Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

ParašėKatastrofa
#228051 Im calm, im calm... :ispeju
Vartotojo avataras
Parašė DDarijus
#228060 Blyn ir vel nesugebejau susiplanuoti laiko ir speti i diedlaina, jofana :rek
Vartotojo avataras
Parašė DDarijus
#228123 plia suprasi tas merginas.... :cry:
Kada ju zodziai nuotaiku atspindys, o kada tikri :phone
jedreni feni :rek
ParašėŠiršė
#228277 bl*t kur*a na**ui bl*t kur*a na**ui bl*t kur*a na**ui bl*t kur*a na**ui

;puf ;puf ;puf
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#228302 Kas atsitiko Sirsiuke? :)
ParašėŠiršė
#228309 Egzamino neišlaikiau, tai dabar tikriausiai reikės anksčiau į UK grįžt. Jau taip ten nenoriu... (manau, aviete, tu, kaip ten pati gyvenanti, puikiai mane dėl šito supranti :) )Teks išsiaiškint, gal bus galima sausį perlaikyt.
ParašėKūnas
#228500 Sun of the beach.
Vartotojo avataras
Parašė Sociopath
#228557 Kas per idiotai mane supa..... maniau tai aš nesuvokiu visuomeninių taisyklių.... PYP.... 2 mėnesiai, kaip mano Kamiu knygos dar negrįžo pas mane..... :rek O šiandien aš sugalvojau, kad man reikia...... oi tuoj bus kraujo :tarpas paskui dar stebisi žmonės, kodėl man panikos priepuoliai užeina, kai kas nors liečia MANO daiktus....
Parašėnemoku
Širšė rašė:Egzamino neišlaikiau,

Vokiečių?
ParašėŠiršė
#229312 Vokiečių literatūros :DD čia jau visiškas epic fail... Bet net nebuvau vienos knygos skaičiusi, to ir tikėjausi. Nereikės perlaikyt, nes turiu daug kreditų - pirmą pusmetį mokiausi kaip pamišusi.
Vartotojo avataras
Parašė DDarijus
#229315 suka bl*t, furija jobana ;puf
ir kaip as su tokiom aktorem intrigantem
susidedu,bl* :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#229650 jibitute jibitute jibitute jibitute jibitute.............
ParašėKatastrofa
#229837 Nakui.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#230165 Eik tu na.... mažakiauši tu, nupiepeli, nuopisa neraliuota. ATSIKNISK NUO MANĘS TŪPAS PYDARE!!!!!
ParašėCikadelė
#230180 Nekenčiu to prakeikto darbo,tų visų žmonių,kurie mėto telefono ragelius,kurie klausia tai nx čia visko klausinėjat,nes pyyp!,mes jau esam jūsų klientai.Visiems atsakau:nes MAN TAIP LIEPIA DARYT,tikiuosi,kad dabar aišku ir galėsim bendraut normaliai,nes užpiso lįst su muilu visiems į vieną vietą.Bet vis tiek,eikit visi nx ir palikit mane ramybėj.