Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

Parašėnegative
#243062 TURBŪT IŠSIVYSČIAU PAREIGOS IR ATSAKOMYBĖS JAUSMĄ, NES DAR NEIKADA ŠIAIS METAIS TAIP NEBUVO, KAD TAIP TINGĖČIAU IR NENORĖČIAU EIT Į MOKYKLĄ. nekenčiu mokyklos. fui. noriu savo gyvenimo. noriu turėt savo gyvenimą. mokykloj laiko švaistymas. aštuonios pamokos. :lakstau
Parašėnegative
#243063 TURBŪT IŠSIVYSČIAU PAREIGOS IR ATSAKOMYBĖS JAUSMĄ, nes vis tiek dabar tuoj eisiu į mokyklą. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
#243069 Saunuole, o cia tiems kas jau baige mokyklas ir klausesi "Sharos" :D
http://www.youtube.com/watch?v=WDT930A4YvU
ParašėKatinas
#243070 Mergyt, tau labai nedaug liko :)
Parašėnegative
#243078 atsėdėjau ir visai neprailgo laikas. :king
Parašėnemoku
enigma rašė: nekenčiu mokyklos. fui. noriu savo gyvenimo. noriu turėt savo gyvenimą. mokykloj laiko švaistymas. aštuonios pamokos. :lakstau

O man dabar atrodo, kad mokykla kaip tik ir buvo tas laikas, kai buvo didžiausios galimybės turėti savo gyvenimą. Po to prasideda darbas ir tam savam gyvenimui lieka vis mažiau. :D
Parašėnegative
#243571 nereikėjo to rašyti, paliktumei man nors viltį, iliuziją ar klaidingą įsitikinimą, kurį placebo metodu paversčiau į realybę. :D
Vartotojo avataras
Parašė MiesteRuduo
#246051 nafik, aš ir nenoriu į mokyklą
ParašėKatastrofa
#246052 Tu į ją ir neini.
Vartotojo avataras
Parašė MiesteRuduo
#246061 nes nenoriu!
Parašėnemoku
#246063 Oi, kaip daznai sapnuoju ta pati kosmara, kad einu i mokykla. :D
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
parijas rašė:nafik, aš ir nenoriu į mokyklą
Labai juokingas tavo avataras.Toks maziukas,o jau ruko.Nesveika ,neleisk maziems rukyti,po to ir as einu parukyti.Maciau dangiskos avataras ruko,na jau ten dama,kas kita.
ParašėKatastrofa
#246065 Labai džiaugiuosi, kad ta kankynė (mokykla), jau seniai praeity.
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#246066 ...iki siol kaip diziausia kosmara sapnuoju matematikos egzamina, kuriam as visai nepasiruosus...
Bet buvo ir geru akimirku mokykloje, kurias maloniai prisimenu...
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#246071 Enigma raso: ,,noriu savo gyvenimo. noriu turėt savo gyvenimą. mokykloj laiko švaistymas. aštuonios pamokos''

...lygiai ta pati galiu pasakyt apie darba...ankstybej keltis, 5 minutes pavelavus gaut pylos nuo laukianciu interesantu (pensininku kaip sykis), vos ne kasdien virsininkes blogu nuotaiku pliupsnis, del to, kad jai nera nuotaikos, o ne del to, kad dirbi blogai...nuo 7.30 iki 16.30 laikas kuri as vergauju, vien tam, kad gauciau ta vargana alga, is kurios varganai galiu patenkint savo vargano gyvenimo poreikius....

...taip... ir as noriu savo gyvenimo....savaitgaliai taip greit prabega...dar net atostogu negauni kada prasai ir didziausia tragedija darbe kai as ju iseinu (kiti kolegos dirbt nemoka, ,,cto li''????)

Ne i tema cia gal as, bet....

Ech...tas gyvenimas :kazokas

Nu be darbo pagalvoji - tai irgi sh gaunas :bloga

Zodziu suknista ta zmogaus dalia...