Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė sapnabernis
dddeganti rašė:cia yra lengvas narkotikas :D kai ji gerdavau, budavo tokios haliucinacijos, taip malonu ir uzmiegi.. bet atsikelus ryte tragedija, geda del to, kad buvo tuo metu, kai gliucindavo :DD nebegeriu jo, paskyre kita, bet esme, kad noreciau vel pradet gert, nes tas jausmas nepakartojamas. negerai negerai

miegui geras jis, jei užkart eini miegot. Bet su tokiais kaip mes, kurie atradom jo galią... :D labiau šamaniškas daiktas man jis, todėl labai retai geriu.
Vartotojo avataras
Parašė dddeganti
#251347 geras geras, bet tos fazes iki uzmigimo neimanoma isvengt, o ji tokia idomi ;D
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#252011 as atsimenu gulejau lovoj jo isgerus...ir man nuo uzuolaidu tesesi svelnus silko siulai tokie ..gluosciau juos ir jauciau net kokie svelnus...na aisku buvo tamsu...tai dalis haliucinacijos dalis iliuzijos...isgasdino...psi sake kad reik eit iskart miegot kaip lapelyje parasyta ir nebus taip...bet man nuo jo is ryto budavo kazkas panasaus i athodus..kaip buna nuo narkotiku....baime...nerimas..sirdies dayzymasis...tai teko keist....liepe nebevartot
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#252013 Matai, o man ryte nieko. Tai gliukai kada is karto nesiguli? Nu ne, as to bijau.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#252016 na jo aiskiai parasyta lapelyje kad gult reikia iskart o jei neini tai ir bludiji...tai cia mano klaida ...
bet man jis netiko tiesiog...nes gydytoja pati akys isputus ziurejo kai pasakojau apie kita diena :) cia gal as tas 1 is 10000 atvejis :D
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
dangiska rašė:na jo aiskiai parasyta lapelyje kad gult reikia iskart o jei neini tai ir bludiji...tai cia mano klaida ...
bet man jis netiko tiesiog...nes gydytoja pati akys isputus ziurejo kai pasakojau apie kita diena :) cia gal as tas 1 is 10000 atvejis :D
As is kart eidavau i lova...
Vartotojo avataras
Parašė dddeganti
#252022 nu ok tu isgeri ir atsiguli, bet neuzmiegi gi per sekunde. pvz man budavo taip, kad atsigulu(iskart) ir viena vakara jauciuosi, kad esu Kuboj, atrodo lyg soku, jauciuos lyg buciau tarp zmoniu.. parasau draugams, o jie man atraso: VAISTAI.. :DDDDDDDDD o as toliau kazka irodineju, o ryte tai siaubas, nusizudyt noris, del nakties. ai, beje, dar viena karta atrode, lyg kazkas mane isprevartavo. tai kazn kas cia per vaistai. ir visai tai vyko, aki as gulejau lovoj, niekur nevaiksciojau, nko neveikiau :D
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
dddeganti rašė:nu ok tu isgeri ir atsiguli, bet neuzmiegi gi per sekunde. pvz man budavo taip, kad atsigulu(iskart) ir viena vakara jauciuosi, kad esu Kuboj, atrodo lyg soku, jauciuos lyg buciau tarp zmoniu.. parasau draugams, o jie man atraso: VAISTAI.. :DDDDDDDDD o as toliau kazka irodineju, o ryte tai siaubas, nusizudyt noris, del nakties. ai, beje, dar viena karta atrode, lyg kazkas mane isprevartavo. tai kazn kas cia per vaistai. ir visai tai vyko, aki as gulejau lovoj, niekur nevaiksciojau, nko neveikiau :D
Idomu ,bet as kosmaru nesapnuodavau ir kita diena gerai jausdavaus.Nors kazkur kompe apie Stilnox skaiciau ,kad JAV siuos vaistus naudoja ,kaip narkotikus.
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
dddeganti rašė:nu ok tu isgeri ir atsiguli, bet neuzmiegi gi per sekunde. pvz man budavo taip, kad atsigulu(iskart) ir viena vakara jauciuosi, kad esu Kuboj, atrodo lyg soku, jauciuos lyg buciau tarp zmoniu.. parasau draugams, o jie man atraso: VAISTAI.. :DDDDDDDDD o as toliau kazka irodineju, o ryte tai siaubas, nusizudyt noris, del nakties. ai, beje, dar viena karta atrode, lyg kazkas mane isprevartavo. tai kazn kas cia per vaistai. ir visai tai vyko, aki as gulejau lovoj, niekur nevaiksciojau, nko neveikiau :D

Na nieko sau. :da
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#252028 Oi, tai as Zolpidem geriau.
Vartotojo avataras
Parašė dddeganti
#252035 sakau, kad narkotikai :DDD ai dar pamenu, kad taip gavos, jog isgeriau vaistu ir nemigde, negliucino ir dar drauge paskambino, sako ateik pas mane. na ji tam paciam rajone gyvena, galvoju nu ok. bet isgerus tablete, galvoju ai, jei ka issibalaivysiu. ir pradejau ruostis, pradejau jausti veikima. negaliu kitaip ivardint kaip tik narkotika, kol iki jos nuejau, vos vos nuejau, nelabai net supratau, kur esu ir buvo taip gera, girdejau tik tai, ka norejau girdet ir pan.. ;D blogiausia, kad ir dabar sito poveikio noris, o ju nebevartoju
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#252037 hmm nu cia isvis baisu..o kokia doze pas tave ? vidutine buvo ar didesne ? man sake kad lengvas gerai toleruojamas vaistas...

na bet nzn man yra kazkada xanax priesingai suveikes..nuo jo kartais bunu kaip girta..nelabai valdaus...o kartais isvis nieko nejauciu.. turbut buna visko net nzn :? o spresti stiprus vaistas ar ne net nzn pagal ka...

bet jei jauteis kad isprievartavo kodel vel nori to jausmo??
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
dddeganti rašė:sakau, kad narkotikai :DDD ai dar pamenu, kad taip gavos, jog isgeriau vaistu ir nemigde, negliucino ir dar drauge paskambino, sako ateik pas mane. na ji tam paciam rajone gyvena, galvoju nu ok. bet isgerus tablete, galvoju ai, jei ka issibalaivysiu. ir pradejau ruostis, pradejau jausti veikima. negaliu kitaip ivardint kaip tik narkotika, kol iki jos nuejau, vos vos nuejau, nelabai net supratau, kur esu ir buvo taip gera, girdejau tik tai, ka norejau girdet ir pan.. ;D blogiausia, kad ir dabar sito poveikio noris, o ju nebevartoju
Nu jo ,su tokiais vaistais reikia atsargiam buti .As anksciau savo ketipinora 25 mg. nakciai gerdavau ir ryte atsikeldavau ,kaip girtas.Psichiatre patare anksciau vakare isgerti ,kad ryte nebutu veikimo. O stilnox man geri,bet neraso gydytoja.Bet jie ir brangus. :song
Vartotojo avataras
Parašė dddeganti
#252059 nepamenu dozes, atsimenu, kad perdavau viena tablete, bet nemanau, kad ten buvo ta kazkokia padidinta ar kaip. ne, tai to isprevartavimo nenoreciau, bet nzn man malonu but apsvaigusiai, kazkokiai kitokiai :bloga del to ir patiko :D
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
dddeganti rašė:nepamenu dozes, atsimenu, kad perdavau viena tablete, bet nemanau, kad ten buvo ta kazkokia padidinta ar kaip. ne, tai to isprevartavimo nenoreciau, bet nzn man malonu but apsvaigusiai, kazkokiai kitokiai :bloga del to ir patiko :D
Tai tu jei nori buti apsvaigus, tai isgerk taurele ka nors skanaus,aisku tik ne su vaistais kartu.Ar tau vaistai geriau?