- 2011 07 16, 08:54
as geriu jau gal koki menesi, bet po 3 tabletes tik 9 dienas ir nusprendem, kad as toliau gersiu po 2 tabletes, nes mane pykino, drebejo rankos ir atsirado koju, ranku, veido traukuliu (kai nevalingai staiga trukteli kuri nors kuno vieta) koncentracijos kraujuje mes netyreme, nes gydytoja sako geriant po 2 tabletes per daug nebus, o ir mano mieste esanti laboratorija atostogauja iki rudens.
- 2011 08 14, 14:52
Sveiki, esu naujoke siame forume :) Bipolinis sutrikimas man buvo diagnozuotas pries gerus keturis metelius :) Geriau ir respolept'a, ir zeldox'a ir seroqveli ir dar bele kiek visko. Pries menesi pradejau gydytis liciu. Savijauta puiki, nejauciu jokiu salutiniu poveikiu, nebent pastovu troskuli :) Nei pykina, nei rankos dreba, nei traukuliai, jokio svorio didejimo, o kaip tik krenta svoris link tokio, koks buvo pries diagnoze :) Per menesi jau 4,5kg neber :) O kad galeciau pradeti liti gerti, puse metu teko varstyt ivairiu daktaru dureles :) Taciau dabar dziaugiuosi nauju gydymu :) :super
O jei kam idomu daugiau apie bipolini ir jo gydyma, kaip sveikti ir pasveikti - drasiai brukstelkit pm ;) Turiu labai gilios patirties :)))

, bet tiesiog žinau, kad būtinai turėjo pasidomėt, kiek sveri ir tik tada skirti atitinkamą dozę.