Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#229660 Teko... ir parkopan ir cyclodol. Nors manęs ir nekaustė, bet vistiek išrašo gyd., nu ir geriu...
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#229662 Ir kaip ? Man tai tik bendraujant yra kaustymas , sako turetu jie padet :)
Vartotojo avataras
Parašė Valdove
#229663 Aš irgi juos vartoju. Geri vaistai, padeda nuo kaustymo, be to, kažkada nusipirkau juos be recepto :DD
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#229664 Man bendraujant ir be vaistų užeidavo kaustymas... Nejaučiu aš jų poveikio, vos neuroleptikų (haloperidol, seroquel) poveikį jaučiu, tai ką čia apie kitus vaistus kalbėt.
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#229682 Man ir pries geriant vaistus jau taip buvo ... pabandysiu kol kas jai nepades mesiu . As poveiki pajauciau kaip nutraukiau olanzapina , o atrode kad jau nieko nepadeda ... :)
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#229798 jop..tuos pacius ziuriu ir as vartoju,.olanzapina ir parkopana..pradzioj dozes buvo didesnes dabar sumazino.,siaip gerai nuima kaustyma,.bet su alko geriau nevartoti :da
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#229807 Kokios problemos su alko atsiranda ? :)
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#229831 Su alko išvis geriau jokių vaistų nevartoti..
O tai kokį jūs poveikį juntat su parkopan, aš nieko nejaučiu... :bloga
Parašėnemoku
#230665 [quote="molochas"][/quote]
Į tokius klausimus tau tik tavo psichiatras gali atsakyti, o ne forumiečiai.
Vartotojo avataras
Parašė memfis25
#231467 geriu parkopan begale jau metu,ciklodolis tai tas pats.Ju gerti negalima vakare tuomet jis gadina miega.Taip man buvo tris metus kai psichiatras neperspejo prie to dar geriau Leponexa 200mg nuo jo atsijungdavau nepraejus pusvalandziui,ir kazkaip neitariau nevisai gero miego priezasties.
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#231477 As nutraukiau parkopana , pradejo kojas kaustyt ir kazkokio atpalaidavimo nelabai jauciau :)
Vartotojo avataras
Parašė memfis25
#231481 sis vaistas neatpalaiduoja,nei duoda jauciama(bent jau man) poveiki.Jis yra koreguojantis.Jis veikia kaip nuemejes traukuliu,kaustymu.
Vartotojo avataras
Parašė memfis25
molochas rašė:As nutraukiau parkopana , pradejo kojas kaustyt ir kazkokio atpalaidavimo nelabai jauciau :)

taip atsitinka vartojant netuos kuriu pasalini poveiki turetu salinti vaistus,dar kai vartojamas alkoholis.
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#231488 Alkoholio kaip geriau nei karto nevartojau , o kita tai gyd sprendzia , gal apsiriko :)