Moderatoriai: Astro-Meška, Agni
- 2011 07 11, 18:58
man nei viena užduotis ne kvaila, labai dėkui, galit duoti į valias ir toliau :lakstau
- 2011 07 13, 11:43
pasiėmiau mažąjį princą (tas visiškai nebūdinga man), amerikos psichopatą ir savaitgalis paryžiuje, visos knygos absoliučiai skirtingos.
išgėriau arbatos su citrina ir cukrumi (nes pamiršau, kad reikia su medumi) balkone dabar, nes vakare ten bus karšta.
Cikadelė rašė:Iš bibliotekos pasiimk tris skirtingų žanrų knygas,galbūt ką nors nebūdingo sau
Pasidaryk vandens su citrina ir medumi (jeigu nėra alergijos!) ir ramiai išgerk balkone vakare.
Pažiūrėk filmą Amelija iš Monmartro,net jeigu jau ir matei.Po jo pagulėk vėsioje vonioje ir pasvajok apie Paryžių.
Jeigu mėgsti auskarus ir jų daug turi,tai pasidaryk ką nors panašaus į :
http://i52.tinypic.com/107rpcm.jpg
Jei ne,tai pasakyk kokius papuošalus mėgsti (jeigu išvis mėgsti) ,tai paieškosiu kokios kitos užduoties,panašios į auskarų 'paveikslėlį'.
pasiėmiau mažąjį princą (tas visiškai nebūdinga man), amerikos psichopatą ir savaitgalis paryžiuje, visos knygos absoliučiai skirtingos.
išgėriau arbatos su citrina ir cukrumi (nes pamiršau, kad reikia su medumi) balkone dabar, nes vakare ten bus karšta.
- 2011 07 27, 13:18
Paplepek su seniai matyta drauge
Susirasyk dienos arba savaites tikslus ir stenkis ju pasiekti
Susirasyk dienos arba savaites tikslus ir stenkis ju pasiekti
- 2011 07 29, 21:58
Gal nuotrauką?Įdomu būtų pamatyt
Agni rašė:na, kadangi pati nemokėjau padaryti auskarų kabyklos, tai man ją pagamino vyras, užduotis atlikta.
Gal nuotrauką?Įdomu būtų pamatyt
- 2011 08 09, 14:08
Net pasimečiau, aš nesiūliau atrodo jokio rankdarbio, nes pati dar žalesnė esu.
O vyro darbas tikrai fainas, tik papuošalų daug reikės:)
Agni rašė:mona, mielai pasidaryčiau, jei pasakysi kaip, nes rankdarbiuose aš žalia ir kreivarankė, bet paprašysiu vyro pagalbos, nes jis auksarankis, tik metodikos reikia
Net pasimečiau, aš nesiūliau atrodo jokio rankdarbio, nes pati dar žalesnė esu.
O vyro darbas tikrai fainas, tik papuošalų daug reikės:)