Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Mona
#229264 Cikadele, nustebinai mane – jis patinka ir 30 ir 40-čiams. Mėgt Choelą yra geras skonis.
Parašėnemoku
#229267 Man akys kraujavo, kai internete skaitinėjau kažkokį straipsnį ir jis buvo pavadintas filosofu. :bloga

Čia iš wiki apie jį: „Tėvai nesuprato sūnaus talento ir net guldė į psichiatrijos ligoninę, kad „išgydytų” nuo noro rašyti.“ :D
ParašėCikadelė
Mona rašė:Cikadele, nustebinai mane – jis patinka ir 30 ir 40-čiams. Mėgt Choelą yra geras skonis.

Nereikia taip kategoriškai,net ir jis kažką sukrečia ir priverčia 'susimąstyt' ar pan(sprendžiu iš aukščiau pasisakiusių ir šiaip pažįstamų).Gal tai ir mistiška,bet...Nu bet perka jo knygas ir dar kaip.Visada nors vieną jo knygą matau padėtą perkamiausių knygų sąrašuose knygynuose.Žinau pora žmonių,kurie kaupia jo kūrybą...Žmonės metuose.
Ir gal gerai jo tėvai darė,nes aš irgi nesuprantu jo talento :D Kaip negražiai pasakiau.
Vartotojo avataras
Parašė Mona
nemoku rašė:Man akys kraujavo, kai internete skaitinėjau kažkokį straipsnį ir jis buvo pavadintas filosofu. :bloga

Čia iš wiki apie jį: „Tėvai nesuprato sūnaus talento ir net guldė į psichiatrijos ligoninę, kad „išgydytų” nuo noro rašyti.“ :D

Man regis, panašiai kaip lietuvoj Malūkas. Vienas populiariausių rašytojų.
Net apsidžiaugiau, kad nesu vienintelė, nesupratusi Choelo talento.
Vartotojo avataras
Parašė DDarijus
#229324 Coelco žmonėms patinka, nes jis rašo labai aiškiai ir paparastai:pateikia žmonėms supaprastintas gyvenimo tiesas. Kai kas man patika, kai kas per banalu :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Mona
#229329 O aš iš Nemoku pasiskolinsiu posakį „akys kraujavo“, iš kur jį traukei, nerealus :D
Vartotojo avataras
Parašė DDarijus
#229341 Viktor Frankl "Žmogus ieško prasmės"
Parašėnemoku
Mona rašė:O aš iš Nemoku pasiskolinsiu posakį „akys kraujavo“, iš kur jį traukei, nerealus :D

Iš gyvenimo, juk būna, kad akys kraujuoja permatomais lašeliais, kai nesąmones matai. :D

DDarijus rašė:Viktor Frankl "Žmogus ieško prasmės"

Ši ir man visai patiko. :super
ParašėKatastrofa
#229381 P. Coelho - Vienuolika minučių. Skaičiau šią knygą gal dešimt kartų.
Parašė Nematoma
#231595 O man Coelhas irgi patiko. Nors skaičiau tik Alchemiką, tačiau gerą įspūdį paliko, gražių minčių radau.
Ir nežinau, kodėl tiek daug neigiamų atsiliepimų apie jį. dėl to, kad masėms labai priimtinas? :war
Vartotojo avataras
Parašė SSRI_slave
#237724 Sartro "Šleikštulys".
Vartotojo avataras
Parašė insomnia
#237726 Heinlein "Erdvėlaivių kariai" ko gero geriausia fantastikos knyga kurią skaičiau
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#237782 Kad ir seeenai bet! :
Ričardas Gavelis "Vilniaus pokeris"
Vartotojo avataras
Parašė iev
#237794 Herbjorg Wassmo "Dinos knyga" :flo
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#238161 Knyga "Kodėl geriau būti egoistu, nei visada pasikliauti tik kitų pagalba? Patarimai"