Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė Violator.
#234337 labai graži :jap :heart
Vartotojo avataras
Parašė Madame
#234395 Tobula :)
ParašėKatastrofa
#234431 :flo
Vartotojo avataras
Parašė ladyruby
#244760 ziuriu senokai cia niekas nesilanke :) ...
ka manote apie pekiniukus? man jie tokie mieli,as labai noreciau tokio suns :jap :angel
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
ladyruby rašė:ziuriu senokai cia niekas nesilanke :) ...
ka manote apie pekiniukus? man jie tokie mieli,as labai noreciau tokio suns :jap :angel

O mes turim torterjera, mazutuka. :super
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
dangaus uztemimas rašė:
ladyruby rašė:ziuriu senokai cia niekas nesilanke :) ...

O mes turim torterjera, mazutuka. :super
Ir as noreciau suniuko,bet nera vietos .3 metus turejom sinsiliuka,taip buvom susidraugave,o kai numire buvo labai labai liudna.Netikejau,kad prie gyvuno taip galima prisiristi.Namuose yra zuvytes,bet ne tas ,ju nepaglostysi.Sako zuvys savo vaiku nepazista.
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#244769 Suniukas lb gerai. Jis pagaili. Laukia. Gydo. Manes taip nieks nemyli kaip mano ciuckis....
Vartotojo avataras
Parašė ladyruby
#244771 viena diena ir siais metais pas mane butinai atsiras pekiniukas :heart
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#244795 Ne i tema - bet va Maingirdas irgi akvariuma turi :super

Taip, labai miela butu tureti suni....Man tai dideli sunys labai patinka - dievinu Sibiro haskius ir Aliaskos malamutus :angel Pas tevus kaime yra vokieciu aviganis, tai protingesnio suns nesu maciusi :da
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
dangaus uztemimas rašė:Suniukas lb gerai. Jis pagaili. Laukia. Gydo. Manes taip nieks nemyli kaip mano ciuckis....
As galvoju,kaodel zmones turi mieste daug suniuku.Reiskia del sveikatos,del to kad jie seimininka myli,tampa draugais.Kiti miega su suniukais,mano teviskeje turi prancuzu buldoga,kalaite.Tai atsiveda daug suniuku,o paskiau parduoda.Labai perka i uzsieni pardavimui.Sesuo sako ir tu turek ,augink,paskiau suniukus parduosi per kompa ir uzsidirbsi pinigu.
Vartotojo avataras
Parašė ladyruby
#244823 aisku,kad galima pardavineti suniukus ypac jei geros veisles tai ko ne :) ir pinigeliu papildomai. aha, as kazkur buvau skaiciusi kad jis turi akvariuma :)
zodziu noriu gyvunu :) man ir mano vaikinas sako tau reik suns butinai :)
ir depresijai sako pades lb. kazkur skaite, jis apie mano liga lb daug skaito. daugiau uz mane :)
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#245321 Mano ciucis!

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė intentions
#245543 Kokie visu faini gyvuneliai.... visus ismucinciau :jap :heart
As irgi savo suns ilgiuosi baisiai. Labai noreciau augintinio, daznai ziuriu visokius video, svajoju, manau jausciausi laimingesne,
bet dabar deja, nera salygu (nuomojamas, mazas butas, daznos keliones ir bla- bla)
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
intentions rašė:Kokie visu faini gyvuneliai.... visus ismucinciau :jap :heart
As irgi savo suns ilgiuosi baisiai. Labai noreciau augintinio, daznai ziuriu visokius video, svajoju, manau jausciausi laimingesne,
bet dabar deja, nera salygu (nuomojamas, mazas butas, daznos keliones ir bla- bla)

Mano Gibsonas - geras daktariukas!
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
dangaus uztemimas rašė:
intentions rašė:Kokie visu faini gyvuneliai.... visus ismucinciau :jap :heart

Mano Gibsonas - geras daktariukas!
As Gibsona maciau nuotraukoje.Dangaus uztemimo dienorasty.