Moderatorius: signs

Parašėnegative
#248966 o kiek laiko vartojai 25mg? ar buvo sunku priprasti prie 50mg?
Vartotojo avataras
Parašė raimis200
enigma rašė:o kiek laiko vartojai 25mg? ar buvo sunku priprasti prie 50mg?

25 mg vartojau pora menesiu. O kai pereidinejau prie 50 mg tai tik per pinigine pasijuto. daugiau ant saves nieko nejauciau. Gal 1 % uzmiegu geriau.
Vartotojo avataras
Parašė pasaulis
#248981 aš irgi 50 mg vartoju. 25mg apie ~1,5 mėn., paskui teko didinti, nes miegas ant tiek susiknisęs, kad max 3 val. išmiegu. net nepajaučiau kaip nuo 50 mg perėjau, man nei vieni iš vartotų vaistų nesukėlė jokių nemalonių pašalinių poveikių, iš tiesų galiu ir nutraukinėti staigiai - nieko nebūna. tik nuo raminamųjų aišku lomkės. o šiaip ne.

deja man ir 50 mg nepadeda, nusprendėm su psichiatre mesti juos lauk, tai dabar nutraukinėt pradėju nuo šiandien.

šiaip iš esmės jei ne miegas, tai tikrai apsistočiau ties šiais ad, nors ir brangūs, bet teigiamą poveikį energijos/nuotaikos pajaučiau. mano psichiatrė labai išgyrė valdoxaną, stacionare dirba, tai sakė poveikis žmonėms tikrai tikrai geras.
Parašėnegative
#248985 aha, jei jau iki šiol nepadėjo, tai turbūt ir nepadės. reikia kažko kito ieškoti.

man nutraukinėjant po kelių mėnesių buvo baisu. gal tai ir buvo ženklas, kad man jie veikia? labai norėjau žudytis, tiesiog taip dirbtinai... dirbtinai ašaros byrėjo upeliu.

man per pusę metų buvo visiškai išgydę depresiją, geriu jau virš metų. deja, atkritau labai neseniai ir labai staigiai ir labai netikėtai.

bet juk turėtų jums kompensuoti valdoxaną. aš moku gal iki 30lt už mėnesį.
Vartotojo avataras
Parašė pasaulis
#249058 na, mano žiniomis, vaistus gerti reikia minimum 6 mėn., o pagerėjus savijautai nereikia iš karto pradėti mažinti dozės ir juolab visai mesti
geriau pavartoti ilgiau negu grįžti į seną būseną...

dėl kainos, man per mėnesį teko pakloti apie 200 lt, nes gydausi anonimiškai :death
Vartotojo avataras
Parašė raimis200
#249063 Pagal daktarus tipo valdoxan'a galima is karto nutraukti. Nereikia palaipsniui mazinti. Jiem ale per seminarus taip sake prancuzu mokslininkai. Deja, as tuo netikiu. Kiekviena vaista reikia mazinti palaipsniui.
Parašėnegative
pasaulis rašė:na, mano žiniomis, vaistus gerti reikia minimum 6 mėn., o pagerėjus savijautai nereikia iš karto pradėti mažinti dozės ir juolab visai mesti
geriau pavartoti ilgiau negu grįžti į seną būseną...

dėl kainos, man per mėnesį teko pakloti apie 200 lt, nes gydausi anonimiškai :death

tu teisi.

aš sakau juk, kad geriu virš metų.

bandžiau mesti iš neturėjimo ką veikti, kažkur po kelių mėnesių gėrimo, tai po dviejų dienų teko grįžti, norėjau to ar ne.

na, tai todėl tiek ir moki. :) tokia kaina anonimiškumo.
Vartotojo avataras
Parašė dddeganti
#251874 geriau visokiu vaistu, kad padedu uzmigt.. bet ne super visi veike, tai siandien daktare israse sita. gal pagaliau uzmigsiu normaliai ir nepramiegosiu pamoku. bet is jusu visu nelabai supratau, kaip jis veikia miega? gal galit placiau papasakot kas? :)))
Vartotojo avataras
Parašė dddeganti
#251875 geriau visokiu vaistu, kad padedu uzmigt.. bet ne super visi veike, tai siandien daktare israse sita. gal pagaliau uzmigsiu normaliai ir nepramiegosiu pamoku. bet is jusu visu nelabai supratau, kaip jis veikia miega? gal galit placiau papasakot kas? :)))
Vartotojo avataras
Parašė intentions
#251887 Man buvo israse...
Siaip jauciu nepakeliama nuovargi, nuolatini mieguistuma, tai tikejomes, kad sureguliuos miega-budravima, bet per 2 savaites niekas nepasikeite, tai keite kitais, nes as neturejau laiko laukt, reikejo greito poveikio, nes mokslai ejo velniop.
Gal ilgiau ir ne maziausia doze geriant ir butu pagelbeje.
Vartotojo avataras
Parašė raimis200
#251891 Meciau as juos nes poveikio taip ir nesulakiau. metes juos jauciuos taip pat. Pakeitem i dexepina.
Vartotojo avataras
Parašė dddeganti
#251900 na as tik snd gersiu pirma tablete. isivaizduosiu, kad neskaiciau sitos temos ir blogu atsiliepimuu :DDDD gal man suveiks, nes labai noreciau :D
Vartotojo avataras
Parašė raimis200
#251953 Kaip ir patys daktarai sako, nieko stebuklingo is tos trecios kartos vaisto.
Vartotojo avataras
Parašė teilute
#251960 O man šitas vaistas kažkaip stebuklingai padėjo užmigti.. anksčiau kankindavausi pusę nakties, kol užmigdavau, o dabar išgeriu ją 30 min prieš miegą (taip išrašė) tai kartais net 30 min neištempiu, nes pradeda imti miegas.
Parašė Vvol
#289050 Pradejau gerti sita vaista, manau po poros savaiciu galesiu pasidalinti ispudziais, o kolkas jauciu tik galvos skausma :) beje toki keista pastebejima gavau is daktares puses, kad sitas vaistas labiau tinka seniem zmonem, kuriem del senatviniu priezasciu sutrinka cirkadinis ritmas, o jaunam to melatonino gali visai nereikt.