Moderatorius: signs
- 2011 01 29, 10:53
Nu va, jau ir aš juos pradėjau getr.. Jaučiu teigiama poveikį,daugiau energijos,geresnė nuotaika, pozityvesnės mintys.. :lakstau o salutinis poveikis tai kad mieguista jauciuos ir alkis padidėjęs žiauriai
- 2011 02 16, 22:49
Ash geriu priesh nakti 1mg, nes diena kai geriau labai migde. Svoris irgi auga, bet man tai ne problema.
- 2011 02 28, 16:14
Laba diena,
lapkricio 24 d. man diagnozavo panikos atakas, jau praejo daug menesiu , bet kaz kaip lyg ir gereja, Aisku ir man pasireiske tos panikos atakos del nervu. Daktaras israse Cipralex, kuri geriu po 10 mg kasdien ir dar pries kokias 10 dienu pradejau gerti Fluanxol, irgi skirtas panikos atakas gyditi. ir jau kaip pusa natros savaites jauciuosi dar blogiau , svaigsta galva, kelio nematau, kai einu, regejimas labai pablogejo, sirdies plakimas padaznejo, troskulis, o svarbiausia ant tiek didelis galvos skausmas, kad be papildomu vaistu negaliu istvert, negaliu vaiksciuot gatvemis, nes svaigsta galva, vos ne dvejinasi akyse. Sutrikusi koordinacija, pablogejusi atmintys, galvos skausmas stiprus, sirdies permusimai ir stipresnis plakimas, ir mieguistumas. atrodo kad nei ranku nei koju nejauciu .Ka man dabar patartumete daryti ? Kaip toliau gyditis? Nes psichiatras sako, kad praeis, o seimos gyditojas viska sumeta i panikos atakas .
lapkricio 24 d. man diagnozavo panikos atakas, jau praejo daug menesiu , bet kaz kaip lyg ir gereja, Aisku ir man pasireiske tos panikos atakos del nervu. Daktaras israse Cipralex, kuri geriu po 10 mg kasdien ir dar pries kokias 10 dienu pradejau gerti Fluanxol, irgi skirtas panikos atakas gyditi. ir jau kaip pusa natros savaites jauciuosi dar blogiau , svaigsta galva, kelio nematau, kai einu, regejimas labai pablogejo, sirdies plakimas padaznejo, troskulis, o svarbiausia ant tiek didelis galvos skausmas, kad be papildomu vaistu negaliu istvert, negaliu vaiksciuot gatvemis, nes svaigsta galva, vos ne dvejinasi akyse. Sutrikusi koordinacija, pablogejusi atmintys, galvos skausmas stiprus, sirdies permusimai ir stipresnis plakimas, ir mieguistumas. atrodo kad nei ranku nei koju nejauciu .Ka man dabar patartumete daryti ? Kaip toliau gyditis? Nes psichiatras sako, kad praeis, o seimos gyditojas viska sumeta i panikos atakas .
- 2011 03 09, 07:17
Geriu šį vaistą ryte ir per pietus. Bet man nuo šio vaisto nėra gerai, nors gana ilgai vartoju. Beto šis vaistas yra lengvai depresijai, bet ne tik šį vaistą geriu, bet ir kitą geriu priedu su šiais vaistais. Bet pagerėjimo jokio. Man diagnozuotas F32.2. Tai nelabai ką ir gali padėti. Gal kiek energijos ir gali pridėti, bet visiškai jaustis nesijauti.
- 2011 05 28, 20:40
O kaip su jo nutraukimu? Galima staigiai nutraukti?
Apetito padidėjimas nuo šitų vaistų nevaldomas -.- negaliu taip gyvent. Nenoriu aš tų neuroleptikų išvis, kad ir kokius begerčiau, vis kas nors negerai būna.
Apetito padidėjimas nuo šitų vaistų nevaldomas -.- negaliu taip gyvent. Nenoriu aš tų neuroleptikų išvis, kad ir kokius begerčiau, vis kas nors negerai būna.
On really romantic evenings of self, I go salsa dancing with my confusion.
- 2011 05 28, 21:36
Palaukit
.
Vaistai nutraukinejami su GYDYTOJO LEIDIMU IR PRIEZIURA.
SSRI, kas kad tau nieko nebuvo,kitam zmogui gali buti, neuroleptikai nera vitaminai.
as nesuprantu kas cia per savigyda, prisidirbsit.
SSRI, prasau atsakingiau ziureti i savo postus ir pasiskaityt forumo taisykles.
aciu.
.
Vaistai nutraukinejami su GYDYTOJO LEIDIMU IR PRIEZIURA.
SSRI, kas kad tau nieko nebuvo,kitam zmogui gali buti, neuroleptikai nera vitaminai.
as nesuprantu kas cia per savigyda, prisidirbsit.
SSRI, prasau atsakingiau ziureti i savo postus ir pasiskaityt forumo taisykles.
aciu.
- 2011 07 25, 10:16
Sveiki, vartoju Rispolept'a gydyti psichozei, taciau daktaras nori pakeisti juos i Fluanxol, nes nuo Rispolepto nieko nepagerejo per dvi savaites, o tik veido tempimas, dilgciojimas,trukciojimai ir haliucinacijos bei balsai galvoje,kurie veda is kantrybes ar kam yra teke vartoti Fluanxoli nuo psichozes ar nuo panasiu simptomu ? Kam pagerejo ? Kokie pozymiai?
- 2011 10 16, 20:39
Sveiki, man buvo nustate diagnoze sizoidini asmenybes sutrikima tai geriau halopiridoli (nzn kaip teisingai rasosi bet manau supratot apie ka as) tai va jis mane gerokai uzslopino, bet po poros menesiu nuejau pas kita daktare ir ji man pakeite diagnoze i ribine asmenybe ( nors as nesutinku su sia diagnoze) tai wa paskyre ta flunxoli geriau as ji apie menesi poweikio jokio nejauciau apart to jog atsigaunu nuo halopiridolio ir visos mano problemos po biski pradejo gryzti. galiausiai nustojau ji gerti ir ziuresiu kas su manim bus.
- 2011 11 18, 20:11
Sveiki, kam su svoriu buvo problemos nuo Fluanxolio? Ar padidejo?
- 2011 11 24, 14:55
aufigo rašė:Sveiki. Prisijungiau ir as. Sergu depresija, na tokia pirmine diagnoze. Bet man atrodo kad mane lydi nerimo sutrikimas su depresijos simptomais. Vartoju mirtazapina nakciai ir Fluanxoli 1mg (0,5 ryte ir 0,5 po pietu). Nezinau ar man tinka sie vaistai. Galvojau, kad mano depresija jau praeina, neblogai jauciausi ir apetitas pasitaise ir miegas susitvarke, ir i darba pagaliau grizau (gulejau stacionare 6 savaites). Ir nerimas visai sumazejo. Galvojau kad fluanxolis padejo, bet pries kelias dienas vel pasijutau blogai, sugrizo nerimas, dingo buves apetitas, o siandien ir nakti nuo 2val negalejau uzmigti. Nuotaika dingusi, vel i save isigilines ir vel nepertraukiamas nerimas lydi beveik istisa diena. Nelabai galiu vienoje vietoje isbuti, vis blogi prisiminimai lydi apie liga, apie savo pojucius, bijau vel sugrizti ten kur buvau. Kas man yra? Gal vaistai netinka? gal dozes ne tos. Gal kas vartojo siuos vaistus kaip jie jums?Kaip iveikti ta nerima, kuris man labai trukdo?Gal kas turi panasios patirties
Vitalija rašė:Nezinau kaip tau, kiekvienam aisku savo. Bet as vartojau Fluanxoli ir apie ji turiu labai bloga nuomone. Mane nuo sito vaisto imdavo dar didesni panikos ir nerimo priepoliai, dauzesi sirdis, krete nevalingas drebulys, tiesiog negaledavau isbuti vienoje vietoje - visa drebejau. Skaudejo akys, liejosi vaizdas, svaigo galva, galiausia prasidejo nemiga, nors mirtinai budavau nuvargusi ir norejau miego. Taciau per kuna pereidavo tarsi elektros impulsas ir as guledavau staciom akim. Man net pradejo atrodyti, kad as jau galutinai issikrausciau is proto ir man gal jau net paskutiniojiNes daktare aiskino, kad cia ne nuo situ vaistu, atseit jie svelnus. Cia mano liga tokia. Todel viena diena nustojau juos pati gerti ir gyvenimas pasidare normalesnis. Taip pat nuo ju man kaupesi skysciai ir vaiksciojau istinusi ir stora.
Nors sakau, gal man sitie vaistai netiko...Gal kitiems jie padejo...
Vitalija rašė:Ir dar sitie vaistai man labai stiprino nerimo priepuolius. Panikuodavau net del visiskai normaliu dalyku, nuolat vaidenosi, kad kazkas atsitiks man blogo ir tt. Juos nustojus gerti, dingo tos nesamoninga panika.
- 2011 11 29, 05:03
Gėriau aš juos, nieko man nepadėjo.

Meciau situos vaistus i siukslyna, nes jie man baisu poveiki turejo....