Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

ParašėKatastrofa
#249333 Išsikeikti man padeda/nepadeda žodžiai. Nelabai pasiimu kažkokią šypsenėlę. Gal toks būdas jau, nežinau. Galiu pasiųsti toli toli arba dar kažką, bet kas iš to, jau geriau tyliai kriaušę padaušyti arba palikti savyje, nors ir sunku, bet pyktis palaipsniui praeina....
ParašėŠiršė
#249336 Šypsenėlė - tik kažkoks mažytis simbolis. O žodžiai yra tavo, užtat daug stipresni.

Norėčiau pykti, nes dabar tiesiog negera. Ramiai, be dramų. Nėra ant ko išlieti jausmus, nes niekas jų nesukelia.
Vartotojo avataras
Parašė Charlie_Sheen
#249361 aš tai norėčiau nušauti vieną žmogų, bet neišeis matyt
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
Charlie_Sheen rašė:aš tai norėčiau nušauti vieną žmogų, bet neišeis matyt

Susprogdink jį mintyse :D
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#249390 Aš turėjau žmogų kurio labai nekenčiau , ne tik dėl to ką tas žmogus padarė man , bet ir artimiesiems, todėl mano neapykanta buvo labai stipri, tad aš tą žmogų kelias savaites , po to užkasiau ir palaidojau, taip pat mintyse:D Dabar tas žmogus man nesukelia jokių emocijų nes aš jį palaidojau ir man jis miręs .

:achtung
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
Partizanas rašė:Aš turėjau žmogų kurio labai nekenčiau , ne tik dėl to ką tas žmogus padarė man , bet ir artimiesiems, todėl mano neapykanta buvo labai stipri, tad aš tą žmogų kelias savaites , po to užkasiau ir palaidojau, taip pat mintyse:D Dabar tas žmogus man nesukelia jokių emocijų nes aš jį palaidojau ir man jis miręs .

Partizane ir as taip darysiu mintyse ,gal bus lengviau gyventi.Cia man l.patiko .
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
maingirdas rašė:
Partizanas rašė:Aš turėjau žmogų kurio labai nekenčiau , ne tik dėl to ką tas žmogus padarė man , bet ir artimiesiems, todėl mano neapykanta buvo labai stipri, tad aš tą žmogų kelias savaites , po to užkasiau ir palaidojau, taip pat mintyse:D Dabar tas žmogus man nesukelia jokių emocijų nes aš jį palaidojau ir man jis miręs .

Partizane ir as taip darysiu mintyse ,gal bus lengviau gyventi.Cia man l.patiko .

Mes kiekvienas turim kapines, kur palaidojam tuos, kurie iskaudino.
As irgi turiu ta kapinyna. Pasodinu geles, palaistau, bet tu man jau nieko nepadarysi - tu mires.....
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
Partizanas rašė:

Naujove! As is Partizano ismokau ir kas man nepatiks ta mintyse ;puf tik mintyse,as neturiu tikro pistoleto ,tik namuose pilna vaikisku .
Vartotojo avataras
Parašė MiesteRuduo
#249530 prakeikiu šitą materialistinį pasaulį, nes jis duoda man per mažai pinigų. Sudie ak žiaurus pasauli
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
maingirdas rašė:
Partizanas rašė:

Naujove! As is Partizano ismokau ir kas man nepatiks ta mintyse ;puf tik mintyse,as neturiu tikro pistoleto ,tik namuose pilna vaikisku .
Bet cia nerimta pagalvojau ,as esu tikintis zmogus ir turiu mintyse taip daryti.Manau ,man nepriimtina.
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#249678 Isvis, Maingirdai, as jau tau rasiau, gana cia su sautuvais lakstyt.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
Spindulelis rašė:Isvis, Maingirdai, as jau tau rasiau, gana cia su sautuvais lakstyt.
Mane ,kai kas uzveike.
Vartotojo avataras
Parašė intentions
#249782 nezinau, ar i keiksmu skyreli reikia eit, nes ir pikta ir skaudu, tik zodziu nerandu :cat
siuo metu labiausiai nekenciu savo gyvenimo, tai susporgdint butent ji norisi arba sau ka nors labai skaudancio pasidaryti, kad viduj neskaudetu taip :bum ;puf :verkiu
Vartotojo avataras
Parašė Charlie_Sheen
#249865 Man šiandien irgi lėva :( Nežinau, norėčiau kažką aprėkti, bet negaliu, reikia valdytis... Matyt baigėsi vaistų keliamas mieguistumas, tai keista nuotaika dėl šito.