Moderatorius: signs
- 2011 08 18, 18:48
Po valandos-dviejų turbūt, nes maždaug po tiek laiko kraujyje didžiausia koncentracija pasidaro. O šiaip derėtų tau pas psichiatrą apsilankyti, kad jis tau paskirtų tinkamiausius vaistus ir tinkamiausia dozę, nes pačiai išsirašinėt vaistus tai nekas, nekas.
- 2011 08 18, 19:01
Na, gali būti ir taip, kad tau netinka tiesiog. O tau kažkas nutiko ar be priežasties tas drebulys?
- 2011 08 18, 19:35
O kada galėsi pas psichiatrą apsilankyti?
- 2011 08 27, 19:12
Sveiki. Pries 3 dienas pradejau blogai jaustis, jauciau pykinima bet nevemiau, jauciau sakyciau lyg ir svetimkuni gerkleje, lengva galvos svaigima, nerima (del pojuciu), baime nualpti... Po dienos is darbo gryzau namo. Mazdaug po geru 4h ~ man lyg ir "suspaude" sirdi, siektiek aptemo akyse (neillgam), pradejo tirpti galunes, kunas, pradejau tankiai kvepuoti, sirdis dauzesi 120k/min~, maniau mirsiu. Nuveze tevas i ligonines priimamaji, (buvau vis dar toje pacioje busenoje), mane pagulde ant lovos, padare kardiograma (kadangi visas drebejau, mane laike. kitaip nebutu padare) nieko blogo nerade suleido raminamuju.. Mazdaug po 10 min ~ pojuciai atslugo. Tada pagulde iki ryto i palata. Kalbejau dar su daktarais, as pats maniau, kad kraujagysle kimsosi, bet jie sake kad tokiame amziuje (18m.) nelb imanoma, (itare man panikos priepuoli) taigi atejo psichiatre ir kai pasakiau simptomus israse Alprazolam Orion 0.5 mg (vartoti liepe 1 tabl. per diena. ryte ir vakare. cia beto kiek supratau skaitosi kaip xanax). Gryzes is ligonines jauciau dar truputi nerimo bet vaistu negeriau, ejau miegoti. O ryte viskas buvo jau kaip ir gerai. Tai dabar galvoju man juos gerti ar ne? Jauciuosi pakankamai gerai, o sake man kad priepuoliai gali kartotis... Taigi nezinau ka daryti, darbe nenoriu buti apsvaiges, ar dar koks nors
Beto Rugsejo 1 man kaip ir studijos prasideda... Patarkit? Gal man net nebuvo priepuolis, gal daktarai nepataike? Nes tureciau ir dabar labai prastai jaustis(manau)...
p.s. Seip depresijos pozymius (mano nuomone nestiprius) jauciau gal 2 metus ~, daug mastydavau, net ir apie protu nesuvokiamus, keistus dalykus.
Beto Rugsejo 1 man kaip ir studijos prasideda... Patarkit? Gal man net nebuvo priepuolis, gal daktarai nepataike? Nes tureciau ir dabar labai prastai jaustis(manau)...
p.s. Seip depresijos pozymius (mano nuomone nestiprius) jauciau gal 2 metus ~, daug mastydavau, net ir apie protu nesuvokiamus, keistus dalykus.
- 2011 08 28, 09:21
Teisingai, negerk be reikalo. Nieko gero iš tų raminančių.
nirvana rašė:Na reikes kolkas be vaistu apsieiti. Jei blogiau pasidarys tada "isbandysiu". Beto as pakankamai daznai ir gan solidziai alkoholi vartoju, taigi jei po vaistu taip gautusi, kad uzgerciau, butu nelabai gerai.
Teisingai, negerk be reikalo. Nieko gero iš tų raminančių.
- 2011 08 28, 11:25
Žinok, gali ir nuo alkoholio tau tie priepuoliai būt...
O raminantys (ar xanax ar kiti) tai blogiausiu atveju tik, nes priprantama prie jų...
O raminantys (ar xanax ar kiti) tai blogiausiu atveju tik, nes priprantama prie jų...

tikiuosi, nenusirisiu visiškai žemyn iki tol