Moderatorius: signs

Parašė Arlen
#230076 as geriu jau gal koki menesi, bet po 3 tabletes tik 9 dienas ir nusprendem, kad as toliau gersiu po 2 tabletes, nes mane pykino, drebejo rankos ir atsirado koju, ranku, veido traukuliu (kai nevalingai staiga trukteli kuri nors kuno vieta) koncentracijos kraujuje mes netyreme, nes gydytoja sako geriant po 2 tabletes per daug nebus, o ir mano mieste esanti laboratorija atostogauja iki rudens.
Vartotojo avataras
Parašė Drop
#232076 Sveiki, esu naujoke siame forume :) Bipolinis sutrikimas man buvo diagnozuotas pries gerus keturis metelius :) Geriau ir respolept'a, ir zeldox'a ir seroqveli ir dar bele kiek visko. Pries menesi pradejau gydytis liciu. Savijauta puiki, nejauciu jokiu salutiniu poveikiu, nebent pastovu troskuli :) Nei pykina, nei rankos dreba, nei traukuliai, jokio svorio didejimo, o kaip tik krenta svoris link tokio, koks buvo pries diagnoze :) Per menesi jau 4,5kg neber :) O kad galeciau pradeti liti gerti, puse metu teko varstyt ivairiu daktaru dureles :) Taciau dabar dziaugiuosi nauju gydymu :) :super

O jei kam idomu daugiau apie bipolini ir jo gydyma, kaip sveikti ir pasveikti - drasiai brukstelkit pm ;) Turiu labai gilios patirties :)))
Parašė Arlen
#232116 man irgi padidejes noras gerti, bet jau kiek maziau. svorio taip pat numeciau, bet cia nuo pykinimo, kuri sukele litis man buvo sumazejes apetitas.
Vartotojo avataras
Parašė Meta333
#237467 Sveiki, o ar jums sunku buvo gauti liti? ar lengvai israse? nes man siulo bele ka tik ne tai, nors bipolinis nustatytas ;/ gal pas kita gydytoja reiktu nueiti?
Parašėnemoku
#237476 Is kur zinai, kad tau butent licio reikia? Medicina baigei?
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#237478 kiek pamenu kazkoks receptas mandras - tarptautinis ar koks budavo nes LT neregistruotas [dabar nezinau]
Vartotojo avataras
Parašė Meta333
#237637 aha, receptas vardinis kaip drop rminejo, gauti sudetinga , o gydytojai daro daug klaidu ir keista kad visi taip aklai jais pasitiki
Vartotojo avataras
Parašė Lifelover
#240125 Psichiatrė paskyrė nuo šiandien gerti litį. Žiūrėsim. :)
Vartotojo avataras
Parašė Meta333
#240150 ar dare kokius tyrimus pries geriant?
Vartotojo avataras
Parašė Lifelover
#240219 Ne, tiesiog gydytoja išrašė ir tiek. Pradžiai reikia gert po puse tabletės 2 kartus dienoj.
Parašėnegative
Lifelover rašė:Ne, tiesiog gydytoja išrašė ir tiek. Pradžiai reikia gert po puse tabletės 2 kartus dienoj.

labai įdomu, nes turėtum labai mažai sverti. šiaip pagal kg turėtų būti skiriama kiek mg. 1000mg 2x500mg kažin ar apskritai duoda kažkokį poveikį.
nu aišku, aš visiškai neabejoju gydytojų profesionalumu :D , bet tiesiog žinau, kad būtinai turėjo pasidomėt, kiek sveri ir tik tada skirti atitinkamą dozę.
Parašėnegative
#240224 aj, maniau apie depakiną čia. ble, kodėl negalima trinti ar redaguoti??????? ABSURDAS.
Vartotojo avataras
Parašė Lifelover
#241079 Man atrodo, aš nuo šio vaisto ir ne nuo ko kito, visas dienas vaikštau apsimiegojęs, ir miegu po pora kartų per dieną, nes nakties nebe užtenka. Taip pat, neišeina atlikti paprasčiausių darbų, pvz. šiandien nesugebėjau nueiti į pirmąsias pamokas (į kitas dar tik eisiu).
Vartotojo avataras
Parašė Ars Velvetica
#243987 Klausimas, vartojusiems/vartojantiems litį ir/arba karbamazepiną. Ar galėtumėtė palyginti, nurodyti privalumus ir trūkumus? Po paskutinės konsultacijos pas gydytoją, matyt, teks rinktis vieną arba kitą kaip papildomą nuotaikos stabilizatorių.
Vartotojo avataras
Parašė Farewell
#252493 Man nori paskirti litį. Bet jau esu klaikiai išstorėjus ir bijau gerti. Ar labai litis augina svorį? Nes aš linkus storėt, tai man nuo visko auga. Buvau priaugus nuo depakino, rispolepto. Gydytoja sakė, kad neturėjo nė vieno paciento, kuris būtų priaugęs svorio, bet jos visad meluoja dėl to. Ką daryti? Nes aš dabar noriu svorio numesti, o jei dar priaugsiu - teks gerklę persipjaut ar pasikart. Rimtai rimtai :ufo