Moderatorius: signs
- 2011 07 15, 17:10
Esu ne kartą praleidus, jokių pokyčių nebuvo =)
- 2011 07 15, 17:54
Bet vieną vakarą tepraleidus vis vien AD kraujyje liks ir neaišku kas gali atsitikt su alkoholiu sumaišius
- 2011 07 15, 19:22
Esu praleidus ir aš.. Atsirasdavo nerimas, rankų ir viso kūno drebulys (bet čia gal tik man taip dėl drebulio, nes padidėjusi nervinė įtampa).. Išgėrusi jaučiuosi palyginus normaliai. O jei maišyt alko su AD, tai gali greit smigt. Pažįstamai užteko stikliuko baltos ir lūžo dar prie stalo.. O ir pati, jei geriant vaistus kad ir vakare išgeriu pusę butelio alaus, jau jaučiuosi kiek apsvaigusi..
I want to step onto the high wire
Hundred miles above the ground
To walk the line but never to look down
So that's where they can find me
Between the clouds and the sky
That is where I'm going to watch the world go by..
Hundred miles above the ground
To walk the line but never to look down
So that's where they can find me
Between the clouds and the sky
That is where I'm going to watch the world go by..
- 2011 07 15, 20:33
Geriu cipralex 20 mg ir risperidon 2 mg. Pradejau kartais gert alu, po 1 - 2 but. vakarais. Sakykit ar ne per daug as cia isijauciau? Viena kart nuo alaus buvo panikos priepolis.
- 2011 07 16, 17:09
man psi sake kad daznas alhogolio vartojimas panaikina ad poveiki..cia ne gydymasis..gert gali kas pora menesiu mano nuomone ..o ne dazniau...
na is savo praktikos galiu papasakot...kai vartojau efexor ..praleidau ir isgeriau...buvo nezmoniskas galvos skausmas...dabar vartojant zoloft geriau ...bet pachmielas labai stiprus ir lomkes..tai stengiuos kuo greiciau isgert tablete...
na is savo praktikos galiu papasakot...kai vartojau efexor ..praleidau ir isgeriau...buvo nezmoniskas galvos skausmas...dabar vartojant zoloft geriau ...bet pachmielas labai stiprus ir lomkes..tai stengiuos kuo greiciau isgert tablete...
- 2011 07 16, 19:16
Jau nisipirkau nealkoholinio alaus. Aciu uz patarimus.
- 2011 07 23, 18:26
Vaistų organizme vistiek nemažai lieka, kad ir neišgeri vieną k.
- 2011 07 24, 06:16
Man kažkodėl nereaguoja vaistai su alkoholiu, nors geriu ir košmariškąjį risperidoną, fluanxolį, efexorą. O kai dar paroksetiną vartojau, per šimtadienį pirmas išsiblaiviau ir jaučiu dėl vaistų poveikio taip.
- 2011 07 24, 09:58
O man nuo gėrimų kai vartoju vaistus labai sunkus pachmas, kelis k. jau galvojau greitukę kviesiuos, nes galvojau kad mirštu, vėmiau net nuo vandens. Šiaip visiem siūlau NEGERTI ALK., kuomet vartojat vaistus...
- 2011 07 24, 13:56
Sapnaberni,
as itariu, kad alko gali silpninti vaistu poveiki, plius kartoju 105-aji karta - alkoholis yra depresantas. Visiskai ne i nauda, ir taip depresiskoms sio forumo lankytoju sieloms bei kunams.
Myškinai,
as viena karta ziauriai prisigeriau vyno, sampano ir dar neprisimenu ko, nevartodama AD, taciau kita diena vemiau nuo vandens, o kai isvemdavau vandeni, vemdavau tulzi. Nevalgiau nieko 2 dienas, numeciau 2kg.
as itariu, kad alko gali silpninti vaistu poveiki, plius kartoju 105-aji karta - alkoholis yra depresantas. Visiskai ne i nauda, ir taip depresiskoms sio forumo lankytoju sieloms bei kunams.
Myškinai,
as viena karta ziauriai prisigeriau vyno, sampano ir dar neprisimenu ko, nevartodama AD, taciau kita diena vemiau nuo vandens, o kai isvemdavau vandeni, vemdavau tulzi. Nevalgiau nieko 2 dienas, numeciau 2kg.