Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė oksana
#20383 Na taip jau buna ,kad nesergantys musu nesupranta,bet gal jai siandien irgi bloga diena?Paklausk =)
Vartotojo avataras
Parašė Agata
vikute rašė:nea, viskas norma, ka atrase, to ir tikejaus, bet eilini karteli supratau, kad ji atitolo nuo manes, o as ja vienintele teturejau...

o nemeginaj to rysio atkurti...?
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#20404 na jai sian tikrai linksma, nes yra savo draugo mamos gimtadienyje :)
o rysi su ja atkurti bandziau, taciau ji mano, kad ji nekalta kas tarp musu ivyko.na ji susirado drauga, jis jai jau pasipirso, tai normalu, kad as likau nebesvarbi. :bloga tik gaila, kad vaikinas sudirbo taip lengvai santykius, kuriuos nuo mokyklos laiku turejom.as pas ja begdavau verkti iskaudinta vaikinu, jinai mane apramindavo, sugirdydavo vaistu, arbata, nakti kalbedavomes...zodziu jinai viena liko is mano draugiu, o db, kai man sunku, jinai ir mane paliko...skaudoka sakyciau...
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#20421 Skaudu vikute tikrai.Pas mane ir visos istekejo susilauke vaikuciu ir kazkodel pasikeite jos.As bandziau atkurti rysi ,bet jos vis laiko neturi ,nuotaika ne ta,nu zodziu nenori ir man taves nereikia ,gal taip ir geriau
Vartotojo avataras
Parašė Agata
#20491 as manau, kad atitolstam nuo draugiu (kai jos susiranda antra pusele) todel, kad ju poziuris i daug ka pasikeicia, tikriausiai isimyli ar smarkiai susizavi, todel temato vien ta savo zmoguti, nori buti visada su juo...rysys niekur neprapuola, taciau tampa uzgostas daugelio dalyku, tos isiziebusios meiles ar susizavejimo, buities rupesciu...manau, kad jus tebesat tokios pat drauges kaip ir anksciau, taciau drauges gyvenime atsirades naujas zmogus, labaj jai svarbus, uzgozia jusu santykius...saulele, reiketu suprasti ir ja...pabandyk situacija apzvelkt jos akimis...manau, jei ir tavo gyvenime atsirastu toks pat artimas bei svarbus zmogutis, tju taip pat noretum didziaja laiko daly praleisti su juo...ir drauge, kad ir kokia ji tau bebutu artima, liktu tik antroje vietoje...argi ne taip?...bet savaime suprantama, negalima nutraukt visiskai bendravimo, jei jin buvo tau tikraj gera drauge - visada ras laiko ir tau...tu tebeturi drauge, tik dabar jos gyvenime atsirado dar vienas aktorius vaidinantis viena is svarbiu vaidmenu... =) :flo
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#20492 zinau, as toleruoju net ji, jos vaikina, tiesiog pasiilgau tokio nuosirdaus bendravimo dviese, o ne trise...va sian pakvieciau pietu pas save...atsisake...na tai as juk per prievarta miela nebusiu... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#21487 Vaka nakti nesusilakiau irpasakiau savo kambarioei, kad jos veidelis intelekto nesuzalotas. Siandienpradedu paieskas, kur gyventi toliau. :D
Vartotojo avataras
Parašė ZNS
#21489 ar kambariokė turi tokią galią išmesti tave lauk?
:shit
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#21490 Ne... Bet su simtaprocentine fifa man kazkaip nesutampa charakteriai... :D Bus matyt dar. Bet jos abi dabar is visu jegu su manim rimtai kalba, jog skusis adminui, kad man depresija... :D
Vartotojo avataras
Parašė ZNS
#21492 kuriam čia barake?
gali pati prašyti, kad perkeltų į kitą kambarį.
Vartotojo avataras
Parašė vikute
Manigrivette rašė:Ne... Bet su simtaprocentine fifa man kazkaip nesutampa charakteriai... :D Bus matyt dar. Bet jos abi dabar is visu jegu su manim rimtai kalba, jog skusis adminui, kad man depresija... :D

jmj tau nors sifilis butu tu jom gyvent netrukdai, ko ten suprda jos tos intelekto nesuzalotos? tuoj as nuvaziavus fiziskai suzalosiu jas ir nurims jos visam laikui. :death
Vartotojo avataras
Parašė ZNS
#22985 nusipirkau skardinę alaus, kurio dar nebuvau gėrusi.
atsidariau, geriu - kažkoks man jis prėskas atrodo.
tik įpusėjus apsižiūrėjau, kad bealkoholinis :D
:shit
ParašėTomash
#22986 whoaa :D o moralas tame nereik gert alaus :D
Vartotojo avataras
Parašė ZNS
#22988 čia juokas pro ašaras... taip alaus buvau pasiilgus.
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#23550 Isvadinau uosvi apsitrydusia boba =) Uzkniso jo pazadai ,ir pijokystes dar pasakiau manikiura bijai sugadinti,ir pasakiau ,kad su savo draugeliu(su kuriuo ir gyvena vienoj troboj)yra sukibe kaip sunys per ruja.Zodziu pavariau stiprei