Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė mumu
#248400 Širše, ačiū labai, kad pamokei B)

:twisted:
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#248432 :twisted: :twisted: :twisted: Blt! pastoviai viskas ant mano peciu! :evil:
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
Širšė rašė:Žmonės, labai labai prašau, nesakykite "ačiū labai", taisyklingai būtų "LABAI ačiū". Kaskart, kai kažkas pasako ar parašo "ačiū labai", mane ištinka mažytis nervų priepuolis.

Žinot, kaip būna, kai kažkokia smulkmena labai erzina? Šiuo atveju esu grammar nazi.
LABAI ACIU,teisingai,as gerbiu sirse.Kaip man ismokti pauksciukus ant raidziu deti.Mane irgi nervuoja tas kompas ,kad nemoku taisyklingai rayti.
ParašėŠiršė
#248450 Maingirdai, man neatrodo, kad yra kažkas labai blogo, jei žmogus ne taip padeda kablelį ar padaro rašybos klaidą. Tik tas "ačiū labai" man vis kliūva :achtung Man atrodo, kad dauguma žmonių net nežino, kad tai netaisyklinga, užtat ir "išsikeikiau" =)

Lietuviškos raidės yra ten, kur klaviatūros viršuje yra surašyti skaičiai, ta eilutė iškart virš q w e r t y u i o p raidžių. 1 - ą, 2 - č, 3 - ę ir t.t. Man atrodo, turėtų būti užrašyta ant klaviatūros, nors pas mane nėra. Gali būti, kad paukščiukai rašant neatsiranda todėl, kad įjungta anglų kalba. Tokiu atveju ją reikia pasikeisti į lietuvių - ekrano apačioje, dešinėje pusėje, turi būti parašyta LT. Jei parašyta EN, paspausk ant tų raidžių ir tada pažymėk ten, kur lietuvių.
Kažkaip blondiniškai paaiškinau, kitaip nemoku
:achtung
Vartotojo avataras
Parašė pasaulis
#248459 Širše,

tikrai tokio dalyko negirdėjau, per lietuvių pamokas nemokė
dažnai pasakau ačiū labai arba dėkui labai.

iš tiesų logiška, gi nesakome "gyvenu gerai labai"
aš irgi kartais būnų grammar nazi, bet už viską labiau erzina lietuviškų raidžių nebuvimas... mintyse iškyla beraščio vaizdelis. aišku, teisti negalima, ne visi turi galimybę ar žinias tam, nu bet... aš ir angliškam kompiuteryje susiinstaliavau lietuvišką klaviatūrą. man lietuviškos raidės yra gražu ir miela :shame

dar galiu pridėti, kad labai pykdo kai žmonės rašo "ačių". nesusipratimas visiškas
Vartotojo avataras
Parašė MiesteRuduo
#248508 Užknisa idiotai braukantys bibliotekų knygose. O paskutinį kartą aptikau net sudžūvusių gėlių, smilgų ir kitokio šieno. Po velniais. Debilai, kitaip nepasakysi.
ParašėŠiršė
#248515 Parijau, labai prajuokinai su tuo šienu :achtung

dar galiu pridėti, kad labai pykdo kai žmonės rašo "ačių". nesusipratimas visiškas

Aha. Vienintelis žodis su Ū galūne, ir negali įsidėmėti. Pirmoj klasėj mokėmės :bloga
Va, dar vieną nervinančią klaidą radau - "neesu". NESU. NESU. Labai prašau. :achtung
ParašėCikadelė
#248521 Grammar nazi tema galėtų būti visai populiari :D
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#248526 ;puf ;puf ;puf ;puf ;puf ;puf ;puf ;puf ;puf ;puf ;puf ;puf ;puf
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#248593 B)
ParašėŠiršė
#248613 Šiandien aš turgaus boba. Nesikeikiu, bet su kiekvienu žingsniu jaučiu, kad norisi net šio miesto orą pasiųsti į visas keturias puses.
ParašėŠiršė
#248640 Kurwa kurwa nx blt
as turgaus boba jejeje
Vartotojo avataras
Parašė MiesteRuduo
Širšė rašė:Kurwa kurwa pyyp! blt
as turgaus boba jejeje

kodėl turgaus boba? įnikai graužti "sėmkes"?
ParašėŠiršė
#248646 :achtung :achtung :achtung
nes keikiuosi kaip turgaus boba.
Vartotojo avataras
Parašė MiesteRuduo
Širšė rašė::achtung :achtung :achtung
nes keikiuosi kaip turgaus boba.

aaaa nu jasna tada