Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė the ending
enigma rašė:pyyp! kokia aš debilė, jei užimsiu priešpasktuinę vietą tai būsiu laiminga, bent jau nebus gėda. kodėl aš specialiai sau pasidarau blogiau, reikėjo kalbėti apie mėgstamiausią rašytoją, tai kodėl pasirinkau j.k. rowling, jei nesu nei vienos poterio knygos skaičius???????????????ĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄ

kur čia dalyvavai?
Parašėnegative
#246947 olimpiadoj.
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#247011 eik Tu pyyp! [kūrmis] pyyp! neiškrušta,gana kištis ne į savo sumautus reikalus,kad tave pyyp! supistas autobusas gatvėj partrenktų ar užspringtum negyvai gerdama tą šūdą,kurį taip dievini.
velniop,velniop tave.
suzombint mane bandai???nagi nagi,pažiūrėsim.ai,čia aš beprotė ane?o pati seniai į veidrodį žiūrėjai????jaučiu sprogtų jisai vien nuo tavo žvilgsnio ir kvapelio,Winston'as mėlynas pyyp!!!!!
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#247318 Kisasi blt ne i savo reikalus!!!!!!!
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#247599 Atleidziu visiems......
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#247773 Blt!!!!!!! ;puf ;puf ;puf ;puf ;puf ;puf ;puf ;puf ;puf ;puf ;puf ;puf ;puf
Vartotojo avataras
Parašė Stewie
#248053 Nesinori keiktis, nu pyyp!, kaip tu moki sušikti gyvenima mano niekaip ex netampantis vyre.... Toks pykčio ir nusivylimo protrukis, ir nėra kur padėti....
ParašėKatastrofa
#248105 Fak, kaip gera.
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#248200 Tokio debiliško moderavimo nemačiau nie vienam forume .
ParašėKatastrofa
Partizanas rašė:Tokio debiliško moderavimo nemačiau nie vienam forume .

Kodėl "debiliško"? Partizanas "užsisėdo" :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
Spindulelis rašė:Kisasi blt ne i savo reikalus!!!!!!!

same here!
ParašėŠiršė
#248393 Žmonės, labai labai prašau, nesakykite "ačiū labai", taisyklingai būtų "LABAI ačiū". Kaskart, kai kažkas pasako ar parašo "ačiū labai", mane ištinka mažytis nervų priepuolis.

Žinot, kaip būna, kai kažkokia smulkmena labai erzina? Šiuo atveju esu grammar nazi.
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#248396 čia turbūt kilo nuo Danke schon ar thank you very much...
suvakarėjom, nes jie nesako
bardzo dzienkuje, schon danke ar very much thank you....
ParašėŠiršė
#248397 Aha, greičiausiai taip ir yra, bet mūsų kalba - ne vokiečių ir ne anglų. Ir ta klaida kartojama absoliučiai visur. Per tv net nesu girdėjusi, kad kažkas sakytų ne "ačiū labai". Antra vertus, tv žiūriu gal kas kokį pusmetį, bet vis vien akis bado, kad didžioji dauguma žmonių nė nežino, jog daro klaidą.