vyną? Nebūna katastrofiškų pagirių?
- 2011 06 12, 22:43
http://smotri.com/video/view/?id=v1767448eed3
Virtual rašė:nei daug nei mazai - 0.75 L
http://smotri.com/video/view/?id=v1767448eed3
- 2011 06 19, 22:53
vaistai vartojami, alkoholis irgi. alkoholis geriamas kiekvieną dieną, bent po 0.5l alaus ar panašaus stiprumo alkoholio. norėčiau išgirsti bent kieno nuomonę apie tai. alkoholizmas? visiškas nesamonė, nes vartojami vaistai? didelis gėrimo kiekis? mažas? normalus? ir t.t. ir pnš. kokia jūsų nuomonė? :S
- 2011 06 19, 23:13
Ne alkoholizmas. Tačiau jeigu turi mentalinių problemų, protingiausia būtų susilaikyti nuo alkoholio, nes pastarasis eina koja kojon su prasta psichine būkle. Žinoma, jeigu tau tik aktualus grįžimas į 'normalias' vėžes.
Iš esmės viskas priklauso nuo tavęs, nuo ko tu nori ir pan. Malonu kasdien skaniai atsigert truputį alaus ar dar ko, tačiau yra ir neigiama pusė, tai tampa įpročiu, tai kenkia psichinei sveikatai ir t.t. Viskas priklauso nuo to, ko tu nori, jeigu tau dabar yra gerai - vadinasi viskas gerai
tačiau jeigu tu geri vaistus, drįsčiau teigti, kad tau nėra viskas gerai, tad viskas tavo valioje.
Deividas rašė:vaistai vartojami, alkoholis irgi. alkoholis geriamas kiekvieną dieną, bent po 0.5l alaus ar panašaus stiprumo alkoholio. norėčiau išgirsti bent kieno nuomonę apie tai. alkoholizmas? visiškas nesamonė, nes vartojami vaistai? didelis gėrimo kiekis? mažas? normalus? ir t.t. ir pnš. kokia jūsų nuomonė? :S
Ne alkoholizmas. Tačiau jeigu turi mentalinių problemų, protingiausia būtų susilaikyti nuo alkoholio, nes pastarasis eina koja kojon su prasta psichine būkle. Žinoma, jeigu tau tik aktualus grįžimas į 'normalias' vėžes.
Iš esmės viskas priklauso nuo tavęs, nuo ko tu nori ir pan. Malonu kasdien skaniai atsigert truputį alaus ar dar ko, tačiau yra ir neigiama pusė, tai tampa įpročiu, tai kenkia psichinei sveikatai ir t.t. Viskas priklauso nuo to, ko tu nori, jeigu tau dabar yra gerai - vadinasi viskas gerai
tačiau jeigu tu geri vaistus, drįsčiau teigti, kad tau nėra viskas gerai, tad viskas tavo valioje.
- 2011 06 19, 23:39
vaistai vartojami jau beveik metus, tad jau čia kitokio pobūdžio vartojimas. iš pradžių būsena buvo prasta, dėl to jų reikėjo, dabar tiesiog geriu, nes daktarė mano jog reikėtų ilgesnio vartojimo laiko (nes man tai 3-iasis epizodas), nei anksčiau. mano dėl to, jog vis atkrentu, o AD vartodavau po pusmetį, tad dabar mano jog reikėtų ilgiau, nes niekad pilnai neišsigydau.. savijauta visiškai gera, sakyčiau - visiška remisija paskutinius 7-8 mėnesius. tai va, čia atrašiau į sakinį "drisčiau teigti...." ačiū už nuomonę. matyt dar ne visiškas degradas.
C'est la folie rašė:Deividas rašė:vaistai vartojami, alkoholis irgi. alkoholis geriamas kiekvieną dieną, bent po 0.5l alaus ar panašaus stiprumo alkoholio. norėčiau išgirsti bent kieno nuomonę apie tai. alkoholizmas? visiškas nesamonė, nes vartojami vaistai? didelis gėrimo kiekis? mažas? normalus? ir t.t. ir pnš. kokia jūsų nuomonė? :S
Iš esmės viskas priklauso nuo tavęs, nuo ko tu nori ir pan. Malonu kasdien skaniai atsigert truputį alaus ar dar ko, tačiau yra ir neigiama pusė, tai tampa įpročiu, tai kenkia psichinei sveikatai ir t.t. Viskas priklauso nuo to, ko tu nori, jeigu tau dabar yra gerai - vadinasi viskas geraitačiau jeigu tu geri vaistus, drįsčiau teigti, kad tau nėra viskas gerai, tad viskas tavo valioje.
vaistai vartojami jau beveik metus, tad jau čia kitokio pobūdžio vartojimas. iš pradžių būsena buvo prasta, dėl to jų reikėjo, dabar tiesiog geriu, nes daktarė mano jog reikėtų ilgesnio vartojimo laiko (nes man tai 3-iasis epizodas), nei anksčiau. mano dėl to, jog vis atkrentu, o AD vartodavau po pusmetį, tad dabar mano jog reikėtų ilgiau, nes niekad pilnai neišsigydau.. savijauta visiškai gera, sakyčiau - visiška remisija paskutinius 7-8 mėnesius. tai va, čia atrašiau į sakinį "drisčiau teigti...." ačiū už nuomonę. matyt dar ne visiškas degradas.
- 2011 06 19, 23:40
Žinoma, kad ne : )