Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

Parašė Biznierius
#232907 Paskaiciau cia ivairiu temu, daugelis zmoniu bando kazka sneket apie savo galias, dziaugiasi ekstrasensais,burejom ir t.t. o as zmogus, kuris tiesiog megstu tiesa. pasakykit, ar ekstrasensai ir burejai tiki velniu/setonu/liuciferiu ir t.t. ? Labai svarbus klausimas. Suprantu Dvasinio pasaulio realybe, pats joje po truputi judu ir man idomu ka atsakysit, tik nerasykit tie, kas nesuprantat ir rimciau nesusiduret kvailu patirtim nepagristu isvedziojimu.
Parašė Biznierius
#233396 nemaloni tema ,tiesa? ir apie liu mastyt nemalonu, juk tai tik vaizduotes kurinys ar ne? bet tiesa tokia, kad ateis viena diena, kai suprasit, kad ne jus valdymui ir kurimui turit visa galia, kad ne jus tarnaujat sviesai, kad ne jus turit galia virs piktuju dvasiu, demonu. kol sokat pagal ju dudele ir sedit ramiai neiskodami kitokiu tiesu, viskas dalinai ok, bet pabandyk pradet kazka kito daryt. kas yra giliau ir seniau tame, jau turi priklausomybe ir noredami negaletu iseit is ten kur yra be aukstesnes jegos. apskritai sitas kelias galop veda i visiska destrukcija, mirti. ar nepavargsta aiskiaregiai klyst? ar neturetu viskas but truputi kitaip jei jus tarnaujat sviesai? As cia su gerais norais zmones. Nekenciu melo.
Parašėnegative
#233397 šizofrenikų skyriui labdara kompiuterius suveikė?
Parašė Biznierius
enigma rašė:šizofrenikų skyriui labdara kompiuterius suveikė?

kas nori normaliai pasneket, kam puikybe tam reikalui nemaiso, galit parasyt pm. atsakymo i klausima negavau ne vieno.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#233399 enigma :achtung
siuo klausimu reiktu sneketis su psichiatru..
Parašė 2R
enigma rašė:šizofrenikų skyriui labdara kompiuterius suveikė?

galėčiau įsižeisti
Parašėnemoku
#233411 Jau galima į purvynėlį perkelt? :D
ParašėKatinas
Biznierius rašė:nemaloni tema ,tiesa? ir apie liu mastyt nemalonu, juk tai tik vaizduotes kurinys ar ne? bet tiesa tokia, kad ateis viena diena, kai suprasit, kad ne jus valdymui ir kurimui turit visa galia, kad ne jus tarnaujat sviesai, kad ne jus turit galia virs piktuju dvasiu, demonu. kol sokat pagal ju dudele ir sedit ramiai neiskodami kitokiu tiesu, viskas dalinai ok, bet pabandyk pradet kazka kito daryt. kas yra giliau ir seniau tame, jau turi priklausomybe ir noredami negaletu iseit is ten kur yra be aukstesnes jegos. apskritai sitas kelias galop veda i visiska destrukcija, mirti. ar nepavargsta aiskiaregiai klyst? ar neturetu viskas but truputi kitaip jei jus tarnaujat sviesai? As cia su gerais norais zmones. Nekenciu melo.

Ziauriai nemaloni, as visaip jos vengiau ir bandziau neatsakineti, bet demonai mane priverte. :mask
Klysti as nepavargstu, tik siandien labai norejau miego, bet pamiegojau ir viskas gerai. Tik po to demonai liepe suvalgyt pica. :sado. Viskas turetu buti visiskai kitaip, ir Kedys turetu buti gyvas ir Pikul galetu buti uzteke pirmos didinimo operacijos.
Parašėnemoku
Biznierius rašė:pasakykit, ar ekstrasensai ir burejai tiki velniu/setonu/liuciferiu ir t.t. ?

Vieni gal ir tiki, kiti gal ne, kaip ir visada būna tarp žmonių. Manau, kad niekas negali atsakyti už visus ekstraseksus ir būriuotojus.
Parašėnegative
#233414 demonai man pasakė, kad Karoblytė turėjo sportuot ir nepirkt fotosesijos ir negadint panoramos miesto centre.
ParašėKatinas
enigma rašė:demonai man pasakė, kad Karoblytė turėjo sportuot ir nepirkt fotosesijos ir negadint panoramos miesto centre.

Nu bet batai tai grazus buvo. Demonai neturi skonio arba jie isvis pavydi. Nekenciu pavydo.
Parašėnegative
#233416 liuciferio batai ten.
Vartotojo avataras
Parašė Mona
#233468 Nu jums tik duok progą pasityčiot :D
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
Biznierius rašė:Paskaiciau cia ivairiu temu, daugelis zmoniu bando kazka sneket apie savo galias, dziaugiasi ekstrasensais,burejom ir t.t. o as zmogus, kuris tiesiog megstu tiesa. pasakykit, ar ekstrasensai ir burejai tiki velniu/setonu/liuciferiu ir t.t. ? Labai svarbus klausimas. Suprantu Dvasinio pasaulio realybe, pats joje po truputi judu ir man idomu ka atsakysit, tik nerasykit tie, kas nesuprantat ir rimciau nesusiduret kvailu patirtim nepagristu isvedziojimu.

Taip, tiki tiek blogosiomis tiek gerosiomis galiomis. Pazystu zmogu, kuris teigia, jog nuo Burejo priklauso kokiu smeklu pagalba jis naudojasi.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#273727 netikiu as ekstasensais ,as juos isbandziau,man nepadejo.Idomu ,ar Lestatas jais tiki ?