Moderatorius: signs

Parašė Sunrise
Manigrivette rašė: Tas pats ir čia - jei skauda dūšią, tai reikia gydyti dūšią, o ne pjaustyt visas įmanomas galūnes. =)

Labai teisingi žodžiai B)
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#175679 teisingai,bet ne visada tai laiku suvokiama
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#175699 Jei jau suvokei - sveikinu. Naujų randų nebeturėsi. =)
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#176031 bet kartais tokie dalykai jau virsta priklausomybe,todel suvokimo kartais gali neužtekt
Parašė busgerudienu
#216046 oho ir as mastau kaip man randus savo uzgyditi , juk mergina vasara su trumpom rankovem blin ;boba
Parašė trist
#227882 ė ir man tokia problema, visi į mane žiūri taip kreivai ko aš su ilgais marškiniais per tokius karščius vaikštau, o kaip panaikinti savo randą net nešsivaizduoju, atrodo galėčiau būt laimingiausias žmogus pasaulyje jei tik išsprėsčiau šitą problemą.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#227893 Aš nekreipiu dėmesio į savo randus, išskyrus kur prie peties, dėl to be rankovių maikutėm nevaikštau. Nes kraupokai atrodo. O kiti randai dzin, tegul mato ir tegul žiūri. Maniškis siūlė tatoo darytis kur paslepia randus, bet aš nenoriu tatoo.
Vartotojo avataras
Parašė Mona
trist rašė:ė ir man tokia problema, visi į mane žiūri taip kreivai ko aš su ilgais marškiniais per tokius karščius vaikštau, o kaip panaikinti savo randą net nešsivaizduoju, atrodo galėčiau būt laimingiausias žmogus pasaulyje jei tik išsprėsčiau šitą problemą.

O tu, kaip supratau, tik vieną turi? Su lazeriu pašalint galima.
Vartotojo avataras
Parašė John Kennedy
#228041 O is kur pas jus visus tie randai atsirado???
Vartotojo avataras
Parašė Mona
kunigaikštisMyškinas rašė:stigmos :achtung

Oi, negaliu :D :D :D
Parašė trist
#228972 tik viena, girdejau tas lazeris ziaurius pinigus kainuoja? siaip savo laiku turbut butu galeje susiuti,bet as taip ir nenuejau tai iki dabar tas randas raudonos spalvos.
Vartotojo avataras
Parašė Mona
#228989 Brangoka, bet visam laikui. O kodėl tu tuo nepasidomi, jei jau tau tas randas rimtai trukdo?
Parašėnegative
#228990 esu domėjusis randų šalinimu lazeriu. tenka nuvilti, kad tokių randų pašalinti neįmanoma. nei nudegimo, jei pjaustymosi. lieka odos persodinimas.
Parašėnegative
#228991 tiksliau ne persodinimas, o sutraukimas ir išpjovimas randuotos odos.
įdomu, kiek kainuotų. pasiryžčiau tokiai operacijai vis tiek.