Moderatorius: signs

Parašė Tipotipas
#233869 olanzapinas tai jo moterims labai didina svori, vyrams tai ne taip, as ji puse metu vartojaum tai man nedidino svorio
Parašė Arlen
Tipotipas rašė:olanzapinas tai jo moterims labai didina svori, vyrams tai ne taip, as ji puse metu vartojaum tai man nedidino svorio
man ir priaugino jis.
Parašė auksineLedi
#235146 man buvo padidejas svoris nuo sertralino kai geriau mazesne doze,didinau doze,dvi tab iskart viena kart i para,nes norejau geresnio ir stipresnio efekto,o nuo to svoris kaiptik nedidejo,nes nebuvo apetito..
Vartotojo avataras
Parašė mango123
#236379 man apetitas pakilo nuo amitriptilino ypac vakarais norejau visko ir saldaus ir suraus
Vartotojo avataras
Parašė pasaulis
#243172 nesinori, kad tai būtų realybė, bet deja zyprexas per pusę metų man pridėjo 10 kg ir kaip matau, jis augs ir toliau, kad ir sveikai maitinčiausi.
reikia prašyt, kad keistų, bet kiek žinau visi neuroleptikai svorį didina (
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#243230 taip zyprexas....ir mirtezapinas...meciau savavaliskai...priaugau 20kg...del to pablogejo savijauta ...
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
maumuo rašė:pradėjęs gerti effexor'ą numečiau 6kg, bet kai dar prirašė kartu mirtazapin'ą priaugau.. kažkokia gorlobiesije apsėdo :bloga

effexor ir alventa tas pats , geriu alventa ir vakarais naikinu maista...
Parašė vardasss
#246030 mirtazapinas +12 kg :x
Parašė mariusss
vardasss rašė:mirtazapinas +12 kg :x

O man mirtazapinas tiko, biski tik sviorio priaugau.
Parašė vardasss
mariusss rašė:
vardasss rašė:mirtazapinas +12 kg :x

O man mirtazapinas tiko, biski tik sviorio priaugau.

Vienintelis geris nuo jo tai miegas ,daugiau niekom jis man nepadėda. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė MiesteRuduo
#246050 daugiau judėkit ir mažiau valgykit. kokios problemos?
Vartotojo avataras
Parašė pasaulis
#246186 parijau, apsišviesk truputį, kad kai kurie vaistai stipriai lėtina medžiagų apykaitą ir kaupia vandenis, todėl veikiausiai svoris tik tuo atveju neaugtų, jeigu gyventum pusbadžiu, kas tikrai nėra išeitis
Vartotojo avataras
Parašė MiesteRuduo
#246187 dėl to ir reikia judėti, žiūrėti ką, kiek ir kada valgai. aš irgi kažkada buvau storas nuo vaistų.
Parašė Baran
#264039 man paroksetinas labai didina svori :(( ka daryt? kokie antidepresantai maziau didina? kaip iseit is sios kliuties? daugiau nebegaliu
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#264049 Baran, kalbėk su savo gydytoja. Man pakeitė į Flux'ą jis aktyvinantis ir kaip ir nedidina svorio, bandėm ir kius vaistus, tiko, bet aš jų neįpirkau, nes jie man nekompensuojami buvo, berods elontril, bet bijau sumeluot. Yra tų vaistų, svarbiausia šnekėtis su psi-.