Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Guliona
#212019 Sveiki, mielieji,

ieškau tų, kam teko apsilankyti nesenai Vilniuje atsidariusioje "Ąžuolyno klinikoje". Planuoju ten gultis. Noriu susižinoti, kokie atsiliepimai, jei aišku jų jau yra :)
Vartotojo avataras
Parašė Kerol
#212094 Ten gydesi viena pazistama. Tai uz para mokejo 200. Bet kiek pasakojo lb smarkiai "apsere"vaistais (jos atveju net regejimas sutriko). Ir kadangi turejo problemu su valgymu. Tai po valgio valanda stebejo, ejo kartu parukyt, visur lidedavo ir pan(zandariska tvarka).

*bet tai tik vieno zmogaus atsiliepimai. Kartais situacija pasirodo visai priesinga.
Parašė Balta
#230545 Sveiki,

gal yra daugiau gulejusiu Azuolyno klinikoje Vilniuje ar ju artimuju atsiliepimu? Siuo metu vienas artimas zmogus ten guli. Kazkaip mane gasdina duodamos vaistu dozes... Pasidalinkit, prasau, savo patirtimi..
Parašė Dep
#237649 Buvom tik konsultacijos. Pasirode, kad gydytojas (vadovas) skubejo buti kazkur kitur. Israse vaistus, kuriuos rekomendavo lasinti pacientui nezinant, jei nenoretu gerti.

Apie buvima ilgesni laika nieko negaliu pasakyti.
Parašė Lapas
#237926 As ten gulejau. Grynas chemijos fabrikas. Dvasiniu ligu ten negydo, tik plauna girtuokliams krauja. Nepatariu net nemokamai.
Parašė Gercyk
#238848 Ruosiuosi ir as ten gult, kaip kitiems, ar pagerejo savijauta po gulejimo? Ar isgyde depresija, arba gal pagyde? Sake kompu negalima tureti.
Parašė Giedra
#241201 esu neseniai 3 savaites gulejusi Azuolyno klinikoje, kaip jau kazkas rase, ten gydymas praktiskai tik vaistais, dar priklauso nuo to, pas koki gydytoja papulsi, asmeniskai nerekomenduociau Zurauskienes, jos apsimestinis rupestingumas ir visiskas informacijos apie vaistus ir ju galima poveiki nesuteikimas tiesiog buvo nesuprantamas, esu geru atsiliepimu girdejusi apie Lazauska. Pati klinika turi labai maza teritorija, pasivaikscioti nera kur, maistas klaikus (pervirta makaronu kose, desreles, kugeliai, kietai virti kiausiniai ir pan., bent jau as tokiu dalyku namie retai valgau), dauguma kencia nuo viduriu uzkietejimo :) jeigu su siuntimu- guldo nemokamai. Kelis kart per savaite buva grupine terapija, tik man jos buvo nenaudingos, nes susirinkdavo labai misri publika su skirtingomis problemomis. Kas blogai, kad nera atskiru skyriu, visi guli viename ir adekvaciai mastantys ir nuo gimimo atsilike. Telefonu leidzia naudotis kelis kartus per diena, tv gali ziureti bet kada, kai laisvas uzimtumo kambarys. Man labiau padejo tuo metu susirinkusi kompanija, iki siol ilgiuosi ju :) o siaip, ta istaiga yra tiesiog verslas ir tikslas kuo daugiau uzdirbti.
Vartotojo avataras
Parašė dddeganti
#251326 as gulejau si rudeni ir man labai patiko. nors pagerejimo del vaistu kaitaliojimo nebuvo, bet dvasiskai ten jauciaus labai ramiai.. o salygos zinokit ne kaip ligoninej, o sanatorijoj ir zmones normaus, buvo gal pora, kurie su kitu pasauliu snekasi ir siek tiek gasdina, bet siaip viskas super. minejo Zurauskiene.. :DDDD jo ji idomi, buvo mano daktare ir kugeliai ejjejej :DDDDDDDD bet siaip dar ten turejau seniunes statusa, tai visai idomi patirtis.
Giedra, tu ta pati Giedre gal blondine su akiniais?? ;d
Vartotojo avataras
Parašė dddeganti
#251619 jojojo ten vienas kitas "rimtas" :))) taiva idomu bus isgirst po to tavo nuomone kaip patiko. nebijok tikrai. dabar grazus oras, gal jau lauke bus staliukas su sezlongais..
Parašė All_Of_It
#251644 tai va istryne mano tema :( kai gryzai namo kaip jauteisi ? kaip dabar jautiesi ar miegi ? ar viskas gerai ? :achtung sorry gali pakartoti kiek laiko gulejai ? ir kiek laike kitus tavo pazystamus ten mazdaug ?
Vartotojo avataras
Parašė dddeganti
#251646 nekazka jauciuosi, bet gal del to, kad nzn ar noriu pasveikt iki galo, nes tai dalis mano chrakterio. buvau nepilna menesi ir beveik visi tiek buna. na, jei viskas ok, tai apie 2sav gali arba, jei matysi, kad negali tenai nekaip, gali pats issirasyt(bet koks tikslas?). daugiausia gali isbuti 6sav, bet tik ypatingi atvejai tiek isbuna, tai nemanau, kad tiek laikys :)
Vartotojo avataras
Parašė dddeganti
#251647 ai pamenu as taip pripratau, kad, kai mane israse pradejau verkt ir negalejau lauko slenkscio perzengt, tai stoviu prie duru ir man sako einam, o as nenoriu, nes zinau kur griztu i realu gyvenima.. bet cia gal del to, kad pirma karta buvau tiek ilgai atskirta(nes iseiti uz ligonines zonos negalima) ir man patiko, nenorejau grizt namo. ten zinok visiska ramybe, ypac tokiu oru.. ir palatos.. nu pamatysi sakau, galvosi i kokius poilsio namus papuolei :D + nieks nevercia keltis 7h ryto..
Parašė All_Of_It
#251648 tai visai neilgai laiko , as kazkada esu gulejas panevezio ligoninei psichiatrijos skyriui tai menesi laike ten :jap