Moderatorius: signs
- 2011 11 30, 13:05
man tai labai padejo..
- 2011 12 01, 20:40
Aš irgi 1 mg., man jau po poros dienų lengviau pasidarė. Pamėgink prisimint, kaip jauteisi prieš geriant, nes 100 procentinio poveikio, kažin, ar verta tikėtis.
aufigo rašė:Mona rašė:Man jie puikiai nerimą nuima, ir šalutiniu jokių nejaučiu. Kaip maisto papildas tiesiogpo kiek geri ir ar iskarto pajutai teigiama poveiki. nes as geriu 1mg, tai nesuprantu, ar jie veikia ar ne
Aš irgi 1 mg., man jau po poros dienų lengviau pasidarė. Pamėgink prisimint, kaip jauteisi prieš geriant, nes 100 procentinio poveikio, kažin, ar verta tikėtis.
- 2011 12 02, 13:47
Bet kas keisciausia - mane nuo sito vaisto tooookia panika ir nerimas pradejo pulti, kad pradejau bijoti visko, nes kvailiausioje ir absurdiskiausioje situacijoje maciau sau baisias pasekmes. :x
O skyre ji kaip tik nuo panikos ir paranojos ataku, tai...
- 2011 12 03, 13:01
Vadinasi tau jis netinka. Man nuo kitų neuroleptikų mažiausios dozės buvo tas pats, pabusdavau apimta klaikios baimės, o kiti, žiūriu, tokiom dozėm geria, ir nieko.
Vitalija rašė:Bet kas keisciausia - mane nuo sito vaisto tooookia panika ir nerimas pradejo pulti, kad pradejau bijoti visko, nes kvailiausioje ir absurdiskiausioje situacijoje maciau sau baisias pasekmes. :x
Vadinasi tau jis netinka. Man nuo kitų neuroleptikų mažiausios dozės buvo tas pats, pabusdavau apimta klaikios baimės, o kiti, žiūriu, tokiom dozėm geria, ir nieko.
- 2012 03 28, 22:59
man tai vis neranda tokio vaisto, kuris duotu jegu, nemigdytu.. sake, jei sita pradesiu vartot, tai energijos belenkiek turesiu. ir ka nieks nepasiteisino, tik dar labaiu migde.. gal kazkas esat vartoje toki vaista, kuris nzn kazkaip sustimuliuotu ir palengvintu rytini nuovargi??
- 2012 03 28, 23:12
as turiu baisia nemiga. geriu migdomuosius, bet ne visada suveikia. tai arba isvis pernakt nemiegu ir einu taip i mokykla arba sunkaiia begalo sunkiai atsikeliu tik i kokia 4pam arba isvis viska pramiegu. ir visalaik jauciu nora miegot. dar lb sunku diena nenusmigt, o as neatsilaikau, nes bunu pavargus. o kavos man uzdraude gert ;//// nes atseit ji mane perdaug stimuliuoja, del to as neuzmiegu ir siaip ale per daug jos geriu
- 2012 03 28, 23:15
ir siaip, kadangi, as abituriente, tai neiseina visad laiku nueit miegot ir ismiegot ta kieki. jei issimiegot, tai reik gulet iki 13 arba 14h o kartais ir ilgiau ;DD tikiuos baigus mokykla kazkiek kazkas pasikeis, nes lb uzknisa, kai visi miega, o tu vienas neturi kur pasidet
- 2012 03 29, 17:34
Tai jeigu jautiesi pavargus dėl to, kad neišsimiegi, jokie vaistai energijos nepridės. Užjaučiu, beje, dėl nemigos, atsimenu tą klaikią būseną.
dddeganti rašė:as turiu baisia nemiga. geriu migdomuosius, bet ne visada suveikia. tai arba isvis pernakt nemiegu ir einu taip i mokykla arba sunkaiia begalo sunkiai atsikeliu tik i kokia 4pam arba isvis viska pramiegu. ir visalaik jauciu nora miegot. dar lb sunku diena nenusmigt, o as neatsilaikau, nes bunu pavargus. o kavos man uzdraude gert ;//// nes atseit ji mane perdaug stimuliuoja, del to as neuzmiegu ir siaip ale per daug jos geriu
Tai jeigu jautiesi pavargus dėl to, kad neišsimiegi, jokie vaistai energijos nepridės. Užjaučiu, beje, dėl nemigos, atsimenu tą klaikią būseną.