Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Mona
#235331 Man atrodo kur kas paprasčiau būtų stebėt ką ir kiek valgai ir pajudėt negu keist AD, nes surast, kuris tau tiktų labai sunku. O seroxatas, kaip supratau, tavo būseną išties pagerino, nors geri dar tik mėnesį.
Parašė Thanatos
Mona rašė:
Thanatos rašė:Aš geriu paroxetiną, kurį laiką jaučiausi kaip devintame danguje, jis labai nuslopino sociofobiją, bet dabar vėl blogai jaučiuosi, baisiai vieniša...

O ar vaistai gali padėt nuo vienatvės?

Padėt nuo vienatvės negali, bet aš nesu realiai vieniša(viena), mane supa mylintys ir mylimi žmonės, tai vaistai gali paveikti neadekvatų vienišumo jausmą. Atsakiau į tavo klausimą?
Vartotojo avataras
Parašė Mona
#235369 Atsakei.
Parašė bimbam123
#235695 Na va, prieš mėnesį džiaugiausi, kad nebevartoju, o dabar vėl teks...
Išvažiavau pusmečiui mokytis į užsienį, prieš išvažiuojant buvau laimingas kaip nežinia kas. O atvažiavus stresas kaip kirto, kad net valgyt sunkiai galiu, pykina rytais... Ir su laiku ne gerėja, o blogėja... Buvau pas daktarą, padarė tyrimus, sakė nieko nėra, tai paskambinau psichiatrui, sakė vėl seroxatą gerti. Tikiuosi, kad bent praeis pykinmai, o tai kolkas savijauta tragiška...
Vartotojo avataras
Parašė Brunhilda
bimbam123 rašė:Na va, prieš mėnesį džiaugiausi, kad nebevartoju, o dabar vėl teks...
Išvažiavau pusmečiui mokytis į užsienį, prieš išvažiuojant buvau laimingas kaip nežinia kas. O atvažiavus stresas kaip kirto, kad net valgyt sunkiai galiu, pykina rytais... Ir su laiku ne gerėja, o blogėja... Buvau pas daktarą, padarė tyrimus, sakė nieko nėra, tai paskambinau psichiatrui, sakė vėl seroxatą gerti. Tikiuosi, kad bent praeis pykinmai, o tai kolkas savijauta tragiška...
:jap
ech,,,
Vartotojo avataras
Parašė raimis200
#241408 Sitie vaistai man sukele sapnus su kosmarais. Sapnuodavau, kad zaibai mane tranko ir t.t.

Dar orgazmo nebuvimas taip pat lydejo :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Brunhilda
raimis200 rašė:Sitie vaistai man sukele sapnus su kosmarais. Sapnuodavau, kad zaibai mane tranko ir t.t.

Dar orgazmo nebuvimas taip pat lydejo :bloga

O kiek laiko geri Seroxata? Nes tie sapnai ir orgazmo nebuvimas tik is pradziu, paskui praeina :flo Vieniems greiciau, kitiems leciau :)
Vartotojo avataras
Parašė raimis200
#243264 As juos geriau pradedamas gydyti depresija. Tai ~ puse metu vartojau. Paskui pakeitem kitais.
Parašė arturas7
#243321 geriau seroxat metus po puse tabletes i diena lyg ir isgijau db jau puse metu negeriu jauciuosi gerai bet lb lb retai buna mazas priepuoliukas bet ne apie tai db,paskaiciau apie seroxata tai cia tipo extazio pagrindu gamintas vaistas o as vis galwoju ko mane weza po tos tabletes nes esu bandes extazy ir zinau koks poweikis,uzsienyj uzdrausta pardavinet seroxata o man doc. Navickas israse ji gert. nesuprantu
Vartotojo avataras
Parašė nnijole
#243322 O kur tu skaitei,kazkaip man nesirisa ,nemanau ,kad ekstaze pagydytu nerima?????
Parašė burial
#243370 siaip panasumu gali buti, nes extazis irgi stipriai veikia serotonina, tik aisku potencija extazio didesne
Vartotojo avataras
Parašė sapnabernis
#243412 ir extasy ir SSRI veikia tuo pačiu būdu - jie yra seratonino reabsorbcijos inhibitoriai. Tik tai kad SSRI veikia lėčiau.
O kad paroksetinas uždraustas, tai čia paistalai :)
Vartotojo avataras
Parašė Brunhilda
sapnabernis rašė:ir extasy ir SSRI veikia tuo pačiu būdu - jie yra seratonino reabsorbcijos inhibitoriai. Tik tai kad SSRI veikia lėčiau.
O kad paroksetinas uždraustas, tai čia paistalai :)

Nu gal kai kur ir uzdraustas.
O ka, vartojame letai veikianti extasy :achtung Bet manes paroksetinas neuzveza. Nesamone.
ParašėKatastrofa
#243526 Pats geriausias ir vienas iš stipriausių AD, kokius esu vartojusi. Nenusivyliau ir nenusiviliu, bet, aišku, kiekvienam skirtingai veikia.
Parašė Violeta1967
#243879 O man Seroxatas tinka labai. :super Is karto tiko. Nebuvo jokiu blogumu ir svoris neauga, o gal dar net nukrito. Bet man svoris gal krenta nuo to , kad sergu dar dirgliosios zarnos sindromu.