Moderatorius: Astro-Meška
- 2011 11 27, 22:35
Sveikutes. kai mane uzpuole depresija pradejo persteti virsugalvi, spranda ir nugara. Ar kam taip buvo?[/b]
- 2011 11 27, 22:57
mano draugui skaudėdavo pilvą, ir va vieną kartą užmiršo cipralexą išgert ir vėl buvo skaudėję.
- 2011 11 28, 20:37
va man irgi spaudžia krūtinę, šiandien ypač, veržia galvą, trūksta oro ir šiaip labai silpna. bet čia tik šiandien taip baisiai, šiaip kiek geriau būna.
- 2011 12 01, 08:37
O mane vargina rytiniai pykinimai. Iki pietu atrodo mirsiu. Valgyt negali. Po pietu, link vakaro, geriau pasidaro. Bet koks stresas ir staiga pradeda pykinti. Kartais net alpti pradedi, sirdis dauzosi. Vaistus geriu trecius metus. Jau galvojau atsistojau ant koju, bet... Dabar antra savaite vel atrodo viskas is naujo, nezinau nei kur detis. Raminamuju gleby nesinori isvien buti, bet be ju matau, kad neatsistosiu ant koju normaliai.
- 2011 12 05, 12:44
Gal vaistus pakeitei?
Lifelover rašė:Man prasidėjo pykinimas. Tikiuosi, tai praeis...
Gal vaistus pakeitei?
- 2012 01 05, 21:18
O ka Jus darote, pvz kai buna negera, pykina?Pojutis ziauriai nemalonus, nzn kaip sau ir padeti tuo metu.
Kai mane pykina as stengiuosi paguleti vonioje ir atsipalaiduoti. Bet man tas pykinimas jau perejo i vemima,kuris trunka para. Tada jau nei valgyt, nei gert, nei is lovos atsikelt negali. Po paros pykinimas apmazeja ir jau pradedu gerti vandeni.
Kai mane pykina as stengiuosi paguleti vonioje ir atsipalaiduoti. Bet man tas pykinimas jau perejo i vemima,kuris trunka para. Tada jau nei valgyt, nei gert, nei is lovos atsikelt negali. Po paros pykinimas apmazeja ir jau pradedu gerti vandeni.
- 2012 01 11, 08:28
As nezinau irgi kaip kovoti su pykinimu. Ryte toks negerumas buna. Per pietus vos pagalvau, jei jau pradeda pykinti iskarto sirdis kala ir alpima duoda.
Nuo lapkricio 2011 iki dabar isgaravo 8 kg. Atrodo stengiuosi valgyt, bet aisku, maisto kiekis nebera toks kaip anksciau.
Valdoxanas nepadeda man isvis, nors ir tipo dviguba dozee dabar geriu. Jei dar po menesio nepades, mesiu lauk ji. Teks prasyti turbut cipralex ar dar ka nors, kuris salina nerima.
siaip tai jei atvirai, tai ziauriai pavargau nuo tokios savijautos. Jegu nebeliko visai, sportuoti nebesugebu nueiti, nes pykina ir t.t.
Svarbiausia nezinau kur kreiptis, kad normaliai padetu. Privaciai, tai vaistai be kompensaciju ir ju kainos tragiskos. Poliklinikoj nieko gero, bele parasyt vaistu ir ate, laikas spaudzia....
Zodziu... Tuoj bus jauciu gili duobe..
Nuo lapkricio 2011 iki dabar isgaravo 8 kg. Atrodo stengiuosi valgyt, bet aisku, maisto kiekis nebera toks kaip anksciau.
Valdoxanas nepadeda man isvis, nors ir tipo dviguba dozee dabar geriu. Jei dar po menesio nepades, mesiu lauk ji. Teks prasyti turbut cipralex ar dar ka nors, kuris salina nerima.
siaip tai jei atvirai, tai ziauriai pavargau nuo tokios savijautos. Jegu nebeliko visai, sportuoti nebesugebu nueiti, nes pykina ir t.t.
Svarbiausia nezinau kur kreiptis, kad normaliai padetu. Privaciai, tai vaistai be kompensaciju ir ju kainos tragiskos. Poliklinikoj nieko gero, bele parasyt vaistu ir ate, laikas spaudzia....
Zodziu... Tuoj bus jauciu gili duobe..
- 2012 02 22, 15:16
pas mane keisti jausmai, nebuna dienos kas kur nors neskaudetu,rankos kojos istisai slapios,prakitavimas siaubingas,sirdis buna atrodo kad stoja,guliu ir jauciu klad tuoj sustos sirdis permusimai kazkokie. nuovargis,silpnumas,ranku koju drebejimas, visa tokia kaip issekusi nusilpusi. Bjaurios slykscios mintys kuriu niekaip negaliu atsikratyti,galva buna net plysta.