Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
ladyruby rašė:as ka tik is po darbo. tai,kad mano kvailystes tuoj prasides.as nebegaliu sitaip gyventi!!!!! zinau alkoholis nera gerai,bet man kitos iseities nebelieka,nebegaliu :verkiu per daug savyje viska laikiau,einu is proto...paluzau...
Na ,jei tu dabar negeri vaistu ir tau taurele padeda,tai nieko.Svarbiausia neuzsikabinti.As irgi kai labai skauda ir niekas nepadeda isgeriu sauksta brendzio.Tikrai tuo kartu geriau,bet daugiau ne.Na ,cia kiekvienam kitaip. :uztave
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#244608 Su vaistais negalima
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
dangaus uztemimas rašė:Su vaistais negalima
Net sauksto brendzio negalima.As su vaistais negeriu iskart,tik kai praeina kazkiek laiko.Ir tai negalima,bet man blogiau nebuna. :angel
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
maingirdas rašė:
dangaus uztemimas rašė:Su vaistais negalima
Net sauksto brendzio negalima.As su vaistais negeriu iskart,tik kai praeina kazkiek laiko.Ir tai negalima,bet man blogiau nebuna. :angel

Galima galima :da
Vartotojo avataras
Parašė ladyruby
#244618 jo Maingirdai tau saukstelis tik,o as kibirais geriu :D bet neuzsikabinu,kt diena dusios netaisau :) nes bloga buna...
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
ladyruby rašė:jo Maingirdai tau saukstelis tik,o as kibirais geriu :D bet neuzsikabinu,kt diena dusios netaisau :) nes bloga buna...
As niekaip netikiu,tu juokauji.Ir is tavo zinuciu nesijaucia. :x
Vartotojo avataras
Parašė ladyruby
#244754 as ne juokauju :( ko nesijaucia is mano zinuciu ?
Vartotojo avataras
Parašė ladyruby
#244763 as :da nezinau.vel audziu minti kaip nulekti iki parduotuves isgerti nusipirkti,nes nervai vel nebelaiko...nezinau... :verkiu
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
ladyruby rašė:as :da nezinau.vel audziu minti kaip nulekti iki parduotuves isgerti nusipirkti,nes nervai vel nebelaiko...nezinau... :verkiu

Rimtai turi potrauki?.... :dream:

Nejuokauk.
Vartotojo avataras
Parašė ladyruby
#244772 man atrodo,kad yra jau potraukis....kuris nieko gera nezada.as nezinau...bet sustoti dar galiu :D
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
ladyruby rašė:man atrodo,kad yra jau potraukis....kuris nieko gera nezada.as nezinau...bet sustoti dar galiu :D
Tu jauna,pagalvok apie ateiti,viska galima isbandyti,bet sustoti reikia.Buk stipri ladyruby.As irgi ne sventas,bet gyvenime sustodavau ir siandien nesu prasigeres.Retkarciais jaunysteje norisi visko,bet sakei valdai save.
Vartotojo avataras
Parašė ladyruby
#244822 taip save valdau, bet kai pradedu gerti tai galo nera ypac per linksmus vakarelius :DD bet nera tokio dalyko pas mane, kad kita diena ant pachmielo eiti parsinesti.... ne jau ne. bet ateity visko gali buti...manau gali issivystyti priklausomybe jei sitaip linksminsiuos :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
ladyruby rašė:taip save valdau, bet kai pradedu gerti tai galo nera ypac per linksmus vakarelius :DD bet nera tokio dalyko pas mane, kad kita diena ant pachmielo eiti parsinesti.... ne jau ne. bet ateity visko gali buti...manau gali issivystyti priklausomybe jei sitaip linksminsiuos :bloga

Blogai......
Vartotojo avataras
Parašė ladyruby
#244886 labai blogai...alkoholis-tai kelias i beprotybe...as kalbu is patirties .... ;(
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
ladyruby rašė:labai blogai...alkoholis-tai kelias i beprotybe...as kalbu is patirties .... ;(

As irgi....