- 2011 09 15, 15:18
Cia tau tikriausiai pasalinis poveikis nuo vaistu. Gali buti, kad sitie vaistai tau netinka. Gal tu juos blogai toleruoji? O tau taip nebudavo, kai vaistu dar negerdavai?
Kovos su depresija klubas
Moderatorius: Astro-Meška
.
Elis rašė:sveiki. Nutariau ir as cia prisijungti ir pora zodziu apie save parasyti. Taigi, su siuo sveikatos sutrikim as jau draugauju apie aštuoniolika metu.. jis yra banguojantis lyg jura, tai atslugsta, tai visai nurimsta, tai vel pakyla. Bet aš jau uzsigrudines, priprates prie tokio gyvenimo, ir netgi nesiskundziu juo. Visa si laika minimaliai vartoju vaistukus, kurie man padeda gyvent skaitau kad pilnaverti gyvenima. Pradzia buvo sunkiausia ir baisiausia, po to buvau beveik pasveikes, praktiskai be vaistu gyvenau. Bet atejo laikas, kai nerimo priepuoliai vel apie save primine.. teko didint vaistu dozes ir ju ruši keist. Po šiai dienai minimaliom dozem vartoju vaistus ir galima sakyt gyvenu normalu gyvenima, dirbu, turiu seima, savo pomegius. Tik va po tikrai ilgos pertraukos siandien darbe man buvo prastai. Uztirpo kojos, per ruka viska maciau, svaigo galva, ir galvojau, kad jau tuoj nugriusiu ir uzdusiu. Bet eilini karta save suvaldziau, ir po kokio pusvalandzio jau jauciausi pakenciamai. taigi, liga man primine, kad ji niekur neisejusi, tik kartais jį miega, o kartais prabunda. Bet kadangi aš gyvenime optimistas, tai i viska ziuriu su sypsena ir tai man padeda gyventi