Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė the ending
#244213 nuo savaitgalių ir prasideda daugiadieniai,kuomet,jau ir darbo dienom pradedi gert.
enigma,pamėgink pamažinti alkoholio vartojimą bent jau.
pati pvz į pamokas išgerus ateidavau,galvodavau,kad skardinė sidro ar alaus ryte su cigarete kažkuo padeda,ne velnio.yra kitų dalykų,dėl kurių galėtum jaustis geriau :flo
Parašėnegative
#244230 Katastrofa, gerdavau ir anksčiau. tiesiog atradau tokį gėrį kaip alus, nuo kurio man ryte neskauda galvos, nebloga, nepykina ir pan.
gerdavau gal rečiau anksčiau, bet gerdavau. arba rūkydavau. arba rūkydavau ir gerdavau.
kol kas gal ir netrukdo man tai, nesijaučiu labai nuskriausta neišgėrus, viena negeriu...
gal ir nieko, žiūrėsim, kaip toliau bus.
ParašėŠiršė
#244245 Pabandyk negerti kelis mėnesius. Visiškai jokio alkoholio. Man po kelių mėnesių net gurkšnis alaus šlykštus, na, lietuvišką dar galėčiau gerti, bet nėra taip jau labai skanu.
Vartotojo avataras
Parašė ladyruby
#244449 Kaip neprisigerti sy savaitgali,gelbekit nes jauciu pridarysiu daug nesamoniu :verkiu
ParašėKatastrofa
enigma rašė:Katastrofa, gerdavau ir anksčiau. tiesiog atradau tokį gėrį kaip alus, nuo kurio man ryte neskauda galvos, nebloga, nepykina ir pan.
gerdavau gal rečiau anksčiau, bet gerdavau. arba rūkydavau. arba rūkydavau ir gerdavau.
kol kas gal ir netrukdo man tai, nesijaučiu labai nuskriausta neišgėrus, viena negeriu...
gal ir nieko, žiūrėsim, kaip toliau bus.

Bet pati sakei, kad jauti psichologinę priklausomybę nuo alkoholio. Nelabai gerai.. Vakar gėrei? Mane tai užknisa, kad kartais alkoholis yra tarsi trumpalaikis bandymas pabėgti nuo problemų, bet jos vis tiek neišsiprendžia.
Aš tai ir viena buvau pradėjusi gerti, bet kažkaip sutojo tas dalykas savaime. Nu žiūrėk, jei jausi, kad kažkas negero vystosi, tada pagalvok ir nuspręsk, ką toliau daryti.
Parašėnegative
#244460 oi ne, aš kažkaip išgeriu tam, kad atsipalaiduočiau ir apdumčiau, o iš liūdesio ar turint problemų niekada negeriu, nes būna tik blogiau.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
ladyruby rašė:Kaip neprisigerti sy savaitgali,gelbekit nes jauciu pridarysiu daug nesamoniu :verkiu
Buk atsargi,velnio lasai pagunda :samaliotai Laikykis,Maingirdas jaucia.
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
ladyruby rašė:Kaip neprisigerti sy savaitgali,gelbekit nes jauciu pridarysiu daug nesamoniu :verkiu

Niu niu niu!!!! :evil:
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
dangaus uztemimas rašė:

Mes pergyvenam uz tave ladyruby :x
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
maingirdas rašė:
dangaus uztemimas rašė:

Aisku pergyvenam, nekvailiok, pupa!!!!

Maingirdai, ji turetu buti darbe.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
dangaus uztemimas rašė:
maingirdas rašė:
dangaus uztemimas rašė:

Aisku pergyvenam, nekvailiok, pupa!!!!

Maingirdai, ji turetu buti darbe.
Tai gerai,kad darbe,gal pajuokavo,Anglijoj gerimai brangus.
ParašėKūnas
#244528 Supermamos ir supertėčiai sugūžėjo, žiū
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
Kūnas rašė:Supermamos ir supertėčiai sugūžėjo, žiū
Prisijunk moderatoriau ir tu prie musu kompanijos ,bus linksmiau.Norejau suzinoti,kam dekoti uz si gera depr. foruma.Jis mums reikalingas kaip oras,kaip vanduo.ACIU.MAINGIRDAS
Vartotojo avataras
Parašė ladyruby
#244535 as ka tik is po darbo. tai,kad mano kvailystes tuoj prasides.as nebegaliu sitaip gyventi!!!!! zinau alkoholis nera gerai,bet man kitos iseities nebelieka,nebegaliu :verkiu per daug savyje viska laikiau,einu is proto...paluzau...
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
the ending rašė:nuo savaitgalių ir prasideda daugiadieniai,kuomet,jau ir darbo dienom pradedi gert.
enigma,pamėgink pamažinti alkoholio vartojimą bent jau.
pati pvz į pamokas išgerus ateidavau,galvodavau,kad skardinė sidro ar alaus ryte su cigarete kažkuo padeda,ne velnio.yra kitų dalykų,dėl kurių galėtum jaustis geriau :flo
As irgi anksciau taip galvodavau,tikrai ne velnio nepadeda.Tik tam kartui.O jei protingai pagalvojus ,tai kiti isgeria penktadieni,sestadieni pataiso sveikata,sekmadieni atsigauna,kad pirmadieni butu darbingi.Bet yra bet...