Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#249914 Ganėtinai klaiki būsena kai pasakai 'Aš nekenčiu savo gyvenimo ' esate gilioj duobėj vienas iš būdų išsikapstyti tai nustokit kasti dar giliau , truputėlį palaukit, normalizuokit save ir pradėkit lipti iš tos prakeiktos duobės .
Vartotojo avataras
Parašė intentions
#249915 Ne tik busena klaiki, bet ir savijauta :achtung
Santykiai ant skyrybu ribos, nu o viskas del mano ligos iki to dasirito.
Et, jei zinociau stebuklinga recepta kaip 'normalizuot save'... :?
Vartotojo avataras
Parašė Stewie
#249983 Nu tu [kūrmis] pyyp! negaliu, kaip mane užpiso pas daktarus su maže trainiotis, ir jų moralizacija nesusyjusi su vaiku...
Vartotojo avataras
Parašė intentions
#249992 siandien ir vel noreciau ka nors dauzyt su kede. arba save.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
the ending rašė:išsikastruokit pyyp! gaidžiai ir atrodykit kaip vyrai,o ne pyyp! prie moterų lyst,atrodant,kaip supisti pydarai!!!!!!!
Ar sitaip moderatoriui tinka rodyti pavyzdi...
Parašė mariusss
#250020 Moderatorius irgi žmogus :)
ParašėŠiršė
#250021 Be to, čia tam skirta tema :kazokas
Vartotojo avataras
Parašė the ending
maingirdas rašė:
the ending rašė:išsikastruokit pyyp! gaidžiai ir atrodykit kaip vyrai,o ne pyyp! prie moterų lyst,atrodant,kaip supisti pydarai!!!!!!!

moderatoriu yra lygiai toks pats narys,kaip ir visi kiti,tuolab,keikiuosi purvynėlyje.

beje,čia pavyzdys,kaip reikia keiktis,tad,mokykites vaikai,mokykitės :achtung
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
the ending rašė:
maingirdas rašė:

moderatoriu yra lygiai toks pats narys,kaip ir visi kiti,tuolab,keikiuosi purvynėlyje.

beje,čia pavyzdys,kaip reikia keiktis,tad,mokykites vaikai,mokykitės :achtung
Blogas pavyzdys uzkreciamas .
Vartotojo avataras
Parašė Charlie_Sheen
#250202 koks skirtumas, koks pavyzdys! Visvien žmogus pats sprendžia, o ne iš moderatorių viską mokosi ir kartoja kaip papūga. Užkniso viskas. Tingiu į universitetą, tingiu į šaudymą eiti. Nieko nenoriu nafik.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#250378 :P
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#250509 joklmn rupuze neraliuota uz sildyma saskaita ble 580,48 Lt :bloga ahujenai
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#250627 Blt , daryk gera zmonems! pyyp! viskas! Nesiruosiu mirti del kitu! Blt, ka as padariau! pyyp!!
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#250639 vaistu prigerei? Del posto forume? Mirti? kur greitaja kviest?
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#250679 jopamat pas mane svetaineje ant stalo gyvena voras diiidziulis, vien kunelis per centimetra :x stiklainyje pagautas nu nh namie 2 vaikai vienam 5 kitam 35 brrrr net koktu ten eit