Moderatorius: Astro-Meška

Parašė mariusss
#249752 Nusipirkau dvi knygas, miltų pakelį, cukraus ir alyvuogių :)
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
Vitalija rašė:Eilerasciu apie Lietuva rinkini...kaip tik Kovo 11 proga =) ;monstr
Ir as noriu,kur pirkai?
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#249762 Knygyne Pegasas su nuolaida =) Tikrai patiko, nes visi graziausi lietuviu poetu eilerasciai apie Tevyne surinkti... ;monstr
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
Vitalija rašė:Knygyne Pegasas su nuolaida =) Tikrai patiko, nes visi graziausi lietuviu poetu eilerasciai apie Tevyne surinkti... ;monstr
Zinau Pegasa ,yra PANORAMOJE ,UNIVERSALINEJE PARDUOTUVEJE. Reikes paziureti.
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
Vitalija rašė:Knygyne Pegasas su nuolaida =) Tikrai patiko, nes visi graziausi lietuviu poetu eilerasciai apie Tevyne surinkti... ;monstr

kaip aš dievinu eilerasčius apie tėvynę . Aš turiu maniją knygoms , nuėjusi į knygyną prarandu sveiką protą , todėl stengiuosi jei užsuku į knygyną išvis nesinešti pinigų , todėl einu dažniau į biblioteką :D

Nusipirkau estrellos traškučiu, tai vienintelis nesveikas maistas kurio nenoriu atsisakyti, jie per daug skanūs :achtung
Parašėnegative
#249807 ojei, estrellos tie mėlyni priemena pamelą anderson, kai dar juos reklamuodavo. :D dar primena vakarus su drauge. kaip seniai buvo, šimtas metų... sėdėdavom ant suoliuko ir valgydavom, o grįžusios mamų vakarienių atsisakydavom.

sorry, kad ne į temą. negalėjau nepasakyti, kitaip eičiau pirkt estrellos net soti. :D
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#255270 Sakoti
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#255272 duonos ir pieno :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#256056 ...tiksliau vakar...albuma ,,Auksinis Lietuvos jaunimas'' =) (apie krepsini)
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#256061 du butelius mineralinio ir pakeli cigareciu :D
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#256063 molochai nerukyk,sveikatai kenkia.As meciau... :super
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#256102 metimas rukyti man psichologinis smugis ,kurio kol kas neiveikiu :bloga
Vartotojo avataras
Parašė insomnia
#256103 aš tai ne šiandien, bet prieš pora dienų nusipirkau šešias knygas
Vartotojo avataras
Parašė eivila
#256992 Šampūno ir grūdėtos varškės kurią be galo mėgstu.
Vartotojo avataras
Parašė MalyWiatr
#259833 Akmeninę trintuvę visokioms žolėms ir panašiai.