Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė dddeganti
#252082 ooo ir kaip patiko? kas gydytojas buvo?
Parašė All_Of_It
#252084 virtual pasakok viska :D daug vaistu dave ? pagerejo ? !! :achtung
Parašė All_Of_It
#252085 bet kodel cia dauguma kiek skaitau , kai iseina is ligonines vistiek blogai jauciasi , tai koks tikslas ten gulti ? ;DD
Parašėnemoku
#252086 O tai ar daug kam imanoma 1-3men pagulejus visiskai pasveikti? Ten gi irgi ne burtininkai dirba. :)
Vartotojo avataras
Parašė dddeganti
#252088 nes ligonine nepakiecia gyvenimo, deja.. as isvis pries eidama isivaizdavau, kad JIE mane sutvarkys. o paspaltis slypi, kad nuo taves viskas priklauso, kiek tu noresi, stengsies pasveikt. tai sunku :)
Parašėnemoku
#252091 Pritariu. Kai ateina supratimas, kad ne kazkas turi tave isgelbet - vaistai, gydytojai ar aplinkiniai, o tu pats, tai ir lengviau sveikti. Bent jau man.
Parašė All_Of_It
#252093 nu man nera nieko rimto isvis kompo priklausomybe ziauri , as bijau , kad priduos vaistu bus tik blogiau , mano pagrindinis tikslas atsigult , kad atsitraukt nuo kompo , bent keliom savaitem :D B)
Vartotojo avataras
Parašė dddeganti
#252095 o tai kokia tavo oficiali diagnoze, jei ne paslaptis? ir tu, kai gydeis pas savo psichiatre, tai ji tau jokiu vaistu neisrasydavo?
Parašė All_Of_It
#252105 mano 33.1 . rasydavo , bet as negerdavau :)
Parašė All_Of_It
#252107 as esu senai gulejas panevezio Psichiatrijos skyriuje kai buvo apie 20-22 nebepamenu tiksliai , nes nemiegodavau isvis kai tu dabar , tai pagyde mane, duodavo cipralexa , lorafena, buvo labai gerai , iki siol neturejau problemu ir negeriau jokiu vaistu :aciu
Vartotojo avataras
Parašė dddeganti
#252109 hmmm na cia jau siek tiek ne i tema musu pokalbis gaunas. kazkoks beprasmis tavo lankymasis pas daktare ma atrodo. ligoninej gausi psichoterapija ir vaistu tikrai. patariu but sazinigam sau ir tada gal kazkas pasikeis :))) ir pliusas uz tai, kad sutikai gultis ten
Parašė All_Of_It
#252129 as laukiu kada pasakys savo nuo,one tas zmogus kuris siandien tik isejo !! :D :king
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#252149 as isejau ne siandien, pries menesi.

klinika gera, niekuo neprimena psichuskes, labiau viesbuti, seseles malonios, uzsiemimu daug, aisku niekur neiseisi,isvis, mobiliakus atima ir duoda nustatytom valandom. del gydytoju, mane gyde Stasiunas, geras dede demesingas. kas shudina, tai maistas.
Vartotojo avataras
Parašė dddeganti
#252154 dar ir dabar kas antra diena duoda kugeli? :DDDDDDDD
as girdejau, kad asnkciau leisdavo iseit, bet kadangi buvo tokiu atveju, kai pabego zmones, tai sugriestino ta. bet manau, kad ir gerai. gali geriau atsiduoti vien gydymuisi
Parašė All_Of_It
#252170 oo virtual komentaras nuramino siek tiek :flo ar pagerejo sveikata po ligonines ?:)