Moderatorius: signs

Parašė Arlen
dangiska rašė:6 yra didziausia doze kiek zinau...
na issidirbineja ir paskui verkia kad priprantama prie tu vaistu
6 nera didziausia doze. vartojimas esant reikalui neveda i priklausomybe, jei geriama priziurint gydytojui. as ketvirta menesi geriu stipresnius raminancius. skyre gydytojai. sake kai nebereikes per kelias dienas galesiu nutraukti.
Vartotojo avataras
Parašė coma
#234506 Sveiki, issirasiau pries pusantros savaites bromazepamo, bet gavosi taip kad viena vaikinas isgere girtas pilna juosta, kita ismete pro langa ir likau tik su viena, kuria jau pabaigiau. nebegaliu eiti i poliklinika prasyti vel, nes pamanys kad narkomane. gal kas zino kur (gal privaciai) israso siu tableciu ar siaip kur lengviau ju gauti? nes laaaabai reikia. be moralu tik apie neatsakinga vaistu vartojima, prasau, labai
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#234519 paaiskink gydytojai kaip buvo :) nemanau kad kils problemu , man tai sakau reikia bromazepamo , tai sako gal dvi israsyt dezutes , jo sakau ilgiau uzteks , tai sako gal 6mg rasyt , jo sakau gerai :D Isvada tokia kad jiem vienodai :D
Parašėnemoku
#234520 Dėl to, kad vieną kartą „pametei“, manys, kad narkomanė?
Vartotojo avataras
Parašė Lestatas
#234525 Žinoma, eik pas gydytoją ir pasakyk kas nutiko. Tikrai dėl to nelaikys narkomane ar kažkuo. Būk atvira ir nuoširdi, tada visi supras.
Parašė Arlen
#234527 taip butent eik pas gydytoja ir srasys. pazistu tik viena zmogu, kuriam raso nenoriai, nes isgeria iskart visus vaistus per kelias dienas. sako nebeveikia kelios tabletes kaip anksciau. priprato.
Vartotojo avataras
Parašė coma
#234532 nemalonu toki dalyka aiskinti tokiai gerai gydytojai, is tikro ji man kaip psichologe, ta seimos gydytoja. gali nepasitiket po tokiu nuotykiu... o kur tau cia taip lengvai israse ju?
Parašėnemoku
#234533 Sakyk, kad pametei.
Parašė Arlen
#234538 man syki yra buve, kad tikrai pameciau. ejau pernai vasara ir turejau visa lapeli rankineje. visad nesioju niekada nezinai kas gali nutikti. kisau ranka i rankine ir nepstebejau kaip istraukdama ranka istraukiau. keisciausia, kad radau po keliu dienu. mano gatveje cia buvo. tik jie diena pragulejo 35 laipsniu karstyje, o kita diena lijo. nezinau nuo ko, bet jos pabluko. 6 mg. bromazepamas yra zalias. tai tapo vos vos zalsvas. jau neberizikavau jo gerti. su zmogum gali nutikti bet kas. juk ir pacia rankine su viskuom atimt gali.
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#234649 yra kas vartojat ji kasdien ? ir kaip del priklausomybes gal kam teko tai patirt ? As dabar daznai pradesiu ji vartot gali but kad net kasdien , tai va idomu kitu patirtis :)
Parašėnemoku
#234652 Aš esu pastebėjusi visokiuose forumuose, kad yra ganėtinai daug prie jo priklausomų. Kaip ir prie kitų raminamųjų... Bet iš patirties nieko negaliu pasakyti, teko kasdien gerti kokius metus, tačiau nesu linkusi jų padauginti, gerdavau visada tiek, kiek gydytojas nurodė, nesumanydavau paeksperimentuot su 15 mg, tai mano ir tavo atvejis turbūt kiek kitoks.
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#234654 na cia tik vienas kartas smalsu buvo :) o kaip po metu pavyko nutraukt ? :)
Parašė Arlen
#234662 siaip galiu sakyt, kad per pora menesiu nepriprasit. ilgiau neteko vartoti. aisku meluoju, nes jau 4 menesi geriu tik kita vaista. kitaip niekaip, nes susirgau panikos atakom. jau sveikstu, bet kadangi grizau i universiteta vel stresas man dar kuri laika palaikys. pirma karta man tos panikos, bet visa procesa ir dozes skirsto mano gydytoja. vaistukai stipresni uz bromazepama, nes jis nebepadejo. iki tol kai man reikedavo tik ji ir geriau. taigi darykit isvadas. svarbu, kad gydytojas kontroliuotu procesa.
Parašėnemoku
#234666 Normaliai nutraukiau, nebegėriau ir tiek. Bet gi supranti, kad kiekvienam skirtingai.
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#236882 Bromazepamas yra simptominis ar.. Žodžiu ar jį reguliariai pavartojus kažkokią seriją yra ilgesnis poveikis, ar tik negerai -išgeri tam kartui ir tiek?