Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė lynkute
Begaline rašė:man pasake gydytojas, kad atseit galima xanax gert, vartojant antidepresantus. ir, beje, išrašė tada tranxene, nors prie remeron parašyta, kad su benzodia... vartoti atsargiai.
karočė,
prisimenu, kaip tada ryte gėriau 0,5mg xanax, o vakare pusė tabletės 15mg remeron ir kaip man smarkiai galvą užsuko ir kaip lūžau miegot.
tai dabar mąstau, kas vs tik mažesnis blogis su remeron - xanaxas ar tranxene?
negaliu be raminamųjų tam tikru metu. antidepai nepadeda visai. ir jis net nepadidino dozės.

begaline o kaip dabar ar skauda inkstus? :?:
nes kaip tu sakai parasyta su benzodezapinais reikia atsargiai situs antidepus vartoti kaip tik ir man taip atsitiko inkstus kirto ir jai buciau nemetus kazin ar cia rasyciau dabar :cry:
ParašėBegaline
#2214 skaudėt man neskauda, bet pamaudžia kartais. o xanax ir tranxene negeriau dar. (neskaitant to pimo karto, kai sakiau, kad inkstą labai suskaudo).
dabar bijosiu gert raminamuosius. o gal man mest tuos antidepresantus
Vartotojo avataras
Parašė lynkute
#2216 ziurint kas tau geriau begaline taprasme jeigu xanax numusa nerima ir jautiesi geriau . arba pasitark su psicho ir pasakyk kad tau jie nieko nepadeda :roll:
nors as jau tais psicho nelabai pasitikiu jai nebuciau metus tu vaistu butu dar nuodine iki siol :evil:
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#2224 siūlau savavališkai nieko nemest, geriau pabandyt kreiptis į kitą psichiatrą.
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#2237 kai staigiai nutrauki antidepresantus, baisiai kankiniesi fiziškai. reik juos mažint pamažu ir su gydytojo priežiūra
Vartotojo avataras
Parašė lynkute
Medeja rašė:kai staigiai nutrauki antidepresantus, baisiai kankiniesi fiziškai. reik juos mažint pamažu ir su gydytojo priežiūra

zinai kai kerta per organus tai neziurai ar tau blogai poto arne nes tas antidepresantas kenkia ir kuo ilgiau delsi tuo blogiau neziurint i vaisto doze.
kai yra kita situacija galima po biski juos mazinant mesti ,cia zinai yra du skirtingi variantai.
o beto begaline juos tik pradejo neseniai vartot tai nemanau kad jai bus koks poveikis :roll:
nes kai geriau bromazepama irgi staigiai liepe negert pakeite i kitus nes cia irgi nuodas ir jai jis tau kenkia tai sia panasiai kaip nuodytum savo organizma. :roll:
ParašėBegaline
Medeja rašė:kai staigiai nutrauki antidepresantus, baisiai kankiniesi fiziškai. reik juos mažint pamažu ir su gydytojo priežiūra

žinau, buvau kartą nutraukus. bet dar gal tik mėnuo (dar net nėra mėnesio), kaip geriu, be to, nedidelę dozę, tai gal nebus taip bloga. jisai pats sakė, jei visiškai nieko - ateik po dviejų sav. bet aš talono dabar jau negausiu.

pabandysiu taip: anyway ketvirtadienį gersiu xanaxą. jeigu vėl suims inkstus, tada turbūt daugiau nesitrūčysiu. nes raminamieji nors kažkiek padeda, o su šituo tai panika velniška
Vartotojo avataras
Parašė lynkute
#2272 man nuo ju irgi buvo baime ir panika :o
ParašėBegaline
#2287 as tai nepasakyciau, kad man cia konkreciai nuo ju. manau, tokia didele baime kaip tiesiog negerus raminamuju. nes dazniausiai visad gerdavau iki situ antidepresantu
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#2303 nu išsiplėsiu truputėlį, kas darosi, kai staigiai nutrauki antidepresantus. labai svaigsta galva, dilgčioja visą kūną, traukuliukai bėgioja, muša tai karštis, tai šaltis, pykina ir skauda galvą. plius nuotaika staigiai krenta. gal čia tik nuo stiprių taip, nežinau. bet aš pati sau tokį malonumą esu pasidariusi kelis kartus ir daugiau nenorėčiau...
ParašėBegaline
Medeja rašė:nu išsiplėsiu truputėlį, kas darosi, kai staigiai nutrauki antidepresantus. labai svaigsta galva, dilgčioja visą kūną, traukuliukai bėgioja, muša tai karštis, tai šaltis, pykina ir skauda galvą. plius nuotaika staigiai krenta. gal čia tik nuo stiprių taip, nežinau. bet aš pati sau tokį malonumą esu pasidariusi kelis kartus ir daugiau nenorėčiau...

žinau, nu tai man tas pats lygiai buvo :lol: taip sakant 'lomkės'
Vartotojo avataras
Parašė lynkute
#2318 man taip tai nebuvo tik galva svaigo ir temperatura uzkilo bet siaip man daugiau buna nuo raminamu kai nutraukiu tada ir guzas gerkleje ir baime ir nerimas ir visa kita :shock:
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#2319 tai jo, raminamųjų irgi negalima staigiai nutraukt, bet kitokios "lomkės", lengvesnės :)
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#2320 Pastebejau,kad man daznai paskausta inkstas desinej pusej ,bet nemaniau kad susija su remeronu,tai va pries savaite pridaviau slapima tyrimams,bet dar nenuejau atsakymo :(
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#2321 man irgi kartais inkstus maudzia. tik nepagalvojau, kad cia nuo vaistu.