Moderatorius: signs

Parašė bimbam123
dali59 rašė:Antidepresantus geriu nuo 2004 metu vasaros.Viena karta buvo uzejes noras suvest saskaitas su gyvenimu---sauja tableciu ir snapso.Dvi savaites merdejau-daugiau nebenoriu.Todel ir jums,jauniems,sakau-imat antidepresantus neimkit alkoholio.Viskas atsilieps veliau.As,kai buvau jauna galvojau,kad tokios problemos manes niekada nepuls.Yra kaip yra.

Suprantu jus,cia dauguma jauni,norisi paselt.

Manau yra skirtumas tarp "saujos tablečių ir šnapso" (t.y. bandymo nusižudyti) ir išgėrimo 1-2 bokalų alaus, juo tikrai neužgeriant jokių tablečių...
Parašė dali59
#249072 [quote="bimbam123"][quote="dali59"]Antidepresantus geriu nuo 2004 metu vasaros.Viena karta buvo uzejes noras suvest saskaitas su gyvenimu---sauja tableciu ir snapso.Dvi savaites merdejau-daugiau nebenoriu.Todel ir jums,jauniems,sakau-imat antidepresantus neimkit alkoholio.Viskas atsilieps veliau.As,kai buvau jauna galvojau,kad tokios problemos manes niekada nepuls.Yra kaip yra.

Suprantu jus,cia dauguma jauni,norisi paselt.[/quote]

Manau yra skirtumas tarp "saujos tablečių ir šnapso" (t.y. bandymo nusižudyti) ir išgėrimo 1-2 bokalų alaus, juo tikrai neužgeriant jokių tablečių...[/quote]

As giliai sirdy sutinku su jumis.Jeigu tik pora bokalu alaus.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#249083 na va apie tai ir kalbam..ir aisku reikia atsiklaust gydytojo
Vartotojo avataras
Parašė Charlie_Sheen
#249519 Man tai vaistai panaikino poreikį alkoholiui, nei noriu, nei reikia... Ir šiaip baisu būtų rizikuoti, ypač prisimenant, kaip mane alkoholis be AD veikdavo :D
Parašė Amanda
dali59 rašė:
Spindulelis rašė:
dali59 rašė:Zinot,as skaitau ir galvoju,kad dauguma tycia svaiginasi.Jei rimtai tik keli zmones sitam forume rimtai serga depresija.Visiems kitiems vaistai reikalingi kitam tikslui.

Svaiginasi? Manau daugiau gal kenkia vaistai. Bent.

Tie,kurie rimtai serga,apie alchogolio vartojima net negalvoja.

Nesutinku. Matau, kaip mano draugas, rimtai sirgdamas, gerdamas vaistus,prarades gyvenimo prasme kasvakar negali be alaus.Alkohlis, kaip jis sako, jam nors akimirkai padeda negalvoti, atsikratyti ikyriu , beviltisku minciu ir bent jau panoreti miego. Nezinau kaip jam padeti, suprantu, kad jis sau kenkia gerdamas vaistus ir alkoholi, bet negaliu is jo ir atimti, isplesti is ranku. Nenoriu ir bambeti, nes zinau, kad tai nepadeda, o dar labiau slegia.
Parašė dali59
Amanda rašė:
dali59 rašė:
Spindulelis rašė:
dali59 rašė:Zinot,as skaitau ir galvoju,kad dauguma tycia svaiginasi.Jei rimtai tik keli zmones sitam forume rimtai serga depresija.Visiems kitiems vaistai reikalingi kitam tikslui.

Svaiginasi? Manau daugiau gal kenkia vaistai. Bent.

Tie,kurie rimtai serga,apie alchogolio vartojima net negalvoja.

Nesutinku. Matau, kaip mano draugas, rimtai sirgdamas, gerdamas vaistus,prarades gyvenimo prasme kasvakar negali be alaus.Alkohlis, kaip jis sako, jam nors akimirkai padeda negalvoti, atsikratyti ikyriu , beviltisku minciu ir bent jau panoreti miego. Nezinau kaip jam padeti, suprantu, kad jis sau kenkia gerdamas vaistus ir alkoholi, bet negaliu is jo ir atimti, isplesti is ranku. Nenoriu ir bambeti, nes zinau, kad tai nepadeda, o dar labiau slegia.

Matyt,kad tavo draugas dar jaunas-nesupranta,kad serga.Jei suprastu-alkoholio neimtu.
Parašė Amanda
#250744 Mano draugas 39 metu.
Parašė dali59
#250756 [quote="Amanda"]Mano draugas 39 metu.[/quote]

Gaila,nebejauniklis o protelio ne kazin kas.Atsiprasau,kad taip sakau.
Parašė Amanda
#250815 Labai keista, bet maniau, kad zmones, kurie turejo ar turi ta pacia beda, nelaime, bus labiau supratungesni.
Nesergu, nesirgau ir nezinau ka reiskia depresija, ka reiskia ja isgyventi, bet pagal isgales stengiuosi suprasti zmones, pasistegti isivaizduoti kaip ir kodel jie masto taip ar anaip, kodel jie vienaip ar kitaip elgiasi.
Nepykstu as, kad taip sakote, tiesiog keistas kategoriskumas.
Kaip bebutu, labai tikiuosi ir tikiu, kad jis issikapstys viena diena.
Parašė dali59
#250834 [quote="Amanda"]Labai keista, bet maniau, kad zmones, kurie turejo ar turi ta pacia beda, nelaime, bus labiau supratungesni.
Nesergu, nesirgau ir nezinau ka reiskia depresija, ka reiskia ja isgyventi, bet pagal isgales stengiuosi suprasti zmones, pasistegti isivaizduoti kaip ir kodel jie masto taip ar anaip, kodel jie vienaip ar kitaip elgiasi.
Nepykstu as, kad taip sakote, tiesiog keistas kategoriskumas.
Kaip bebutu, labai tikiuosi ir tikiu, kad jis issikapstys viena diena.[/quote]

Jeigu gers-neissikapstys o dar labiau grims gilyn.Zinau,ka sakau-daug ka esu pati pergyvenus.
Parašė Amanda
#250836 Tikiuosi gerimas liausis ir pavyks viskas. ;abai tikiu juom ir jauciu, kad jis pats savim nori pabandyti patiketi.O tai jau daug, manau.. :)
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#250948 man sake kad vaistai jei geri alhogoli pastoviai kartu tiesiog neveikia...ir kasdien bonke alaus jau alhogolizmas...uzjauciu tave...bandyk daryt gal kanors
Vartotojo avataras
Parašė dddeganti
#251330 geriau ir mazais ir dideliais kiekiais( ne kasdien, bet per vakarelius kokius) ir jokio poveikio. isskyrus viena karta, kai labai vemiau, bet manau kaltinikas buvo tas, kad maisiau viska is eiles :bloga :bloga
Parašė Tolima
#251361 Labai neseniai pradėjau vartoti AD, tai taip pat iškilo klausimas dėl alkoholio. Turbūt geriau nerizikuosiu.
Vartotojo avataras
Parašė Gr3ta
#252304 Geriu seroxat ir raminamuosius ryte, o būna kad vakare prigeriu degtinės arba sidro ir nieko. nežinau, ar aš kartais nerizikuoju..?