- 2011 11 26, 04:09
[quote="Valtiel"][/quote]
Pritariu!
Moderatorius: Astro-Meška
- 2011 11 26, 04:14
Man irgi sakydavo, kad per daug mastau ir viska analizuoju, reiketu galvojima apriboti.
Bet is tiesu, turbut lengviau gyvent butu, jei maziau galvociau.
Bet is tiesu, turbut lengviau gyvent butu, jei maziau galvociau.
- 2011 11 26, 04:20
Aš manau, kad mąstymas yra privilegija, jei žmogus gali mąstyti. Aš labiausiai bijau išprotėti, ir visai nemąstyti. Tada sudegraduočiau turbūt visai. Kol mąstau, tol esu ŽMOGUS.
“Egzistuoju todėl, kad galvoju… ir negaliu susilaikyti negalvojęs.” Jean Paul Sartre.
“Egzistuoju todėl, kad galvoju… ir negaliu susilaikyti negalvojęs.” Jean Paul Sartre.
An outcast.
- 2011 11 26, 04:27
Taip, visiskai pritariu, bet ta privilegija yra ne vien teigiama, kartais ji labai apsunkina gyvenima. Nors mastantis zmogus, aisku, visa galva aukstesnis uz nemastanti. O siaip is tiesu klausimas ar depresija serganciajam reikia butent siuo metu giliu apmastymu bei depresovu knygu ar filmu. Vargu ar sveikt padeda.
Neverta bijoti isproteti, nes patikek, jei isprotetum, tai tau del to nebutu visiskai jokio skirtumo.
Neverta bijoti isproteti, nes patikek, jei isprotetum, tai tau del to nebutu visiskai jokio skirtumo.
- 2011 11 26, 04:35
Bet faktas, kad tai greiciau pralinksmeti nepadeda, tik labiau stumia i liudesi.
Suprantu tave. Man, pavyzdziui buna del ko nors liudna ir as noriu ramiai pabuti, atliudeti, bet man sako, kad taip tik viska bloginu, geriau kazka linksmo paveikt, prasiblaskyt ir negalvot. Tik gaila, kad mintys taip lengvai neissijungia, negaliu as taip.
Suprantu tave. Man, pavyzdziui buna del ko nors liudna ir as noriu ramiai pabuti, atliudeti, bet man sako, kad taip tik viska bloginu, geriau kazka linksmo paveikt, prasiblaskyt ir negalvot. Tik gaila, kad mintys taip lengvai neissijungia, negaliu as taip.
- 2011 12 22, 01:52
A. Burgess „Prisukamas apelsinas“ ir Ch. Bukowskio „Arklienos kumpis“.
- 2011 12 22, 02:25
Taip.
- 2011 12 22, 03:35
Ko juokies, vertimas užkliuvo?
Iš skaitytų Bukowskio knygų man ši geriausia pasirodė, gal nenusivilsi. Aš tai joje radau atsakymą į klausimą kodėl Bukowskis yra toks, koks yra.
Iš skaitytų Bukowskio knygų man ši geriausia pasirodė, gal nenusivilsi. Aš tai joje radau atsakymą į klausimą kodėl Bukowskis yra toks, koks yra.
- 2011 12 22, 05:00
Aš jį radau, kiek galima tokį rasti, filme Bukowski: Born Into This. Ten jis daug pasakoja apie save. Man toli gražu ne viskas, ką jis yra parašęs, patinka. Manau, geros poezijos būtų viena neplona knyga. "Bluebird" , tarkim - tikra, stipru. Bet man nepriimtinja, kai viena eilutė tikra, nuoširdi, o kitoj jis mini bankininkus ir sąskaitas. Mano manymu, poezijoje to neturi būti. Kad ir koks tu taisyklių laužytojas. Juolab, kad Bukovskis jas laužyti sugeba ir tikrai poetiškai.
Bukovskį išversti į lietuvių kalbą labai sunku, tad vertimai kartais tikrai prajuokina.
Bukovskį išversti į lietuvių kalbą labai sunku, tad vertimai kartais tikrai prajuokina.