Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

ParašėCikadelė
#228012 Bet taip kasdien geri ne nuo ketvirtadienio,kaip supratau.Ai,Deividai...
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#228013 na įdomi tavo nuomonė. pirmoji buvo klausiamosios formos, kita kupina nusivylimo. dėkavoju ir už tokią. :) na... teisingai supratai, bet patikslinu - ne nuo šio ketvirtadienio, o galbūt pirmojo gegužės ketvirtadienio. :/ bet kas liečia savijautą - viskas puiku. ir jokių keistų dalykų nebūna, turint omeny vaistų ir alkoholio maišymą. tai va. :)
ParašėCikadelė
#228014 O kas man belieka.Būk protingas,zuiki.Dienas leisti galima ir kitaip,šiaip,primenu.Be moralų.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#228015 kątik suvokiau. šiandien negėriau. serija nutraukta. net džiugu :)
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#228016 galiu iš dalies turbūt tik atsakyt į tavo klausimą "kodėl?". savijauta matyt kai geresnė, gyvenimas daugmaž aktyvesnis pasidarė. retai tenka užsibūti namie, dažnai būnu su žmonėmis gamtoje, mieste ar kitur.. vnž, gyvenimas aktyvesnis, daugiau žmonių aplinkuj, daugiau veiklos, galimybių - matyt dėl to ir kitų dalykų padaugėjo, kaip kad alkoholis.
ParašėCikadelė
#228017 Įdomu,kad būnant su kitais žmonėmis tarsi privaloma gert.Man panašiai,tik skirtumas tas,kad kai būnu negirta,tai man su jais nuobodu ir nėra apie ką kalbėt.Bet dabar nebedarau taip.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#228019 pasakei kaip mano mama :) " tai ką jie tau butelį į burną kiša, verčia gert?" . ne, taip nėra. nieko panašaus. niekas neverčia ir tikrai nėra tai privaloma. tiesiog, bukai tariant - taip smagiau. aišku šito dalyko aš labai nekenčiau ir vis dar nekenčiu, jog kai kurie pajaučia - jei tu esi negeriantis, tai žiūrėk jau rečiau ir su draugais išeini. lyg alkoholis būtų koks ritualas, be kurio apsieit neįmanoma.. tarsi ateitum į susitikimą ir sakytų tau - " tu ką negersi? kaip čia taip? kas tau atsitiko.. " ir pnš. na čia perdėtai gal kiek, bet daugmaž.. na bet iš dalies taip yra. daugumoje kompanijų. aišku - visad galima atsirinkti su kokia kompanija susidėti. žodžiu, tai nėra privaloma, tiesiog tai natūraliai gaunasi taip. tuo šiektiek nusivylęs aš..
ParašėCikadelė
#228020 Todėl žmonės su kuriais aš ankščiau bendravau labai skeptiškai žiūrėdavo,kai pasiūlydavau jiems pikniką su puodeliais(ne vienkartiniais) ir pyragaičiais.Ką čia veiksi be gėrimo :D Turbūt,kad jie patys bijo ir savęs ir kitų.Neapgirtusių.Okay,offtopic čia jau turbūt.Paskutinis žodis nuo manęs-vaikai ir zuikiai,kas per daug,tas nesveika.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#228021 piknikai su puodeliais, kuriuose kava + kažkas gardaus = super.
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#228079 Alkoholio išgėriau litrą vakare ir gėriau naktinę piliulę, bet organizmas toleravo, nors ir su alkoholiu nieko neužkandau.
Ai, tai buvo 7 laipsnių vynas ir 4,5 laipsnių alus.
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#230621 Cia turbut savaime gaunas.kad daugelis depresininku islenkia taurele.. :da ..man tai lengviau buna ..kazkaip kartais tiesiog neimanoma kitaip atsipalaiduot :bloga
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#243564 As negeriu ir sumazejo draugu ratas,bet sveikatai geriau ir pinigu sutaupai.Nors svecius vaisinu.
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#243566 Tai tokie ten ir draugai buvo, maingirdai.... :da
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#243851 Gimines dazniau apsilankydavo,o dabar kitaip.Nors as pats negeriu,bet svecius pavaisinti turiu bare.As ,nors ir negeriu,bet kas ateina pavaisinu.Aisku ,pas mus alkoholikai neateina.As ir namiskius savaitgaliais pavaisinu,ipilu po taurele skanaus gerimo.Mes gi ne vienuoliai. :uztave
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
Deividas rašė:piknikai su puodeliais, kuriuose kava + kažkas gardaus = super.
Labai skanu kava ir brendis. ;flirt