Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė the ending
#210699 paniekiskai sau nusisypsojau,kad sumaniau dailes egzamina laikyt...
vien už idejas gauciau 20 tasku berots :D :D :D
o ju nupiest neimanoma....

echh...kaip bjauru,kai turi ideju,ir negali nupiest......... :bloga
ParašėŠiršė
#210712 Vadinasi, technikos stinga. Taip pat su grojimu būna - žinau, kaip turi skambėti, bet rankos nepajėgia to padaryti. Bet jei lavinsiesi, pavyks. Svarbiausia idėja :)

Prajuokino, mm hmm, vieno vaikino iš Teksaso akcentas, čia vakar, bet nesvarbu
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#210714 nesiseka man piest..nebent pamokos emtu parastes aprasinetos mintimis ar ispaisytos..ir tai vienintelis budas reiksti jausmus..echh...

prajuokino humoro klubas..tik dabar ziuriu garsiojo Justo pokstus...na,nežinau,sypsena sukele....
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#211188 vienas <..>kitam apie mane pasake "parduodu ją,va,visos knopkes veikia,tik zemiau juosmens neliesk" :D :D :D
ParašėŠiršė
#212035 Šitas:

lietuviu sekesi man ir kablelius moku deti o tu galetum skaitydama jausti kur jie turetu buti kad man delioti nereiktu manau supranti apie ka as
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#220372 kad per 5 min sugebejau 2 akrt nukrist,zvengem su drauge gera psuvalandi,veliau pasakojomes linkmas griuvimo ir ne tik istorijas..troleibusas i mane zvairavo,o as vos tvardžiausi...buvo labai juokingas vakaras :)))
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#224444 naujienos apie Libiją ir Libaną. kai susimaišo žodžiai, liban, lebanon, taliban, libian, libia.
Libijoje (Afrikoje) vyksta pilietinis karas.
Libane (prie žydų) paimti į nelaisvę keli estų sportininkai ir prašyta išpirka.
Visai skirtingos šalys, toli, bet vienodais beveik pavadinimais. Kaip Gruzija-Georgia ir Georgia valstija JAV.
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#224492 o šiandien tik vieną kartą nuoširdžiau juokiausi,kai vienas įdomus nutikimas su draugu įvyko :achtung
ir velniskai patiko,jog viena pažistama manes neatpažino,esą pasikeičiau ir niekad gyvenime nebūtų manęs atpažinus.dar dabar jos žvilgsnis nuo kojų link galvos ir nuo galvos link kojų,atminty stovi :D
ParašėŠiršė
#224598 Žinot, kur feisbuke šone reklamos būna? Man pradėjo duot nuorodas į psichiatrinių saitus :bloga :achtung
Vartotojo avataras
Parašė wall
#225586 varlių baimė :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#232832 Иду с закрытыми глазами и улыбкой до ушей, навстречу будущему счастью, через поле из граблей... :D
Vartotojo avataras
Parašė Gr3ta
#234103 prajuokino prisiminus rugsėjo 1 tūsą su klasę :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Brunhilda
Širšė rašė:Žinot, kur feisbuke šone reklamos būna? Man pradėjo duot nuorodas į psichiatrinių saitus :bloga :achtung

:D uoj, prajuokinai mane....nors is tikro, tai.... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#234751 vienas mano naujas draugas (kartu ilgai ir dažnai juokėmės)
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#241952 frazė Simpsonuose:
Raflas vietoj to,kad pasakytų,jog jo pažastys nuo karščio suprakaitavo,pasakė "aš apsimyžau į rankų kelnes" :achtung :achtung