Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#237698 Jo buvau nutraukes is karto , tai daugiau taip nesielgsiu :x
Parašė Dep
molochas rašė:Jo buvau nutraukes is karto , tai daugiau taip nesielgsiu :x

Gal galetum placiau apie pasekmes? Bandau issiaskinti visas alternatyvas. Is anksto dekoju!
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#238259 Nutraukes menesi labai mazai miegojau , jauciausi visai gerai , kazkur po menesio stogas ciuozt pradejo
Parašė dalyba iš nulio
#241177 Mano vyras nutraukinėja zyprexa dabar. Jis iš lėto mažina dozę, po truputį. Tai kai sumažina, tai būna fiziniai simptomai - labai užkyla kraujospūdis, būna tachikardija ir galvos skausmas. Gydytojai sako, kad čia dėl nutukimo šitie simptomai. Bet jis netiki, nes nutukimas seniai yra, o šitie simptomai atsirado tik pradėjus mažint vaisto dozę.
Vartotojo avataras
Parašė pasaulis
#241338 po kiek geriat zyprexo?

jau kokius 3 mėn geriu, bet teigiama linke jokio postūmio. vakarais migdo, apetitas didelis. tik tiek. sakau gydytojai, kad teigiamo efekto nėra, bet ji nenori didinti mg kiekio, nei keisti neuroleptikus kolkas. vieną vakarą paranojai apėmus vos susilaikiau nesuryti visų turimų lapelių.
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#241344 Geriu olanzapina , buvau nemazai svorio prauges , bet kaip pridejo kvetiapina pradejo staigiai krist svoris , dabar kaip anksciau be svorio . Nezinau ar del vaistu kazkas , bet patinka man tai :super
Vartotojo avataras
Parašė AnnaMarija
#241532 Sukūriau naują temą apie olanzapiną, nes kažkaip pražioplinau šitą. :D Vakar išgėriau prieš miegą pirmąją tabletę, tai šįryt neišlipau iš lovos ir nenuėjau į mokyklą, nes svaigo galva, pykino, rankos drebėjo, nors visą naktį išmiegojau kaip "užmušta". Ar dar kam nors taip yra buvę? O gal tiesiog prie jų reikia priprast? :)
Vartotojo avataras
Parašė pasaulis
#241560 as asmeniskai visiskai nieko neigiamo nejauciau nei pradejus, nei dabar. gal gydytojas skyre dideli mg kieki kaip pradziai? arba organizmas tiesiog tavo netoleruoja lengvai. bet kokiu atveju pasakyk gydytojai... gal kitus vaistus nutraukineji?
Vartotojo avataras
Parašė AnnaMarija
#241600 Geriau prieš tai sulpiridą (taip pat neuroleptikas), bet tik savaitę ir pakeitė į šituos vaistus. Mano doze 5mg prieš miegą, tai manau, tikrai nedidelė. Galbūt praeis, šiandien vakare išgersiu ir žiūrėsiu kas ryt bus, jei ne, būtinai gydytojui pasakysiu. :)
Parašė mariusss
#244591 Man jie labai padėjo, ko gero vieni iš geriausiųjų.
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#244902 Nutrauke man olanzapina virs dvieju metu ji geriau , sake gyd anksciau , kad cia svariausias vaistas , tik kad svori augino ir jau nejauciau poveikio paskutiniu metu
Vartotojo avataras
Parašė pasaulis
#260636 gal kas plačiau pasidalins savo patyrimais, kaip vaistai pakeitė mąstymą (jei pakeitė)? ar galvoje mažiau minčių atsirado, ar tuštesnė ji, lengvesnė?
Vartotojo avataras
Parašė dddeganti
#260966 jo siaip sitie vaistai galingi.. taprasme, kad iskart gali padet. lengviau su jais, tik, kad pradejo augt svoris tai meciau. apie 2sav negeriu nieko ir jauciuos taip pat
Parašė Baran
#261002 est norisi nuo jo ziauriai ir svori augina :song
Parašė svetimapalata
#261469 jau bijau aš juos gert....