Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

Parašėnemoku
#252773 Kad Šopenhaueris nemėgsta draugijos. :( O kas su Kamiu arba Sartru gultų?
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#252774 aš su Kamiu!
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#252776 ir išvis,primena kažkokį kurvyną ir prekių,tiksliau sugulovų,išsirinkimą,lyg turguj kokiam.fee.
dar nežinia,ar mūsų išrinktieji su mumis gultųsi.
nors šiaip ir su Šopenhaueriu norečiau,bet,bėda,benderis jį jau pasiėme...
Vartotojo avataras
Parašė MiesteRuduo
#252777 su kamiu noreciau pasivazinet automobiliu, o po to su satru apkalbeti, kaip camus "isdave" revoliucija ir pasimyleti su simona, aisku tik tuo atveju, jai ji veiksmo metu cituotu savo nemirtingus teiginius.
ParašėCikadelė
#252778 Man irgi pavydu Benderiui Šopenhauerio...Liko Sartre,man jis ne kažką ir aš vėl be poros :bloga Bet jie visi truputį negyvi,čia jau mums prie diagnozių būtų galima prirašyt....
ParašėKatastrofa
nemoku rašė:Katastrofa, kodėl? :D

Ogi todėl, kad jis yra mano sekso guru. Jis nuostabiai aprašė viską, jį kritikavo, peikė, bet jis atskleidė sekso pasaulį savaip, manau.
ParašėK.
#252802 groupies :/
Parašėnemoku
#252803 Simona cituotu savo feministines idejas? :D

Daugeliui Froido ideju nepritariu, bet vis tiek zavu, kad Viktorijos laikais driso tokius marazmus skleist.

Taip, the ending, turbut sopenhaueriai neprasidetu su mumis, bet kam save zlugdyti. :D

As tai su Bukowskiu sugert noreciau, va! As ji tipo pakeisciau. :D :d
ParašėKatastrofa
#252804 What?
ParašėKatastrofa
Cikadelė rašė:Man irgi pavydu Benderiui Šopenhauerio...Liko Sartre,man jis ne kažką ir aš vėl be poros :bloga Bet jie visi truputį negyvi,čia jau mums prie diagnozių būtų galima prirašyt....

Negyvi, bet istorijoje gyvi, taip pat ir mūsų smegenyse. Taip pat ir kažkur sklando su savo nuostabiais kūriniais, kuriuos skaito ir vis dar kažką rašo..
Tad ir surūkysiu cigaretę už tai.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#252821 as parasiau ,kad Virtual gerbiu,o jus nusivaziavot i pievas...Juokaukit,cia toks skyrelis.
Parašėnemoku
#252825 Mes gi ne piktai juokaujam. Toks jau skyrius, o ar yra reikalas visada rimtai. :achtung
ParašėŠiršė
#252865 Aš su Kamiu pasimylėčiau, bet su Sartru nei už ką - nemėgstu jo, jis intelektualus, bet ne išmintingas, ir šiaip, visai ne sexy.
Kaip ir nemoku, man labai, labai imponuoja Froidas, kaip tik skaitau jo The Interpretation of Dreams, ir nepaisant to, kad daug idėjų pernelyg vienpusiškos ir taip toliau, juo norisi tikėti, pati kalba, rašymo stilius tiesiog priverčia jį gerbti, laikyti autoritetu. Kaip meilužio jo nenorėčiau, bet norėčiau pajausti, ką reiškia būti Anna, jo dukra, kurią Froidas labai mylėjo ir skatino jos intelektualinę veiklą, kas tuo metu buvo neįprasta, atsižvelgiant į moterų padėtį visuomenėje.
Šiaip dar pasimylėčiau su Škėma. Antanu Garšva irgi. Ar man vienai dažnai būna patrauklūs knygų veikėjai? :o
Ir su Bethovenu pasimylėčiau. O tekėčiau už Čiurlionio.
Vartotojo avataras
Parašė MiesteRuduo
#252867 nesimyleciau ir as su froidu, bet, kaip asmenybe jis kazkas tokio, kurti nauja moksla, naujas teorijas, pripazinti, kad suklydai ir pasitaisyti, nesilaikyti dogmu ar tabu, nors ir supranti, kad delto placiosios visuomenes akyse tapsi pariju yra stiprios asmenybes pozymis. kas neskaitete paskaitykite biografini romana "proto aistros" apie ji, deja nebepamenu autoriaus... gaila, kad palyginti nedaug jo darbu isversta i lt kalba.

beje, sirse, knygu veikejai buna patrauklus ne tau vienai, o bethoveno nelabai megstu, kas kita sopenas, sumanas, subertas ar sirdziu edikas listas ;-)))))
ParašėŠiršė
#252871 Man buvo Šopeno manija, dabar jau atsigrojau ir atsiklausiau, nors, aišku, tebemėgstu :) O Listas man niekada pernelyg nepatiko - pernelyg dramatiškas, dažnai neskoningai, virtuoziškumas virtuoziškumo, o ne meninės vertės, vardan... antra vertus, jo gebėjimai buvo neeiliniai, nenuostabu, kad tokiu atveju norisi kurti taip, kad galėtum juos pademonstruoti.
Kaip meilužio jo nenorėčiau - kažkaip įsivaizduoju, kad Listui labiau rūpėtų jo paties, o ne moters malonumas. :kazokas
Dėl Froido, tikrai gaila, kad Lietuvoje mažai ką galima paskaityti, kaip tik prieš persikraustydama radau tą knygą apie sapnus už keturis svarus, daugiau nebeturėsiu, gal reikės užsieny likusiai draugei kokį knygų sąrašą sudaryti... Mane taip erzina, kai žmonės, prisiklausę nuogirdų, tyčiojasi iš Froido idėjų apie seksualumą, kaip reikiant nesusipažinę su jo idėjomis, neatsižvelgdami į tai, koks tuo metu buvo visuomenės supratimas apie žmogaus psichiką ir taip toliau.
Benderi, o kokie knygų veikėjai tau patraukliausi? Pas mane tai nemažas sąrašas susidarytų :angel