- 2012 04 03, 14:17
tai cia visi prie meno,toks forumas .O tai kur mano paklodes ?as jau seniai nerasau...
Aš turiu ligą, bet ne ji - mane
Kovos su depresija klubas
Moderatorius: signs
maingirdas rašė:O tai kur mano paklodes ?as jau seniai nerasau...
Spindulelis rašė:Tu uz paklodes. As uz mena.
nemoku rašė:Tai ,kad as dar neseniai forume esu.Nespejau prasikalsti.Virtual tai gerbiu.maingirdas rašė:O tai kur mano paklodes ?as jau seniai nerasau...
Na, tai turėjai gauti anksčiau įspėjimą, bet gavau kiek vėliau.
nemoku rašė:Spejai prasikalsti ne karta.Sekmes nemoku .Ir tave labai gerbiu ir gerbsiu.
As tai gerbiu Froida, nuostabu, kad nepaisydamas kolegu nepritarimo jis vis tiek turejo jegu pletoti savo idejas. Ir Sopenhaueri gerbiu, kad isliko savimi iki gyvenimo galo ir netapo verslininku kaip tevas. Saunu, kad apie gerbimus prabilom.
nemoku rašė:Spejai prasikalsti ne karta.
As tai gerbiu Froida, nuostabu, kad nepaisydamas kolegu nepritarimo jis vis tiek turejo jegu pletoti savo idejas. Ir Sopenhaueri gerbiu, kad isliko savimi iki gyvenimo galo ir netapo verslininku kaip tevas. Saunu, kad apie gerbimus prabilom.
Katastrofa rašė:nemoku rašė:Spejai prasikalsti ne karta.
Su Froidu gulčiausi į lovą.