- 2012 03 30, 23:27
Tikiuosi cia pataikiau sita tema ikist.. gal kas gali pasidalint patirtim, gal yra kam buve, kad vartojant vaistus(neuroleptikus, migdomuosiuos, antidepresantus ar dar ka) susilpnetu atmintis, sumazetu minciu srautas. Zodziu kazkoks panasejimas link darzoves. Nes man taip yra ir del to jauciu diskomforta. O gal cia ne nuo to? Ir tarkim ar baigus vartot juos, viskas sugris?
Moderatorius: signs
- 2012 03 30, 23:32
man yra buve tokiu ideju kad gal nuo to...bet pastebejau , kad i dalykus kurie man idomus labai jau puikiai susikoncentruoju ir greit isimenu....tai saknys kazkur kitur...
- 2012 03 31, 09:34
Man yra suprastėjusi atmintis. Tik nežinau ar dėl ligos ar dėl vaistų. Sunku komunikuoti su žmonėmis, nes galva būna lyg tuščia puodynė. Jokių minčių. Kartais net mintį sunku sekti. Jei žmogus kalba ilgai, tai nebesurišu pradžios su pabaiga. Tada nebesusigaudau apie ką kalba eina.
- 2012 03 31, 10:30
na man anksciau nebudavo, kai kalbu su zmogum ir tiesiog pamirstu, kad kalbu. arba staiga bandau prisimint, kaip as apsirengus ir, kol nepasiziuriu niekaip negaliu atsimint. baiminuosi del to, kad uz keliu mne baigiu mokykla ir egzus nori islaikyti gerai, o jei man dingsta atmintis, tai man neramu siek tiek..
bet gydytoja sake, kad man ne atmintis dingsta, o demesi sunku sukaupt. man atrodo ji manes nesuprato, o gal ;D
esme, kad ir kas tai bebutu, tai nera gerai. o, kol nevartojau vaistu, tikrai su galva buvo lengviau
bet gydytoja sake, kad man ne atmintis dingsta, o demesi sunku sukaupt. man atrodo ji manes nesuprato, o gal ;D
esme, kad ir kas tai bebutu, tai nera gerai. o, kol nevartojau vaistu, tikrai su galva buvo lengviau
- 2012 03 31, 10:43
Man gydytoja ptarė treniruoti atmintį. Tarkime perskaitai pora puslapių knygos ir bandai atsiminti kas buvo ten rašyta. Arba pvz. mokytis eilėraščius. Kolkas pats kartais pasitreniruoju su knygomis. Bet planuoju pradėt mokytis eilėraščius. Bet štariu tai taip ir liks tik planai.
- 2012 03 31, 10:52
insomnia rašė:Na man, gydytoja irgi sakė jog tai dėl sutrikusio dėmesio. Bet manau ir būne ir vaistai prisideda prie prastos atminties. Taigi veikia trys faktoriai: dėmesys, vaistais, ligaMan irgi gydytoja aiskino ,kad atmintis del sutrikusio demesio ,o as galvoju kitaip.Tai kodel anksciau mano atmintis buvo gera,o dabar del demesio.Nesutinku su daktarais.
Aš turiu ligą, bet ne ji - mane
- 2012 03 31, 14:23
Man suprastejo atmintis ir demesio koncentracija dar pries vartojant vaistus, todel manau tai daugiau depresijos poveikis, nei vaistu.
Is tikruju ziauru, kai paskaitoj pameti minti apie ka snekama, nesuvoki ar uz akimirkos neatsimeni. Jau nekalbu apie kokiu rasto darbu rasyma ir ruosimasi egzaminams...
Net iprasti kasdieniai veiksmai iskrenta is galvos.
Klausiau psichiatro ar kokie papildai smegenu veiklai gerinti padetu, tai pasake, kad suprastejusi atmintis ir demesio koncentracija yra vieni is depresijos pozymiu ir gydyti reikia priezasti, o tie vitaminai nepades...
Is tikruju ziauru, kai paskaitoj pameti minti apie ka snekama, nesuvoki ar uz akimirkos neatsimeni. Jau nekalbu apie kokiu rasto darbu rasyma ir ruosimasi egzaminams...
Net iprasti kasdieniai veiksmai iskrenta is galvos.
Klausiau psichiatro ar kokie papildai smegenu veiklai gerinti padetu, tai pasake, kad suprastejusi atmintis ir demesio koncentracija yra vieni is depresijos pozymiu ir gydyti reikia priezasti, o tie vitaminai nepades...
i'm not like them, but i can pretend
- 2012 03 31, 14:23
dddeganti rašė:as net sitoj temoj, ka visi rase dabar skaitau kelis kartus, nes perskaitau, nesuprantu ir pamirstu. pries kelias h buvo lengviau ;DMan irgi tas pats.
Aš turiu ligą, bet ne ji - mane
- 2012 04 01, 15:46
Pasitark dėl piracetamo - jis gerina koncentraciją, atmintį, gerina nuotaiką.
O gal netyčia cyclodol/parkopan vartoji? Jis dažnai sukelia kognityvinės funkcijos sutrikimus, ypač atmintį veikia.
intentions rašė:Man suprastejo atmintis ir demesio koncentracija dar pries vartojant vaistus, todel manau tai daugiau depresijos poveikis, nei vaistu.
Is tikruju ziauru, kai paskaitoj pameti minti apie ka snekama, nesuvoki ar uz akimirkos neatsimeni. Jau nekalbu apie kokiu rasto darbu rasyma ir ruosimasi egzaminams...Net iprasti kasdieniai veiksmai iskrenta is galvos.
Pasitark dėl piracetamo - jis gerina koncentraciją, atmintį, gerina nuotaiką.
O gal netyčia cyclodol/parkopan vartoji? Jis dažnai sukelia kognityvinės funkcijos sutrikimus, ypač atmintį veikia.
- 2012 04 01, 20:53
Hm, pasiskaiciau apie ji - idomu.. O tu vartojai piracetama?
Pamenu, mano hemoglobinas buvo gan zemas, na, prie apatines ribos, tai galvoju gal del to nuovargis buna, atmintis ir koncentracija suprastejo... Po to depresija diagnozavo. Reiketu gal koki issamesni kraujo tyrima pasidaryti, bet dabar taip to laiko maza...
Vartoju nepanili (escitalopramas)..
sapnabernis rašė:Pasitark dėl piracetamo - jis gerina koncentraciją, atmintį, gerina nuotaiką.
Hm, pasiskaiciau apie ji - idomu.. O tu vartojai piracetama?
Pamenu, mano hemoglobinas buvo gan zemas, na, prie apatines ribos, tai galvoju gal del to nuovargis buna, atmintis ir koncentracija suprastejo... Po to depresija diagnozavo. Reiketu gal koki issamesni kraujo tyrima pasidaryti, bet dabar taip to laiko maza...
Vartoju nepanili (escitalopramas)..
i'm not like them, but i can pretend
- Puslapis 1 iš 4
- 1
- ,
- 2
- ,
- 3
- ,
- 4

bet poveikis priesingas..