Moderatorius: mango
- 2012 01 31, 00:10
dangaus uztemimas rašė:Ir as noreciau suniuko,bet nera vietos .3 metus turejom sinsiliuka,taip buvom susidraugave,o kai numire buvo labai labai liudna.Netikejau,kad prie gyvuno taip galima prisiristi.Namuose yra zuvytes,bet ne tas ,ju nepaglostysi.Sako zuvys savo vaiku nepazista.ladyruby rašė:ziuriu senokai cia niekas nesilanke...
ka manote apie pekiniukus? man jie tokie mieli,as labai noreciau tokio suns :jap :angel
O mes turim torterjera, mazutuka.![]()
- 2012 01 31, 10:35
Ne i tema - bet va Maingirdas irgi akvariuma turi
Taip, labai miela butu tureti suni....Man tai dideli sunys labai patinka - dievinu Sibiro haskius ir Aliaskos malamutus :angel Pas tevus kaime yra vokieciu aviganis, tai protingesnio suns nesu maciusi
Taip, labai miela butu tureti suni....Man tai dideli sunys labai patinka - dievinu Sibiro haskius ir Aliaskos malamutus :angel Pas tevus kaime yra vokieciu aviganis, tai protingesnio suns nesu maciusi
- 2012 01 31, 10:43
dangaus uztemimas rašė:Suniukas lb gerai. Jis pagaili. Laukia. Gydo. Manes taip nieks nemyli kaip mano ciuckis....As galvoju,kaodel zmones turi mieste daug suniuku.Reiskia del sveikatos,del to kad jie seimininka myli,tampa draugais.Kiti miega su suniukais,mano teviskeje turi prancuzu buldoga,kalaite.Tai atsiveda daug suniuku,o paskiau parduoda.Labai perka i uzsieni pardavimui.Sesuo sako ir tu turek ,augink,paskiau suniukus parduosi per kompa ir uzsidirbsi pinigu.
- 2012 01 31, 16:08
aisku,kad galima pardavineti suniukus ypac jei geros veisles tai ko ne
ir pinigeliu papildomai. aha, as kazkur buvau skaiciusi kad jis turi akvariuma
zodziu noriu gyvunu
man ir mano vaikinas sako tau reik suns butinai
ir depresijai sako pades lb. kazkur skaite, jis apie mano liga lb daug skaito. daugiau uz mane
ir pinigeliu papildomai. aha, as kazkur buvau skaiciusi kad jis turi akvariuma
zodziu noriu gyvunu
man ir mano vaikinas sako tau reik suns butinai
ir depresijai sako pades lb. kazkur skaite, jis apie mano liga lb daug skaito. daugiau uz mane
Paprasčiausias būdas tapti kvailiu – remtis sistema.
Johanas Volfgangas Gėtė
Johanas Volfgangas Gėtė
- 2012 02 07, 01:08
Kokie visu faini gyvuneliai.... visus ismucinciau :jap
As irgi savo suns ilgiuosi baisiai. Labai noreciau augintinio, daznai ziuriu visokius video, svajoju, manau jausciausi laimingesne,
bet dabar deja, nera salygu (nuomojamas, mazas butas, daznos keliones ir bla- bla)
As irgi savo suns ilgiuosi baisiai. Labai noreciau augintinio, daznai ziuriu visokius video, svajoju, manau jausciausi laimingesne,
bet dabar deja, nera salygu (nuomojamas, mazas butas, daznos keliones ir bla- bla)
- 2012 02 07, 19:20
Mano Gibsonas - geras daktariukas!
intentions rašė:Kokie visu faini gyvuneliai.... visus ismucinciau :jap![]()
F 33.1
- 2012 02 07, 21:09
dangaus uztemimas rašė:As Gibsona maciau nuotraukoje.Dangaus uztemimo dienorasty.intentions rašė:Kokie visu faini gyvuneliai.... visus ismucinciau :jap![]()