Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė the ending
#250680 oho,30 metu skirtumas tarp vaiku? :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#250688 Šito forumo moderavimas mane užpisa .Na.xui psichai susideginkit, oftopikas jeims ble.t visur vaidenas .
ParašėKatastrofa
#250698 Samara, ko tu nervuojiesi, visko būna, visko bus. Nekreipk dėmesio, jei nepatinka..
Vartotojo avataras
Parašė the ending
Partizanas rašė:Šito forumo moderavimas mane užpisa .Na.xui psichai susideginkit, oftopikas jeims ble.t visur vaidenas .

kur tau kas blogai su tuo moderavimu?

jei nesugebi rašyti į temą,tai yra tavo,o ne moderatorių bėda.
yra tema,skirti mėgstantiems offtopic'ą,kurioje rašoma:

nemoku rašė:Jei jau norite parašyti ką nors „ne į temą“, tai apačioje parašykite ir ką nors „į temą“. Pvz.:

Tema: Ką šiuo metu veikiate?

-Vedžioju šunį.
-Kokį šunį turį?
Šiuo metu aš naršau DK.

Tokiu atveju OT aš netrinu. :)))
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
the ending rašė:
Partizanas rašė:Šito forumo moderavimas mane užpisa .Na.xui psichai susideginkit, oftopikas jeims ble.t visur vaidenas .

Aš ir rašau į temą , suprasčiau jei kokioj temoj '' kaip jautiesi '' rašyčiau '' Blynai yra gerai ,bet vėžliukas neskraido nes siena raudona '' Tuomet taip galėtumėt trint , o dabar jei žmogus pasako , kad jam sunku ir bandau suprasti , tai nafik trinti .
Vartotojo avataras
Parašė insomnia
#250736 Tos moterys... Kas jas supaistys, blemba visai neina su jomis susišnekėti... o po to dar ir kaltas lieki... šūduva visiška...
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
insomnia rašė:Tos moterys... Kas jas supaistys, blemba visai neina su jomis susišnekėti... o po to dar ir kaltas lieki... šūduva visiška...

jep moterys mėgsta tokią savybę ''Priversk vyrą pasijusti kaltu '' Kalės.
Vartotojo avataras
Parašė insomnia
#250746 Na bet kad taip gaunasi. Va maniškė šiandien atvažiavo aprėkė mane ir išvažiavo, taip ir nesupratau ką padariau. Aiškinamės dabar, tai pasirodo aš ne prie ko, čia jai šiaip nuotaika prasta. Ir kaip čia kaltas nepasijausi.
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#250757 Patarimas tokiu atveju mintyse pasistatyk kokią siena, kad jos žodžiai ir neigiama energija nepaveiktų tavęs. Moterys yra keistos butybės jos turi pms :achtung
Vartotojo avataras
Parašė insomnia
#250763 Čia ne PMS, čia viskas dėl mano ligos pasirodo yra... negali ji susitaikyti su tuo kad sergu... Ai karoče, kada aš iš to mėšlo išbrisiu... Baisu kad dar ko nors paskui nenusitraukčiau...
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#250778 Jūs abu turit dėti pastangas ir kažkiek taikytis vienas prie kito . Jei ji tave myli, mylės ir priims tave toks koks esi, tačiau tau taip pat reikia stengtis šlifuoti savo ligą ir būti pakenčiamesniu .
Vartotojo avataras
Parašė the ending
Partizanas rašė:
the ending rašė:

Aš ir rašau į temą , suprasčiau jei kokioj temoj '' kaip jautiesi '' rašyčiau '' Blynai yra gerai ,bet vėžliukas neskraido nes siena raudona '' Tuomet taip galėtumėt trint , o dabar jei žmogus pasako , kad jam sunku ir bandau suprasti , tai nafik trinti .

nes iš jūsų tų guodimųų vienas kitam,vėliau bene 4 psl reikia trinti po vieną postą,kaip jau kelissyk buvo.nekas,pripažink.
tuolab jei žmogus vienoj temoj "man liūdna nes.." parašo "nes nieks manęs nesupranta",kitpj temoj "man šiandien labiausiai trūksta" parašo "supratimo" ir t.t. per kelias temas,kuriose sakoma tas pats,ir dar kiekvienoj temoj prasideda guodimas.
naudokitės dienoraščiais ir guoskitės arba PM.
peace.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#250854 Zmones,tam ir ateina i foruma kada jiems sunku.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#252664 pyyp!,pyyp! esu ispetas.UZ KA ? KUR PAAISKINIMAS. pyyp!...
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#252666 Tu uz paklodes. As uz mena. :achtung