Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

Parašėnegative
#246951 depresija už mane stipresnė/
ParašėKatastrofa
#246957 O kur čia sensacija?
Parašėnegative
#246960 tavo šikynės verpetuosia. :heart
ParašėKatastrofa
#246962 Ech.. Kokia tu nuostabi, kaip kirmėlė kiaulės žarnose :jap
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#247015 primenat XIX amžiaus moteriškes,pūstom suknelėm prie arbatos,besišypsančias ir maloniai diskutuojančias.
ParašėKatastrofa
#247024 O man tai buvo komplimentas, nes tokio žanro filmai man labai labai patinka.. Pūstos suknelės, arbatėlė.. :angel
Parašė mariusss
#247028 Tvardykitės moteriškės :D
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#247040 Nu riebiai jus cia, merginos :achtung :achtung :achtung

Na kam viso to reikia??? :bloga
ParašėKatastrofa
#247044 Vitalija, paprasta. Paskaityk. Aš tik paklausiau, o kaip man buvo atsakyta, reikėtų ignoruoti, manau, nes čia jau žmogus be jokių normų. Taip ir padarysiu :)
Vartotojo avataras
Parašė TheBlackOne
enigma rašė:depresija už mane stipresnė/

Jo, už mane taip pat.. :/ Beje, labas, enigma, malonu susipažinti, nes naujokė čia esu.
Parašėnegative
TheBlackOne rašė:
enigma rašė:depresija už mane stipresnė/

Jo, už mane taip pat.. :/ Beje, labas, enigma, malonu susipažinti, nes naujokė čia esu.

malonu. :)
Parašėnegative
#247188 nenuėjau į mokyklą. tai jo, sąžinės priekaištai. skambino socialkė motinai.
mano visas metų gyvenimas ir pasiekimai sugriuvo per kelias dienas. nebeatpažįstu savęs. gerai bent tiek, kad antradienį pas gydytoją. gal didins antidepresantus.
rytoj net kūno kultūrą darysiu ir atsiskaitysiu visus kontrus, kurių neparašiau. o penktadienį šimtadienis, niekas manęs neprivers ten eiti.
reikia prisiruošt eit mokytis. ir tiesiog bandysiu liūdesiuką atitempt iki vakaro, kai bus poilsio metas. tada galėsiu sau netrukdoma paliūdėti.
mano šeimoj visokie idiotiški dalykai daros. labai turėjo įtakos. perdegiau tiesiog. dar ir tie mokslai...
kelias dienas iš vakaro prisigeriu valerijono ir miegu po 12valandų. nesu pajėgi daug mokytis, anksti keltis.
jei šiandien būčiau nuėjus į mokyklą, žinau, kad vidury pamokų būčiau užsimanius save susižaloti. nes tokios pamokos, būtent su tam tikrais žmonėmis ir t.t.
ne mano dienos. labai ne mano. nesiteisinu. aš nesugebu savęs prisiversti, aš silpna.
Vartotojo avataras
Parašė the ending
enigma rašė:nenuėjau į mokyklą. tai jo, sąžinės priekaištai. skambino socialkė motinai.
mano visas metų gyvenimas ir pasiekimai sugriuvo per kelias dienas. nebeatpažįstu savęs. gerai bent tiek, kad antradienį pas gydytoją. gal didins antidepresantus.
rytoj net kūno kultūrą darysiu ir atsiskaitysiu visus kontrus, kurių neparašiau. o penktadienį šimtadienis, niekas manęs neprivers ten eiti.
reikia prisiruošt eit mokytis. ir tiesiog bandysiu liūdesiuką atitempt iki vakaro, kai bus poilsio metas. tada galėsiu sau netrukdoma paliūdėti.
mano šeimoj visokie idiotiški dalykai daros. labai turėjo įtakos. perdegiau tiesiog. dar ir tie mokslai...
kelias dienas iš vakaro prisigeriu valerijono ir miegu po 12valandų. nesu pajėgi daug mokytis, anksti keltis.
jei šiandien būčiau nuėjus į mokyklą, žinau, kad vidury pamokų būčiau užsimanius save susižaloti. nes tokios pamokos, būtent su tam tikrais žmonėmis ir t.t.
ne mano dienos. labai ne mano. nesiteisinu. aš nesugebu savęs prisiversti, aš silpna.

labaia rtima,pastarosiomis dienomis.
laikykis.
Parašėnegative
#247400 nu jo, kylam lėtai ir sunkiai, nuslystam net to nespėję pastebėt...

psichiatrė mano užimta visu mėnesiu į priekį, negalėsiu pas ją eiti, negalėjau susireikšminti ir pasakyt registratūroj paskambinus, kad man blogai. vargana.

nusimato nuostabus savaitgalis.
Parašėnegative
#247401 nebegaliu kęst to triukšmo, net nupurto, jei kas numeta kokią knygą ar sušunka.
aš taip savim nusivyliau, kad man neužtenka tam žodžių.